[重貼][AV情節] 我老母係一名AV女優

373 回覆
332 Like 21 Dislike
拿到電動滑板車後,我以時速18公里在校園遊走

,首先是看看我新家附近的社區,但基本上所有

的宿舍與我新家外表都是一樣,特別在全社區只

有我一個男性,街上佈滿的都只有女性香味,看

了一會後我便離開,地圖上顯示學校後面有一大

片森林,出了森林後就是各式職業體驗館,但我

剛進校是明明說只得一百二十萬平方米,為何...

「係校園管理有心用錯單位,其實哩度佔地係一百二十萬平方公里,除咗地面外仲有地底!」

「唔該哂!你係?!」

「我叫上原詩織!係五年級生嚟!」

「學姊!你好!我叫藤原龍也!」

上原詩織,17歲,約160高,纖瘦身材,胸部比較少,應該只有約B,長髮帶啡,眼睛明亮而且好像懂得對人笑,非常迷人!

「原來你就係學校傳說中唯一一個男性!」

「應該就係...但傳說中...係咩意思?」

「聖德高校創立係六百年前,本來哩度係女精兵學校嚟,就好似我正話所講,哩度除咗地面外,仲有地底,都係一啲軍事設施嚟!」

「六百年前嘅軍事設施?!」

「放心!已經改建咗做地底城市,但啱啱入嚟只會同你講你見到嘅地方,就係嗰一百二十萬平方米,喺度耐咗後平方米就會變平方公里,當然校園真實大小嘅數字同單位,一直冇人知!」

「哈!係咪做緊啲咩生物禁忌實驗呀!...」

「你唔知外界稱聖德高校做現代亞特蘭提斯咩?」

「吓...」

「你踩緊哩部電動滑板車已經係三十年前嘅產品,喺哩度已經用緊一種叫磁重滑板車!」

「磁重滑板車?!」

「係呀!二十年前聖德嘅一位學生終於破解咗磁力同重力嘅關係同所有影響而製造出嚟!」

當然,我頭頂上帶著無限個問號,再順手看看校

園簡介,原來在我面前的學姊真的是學者來,更

是以物理學聞名!
呢一集我睇過
強帖留名
剛才我在想...我的優子強,還是上原學姊強呢?

大家是不是忘記了優子是一名天才?不過優子之

前說聖德曾向她招手,只是她沒進來,但現在我

又轉來了聖德,今晚跟優子說說看,能不能轉來

跟我一起!

「藤原!」

「係...上原學姊!」

「你入咗學會未?」

「......未呀!都冇人同我講!」

「咁你而家去聖德校務部,嗰度有部身份驗證機,跟佢指示做指紋、聲紋同虹膜認證後,就可以返宿舍揀學會!」

「上原學姊!有咩學會推薦呀?」

「你對機械工程有冇興趣?而家機械工程學會研製緊一種叫機動部隊,進行一啲危險性救援,反罪行行動等等!」
「對機械冇興趣...」

「咁射擊學會,我去過!有真槍玩,連M2都有得玩!」

「......仲有冇其他?」

「仲有好多!你返去睇啦!電腦有埋介紹短片睇!」

聽完上原學姊說完後我立即到校務部進行身份認

證,過程非常順利!認證完後便立即回家選擇新

的學會加入。

電腦訊息:歡迎使用聖德高校學會系統,我是聖德高校中央智能電腦 - 紅后!請進行身份認證。

「又身份認證...」

電腦訊息:身份認證已核實!請透過智能分類選擇您理想的學會!

「睇睇先!由最受歡迎開始睇先!」

電腦訊息(最受歡迎前十名學會名單):
1.天文學會
2.物理學會
3.生物工程學會
4.化學學會
5.數學學會
6.念動力學會
7.原子能學會
8.量子力學會
9.超物理學會
10.軍事學會

「......叫人點揀,算!睇下最不受歡迎先」

電腦訊息(最不受歡迎前十名學會名單):

10.麥當當叔叔與KFG上校亂交學會
9.植物傳心師學會
8.即刻駁嘴學會
7.睡覺學會
6.如何有效加入學會學會
5.成人學會
4.與小明賽跑學會
3.投河學會
2.九陰真經學會
1..學會

「......又係冇個正常,得第五個知道係咩嚟,唉!睇下個簡介先」

電腦訊息:成人學會!專為成人色情學而設,特設六百五十個拍攝場地,三千部專業5000K末日級高清拍攝機,二百六十萬套制服,四百五十二萬個佈景組合,更與知名成人影片商合作!
已加入人數:5

「......得五個人,不過都冇得揀啦!就佢唔...」

電腦訊息:多謝您加入「成人學會」!校園無人機將會為您送上該學會簡介、資料及規則,請於指定時間與您的學長報到!
「龍也!我哋返嚟喇!」

「真子里子優子!返嚟嗱?!」

「龍也!」(真子)

「嗯?!」

「我哋......轉咗校喇!」(真子)

「轉咗校?!轉咗去邊?」

「當然係聖德高校啦!」(優子)

「竟然收真子里子!?」

「仔仔!我返嚟喇!」

「喂!咪一返嚟就騎我!你好多汗呀!」

「仔仔幫我抹乾啲汗先啦!波波中間好多汗好唔舒服呀!」

「去沖涼啦!」

「唔呀!」

「喂...!又...又隊對波埋嚟...!好濕呀!!」

「嘻嘻!仔仔幫我奶番乾啲汗先啦!」

「死...死開啦!咪夾呀!成面你啲汗呀!」
加速
「死去沖涼啦!...」

「我要同仔仔一齊沖!」

「好好好,你上去沖住先...」

「唔呀!氹完我上去跟住仔仔唔上嚟嘛!」

「突然咁醒目嘅......」

「當然啦!我要...我要...我要...我要...」

「好煩呀!真子里子優子,一齊入埋嚟沖涼先」

「係!」(真子里子優子)

「咁你滿意啦!」

「嘻嘻,可以玩5p喇!」

「......老母,你同里子上去先啦!我同真子優子去拎衫換」

「唔駛著啦!沖完出嚟可以比仔仔隨意亂插入」

「......真子優子,行喇!」

我和真子優子到我們的房間拿取替換衣物後就到

浴室去了!新屋的浴室非常大,就算是五個人進

去都只是佔十分一空間,還有個水力按摩池!有

我母親在,當然不能避免一場戰爭的發生!
追到live 了
不知何時...浴室內有張水床,一張中空的櫈...但

我都知是誰拿回來...

「仔仔!坐喺張櫈度,我幫你洗乾淨下面」

「老母...張櫈點嚟?」

「片場訂多咗幾張,咪拎張返嚟囉!」

「咁嗰張床呢?!」

「沖涼時可以瞓教嘛!」

「你...覺得我會信咩...」

「但仔仔你下面變到好大喇!等我幫你含番軟佢」

「喂...!喂...!」

被媽媽用沐浴露擦完下體,巨龍真的變得比平常

敏感,再加上真子用身體幫我擦背,里子優子又

用雙乳擦我左右手,沖涼都非常繁忙!

「唔...唔好...射喇!」

「呀!姐姐,留番啲嚟呀!」(真子)

「喂...!射完喇...咪係度當飲管咁吮」

汁液被媽媽吮乾後,媽媽突然騎上來,還把我的

巨龍插進她身體內,媽媽下面原來早已非常濕潤

,媽媽抱著我的頭,把我的頭抱在她雙乳中間,

在她主動上下移動,洞穴肌肉一收一放下,又

被她抽多了一次!

「呀!仔仔,淨係記得幫你洗下面添,等我幫仔仔洗埋面先!」

「...喂!你又想點呀!」

「姐姐!後面有磨砂洗面奶呀!」

「咦!係喎!真子妹妹過嚟幫我將啲洗面奶倒落波波度!」

「姐姐我又玩!」

「好啦!倒完我幫你倒,我哋一人一塊面」

「喂...你兩個有冇問過我呢......」

里子優子不見了?!並不是!剛才看到她們在玩

水床,她們好像玩得好高興...

「喂!你... 你兩個係...係咪痴線...」

「龍也舒唔舒服呀?」

「邊..邊有人...咁洗面......好似潛緊...水咁...」

真子用雙乳幫我洗左邊面,而媽媽則是右面,我

的面比她們雙乳擦到泡沫蓋過我的五官...差點命

喪浴室,幸好正當我準備看到天使及隧道之時,

里子優子拉走我,還幫我用水沖走洗面奶的泡沫

「呀...!舒服哂!都係你哋乖,救咗我!...喂...喂...優子...咪住...咪住...」
優子按低了我,並騎在我的頭上,把她濕潤的洞

穴放在我嘴上,正好我剛口喝!里子呢?她當然

在水床上被我抽插著!

「呀...龍也呀!...大力啲...」(優子)

「唔...唔...龍也入啲...?!」(里子)

「唔得...唔...得...射...射...射」

除了內射了里子外,優子的汁液也把我噴到整面

都有,但實在太好味了!停不了!

「龍也!我幫你再洗多次面啦!」(真子)

「仔仔!我嚟喇!」

「喂呀!你哋呀!咪推呀!」(優子)

優子...被真子和媽媽推開了!繼續被她們雙乳洗

面,優子轉移目標走到我的巨龍上,把我的巨龍

插入她身體內,看來剛才的舌頭攻勢已經把優子

弄到高潮不斷,我的巨龍也被優子的濕洞進攻,

不消一分鐘就被優子抽了兩次汁液!

「喂...喂...你哋洗完面未呀?我哋...沖咗三個鐘沖喇!開始肚餓...」
經過我的提醒後,看來她們都應該肚餓了!終於

肯乖乖地沖好自己,我...當然洗好我的面

「一間食乜?」

「吓?!唔係龍也你煮咩?」(真子)

「......好似又係喎!」

「飯呢?」(真子)

「你正話吸哂應該飽啦!」

「我話未...係唔係可以吸多幾次呀?」(真子)

「真子你真係好可愛!...當然唔係啦!」

「仔仔!屋企雪櫃乜都冇!煮唔到!」

「我記得好似仲有啲嘢食,一間再望多次雪櫃先!」

沖完三小時涼後,我便到廚房的雪櫃看看內裡有

甚麼可以食......

「老母!老母!」

「係!仔仔!係唔係又想要插插呀?」

「......雪櫃哩舊紫色嘅咩嚟?」

「蛋蛋囉!」

「......做乜將舊震蛋放入雪櫃?」

「諗住雪凍佢,等仔仔今晚同我玩冰震蛋囉!」

「......我...好似冇話同你玩...」

「嘻嘻!唔好理啦!吔...我肚餓呀!」

「......冇啦啦做乜嗲我...算!我去買啦!想食咩呀?」

「刺身!」(老母)

「壽司!」(真子)

「揀過第二樣...我聽日第一日上堂,唔想瞓醫院」

「咁...拉麵!」(里子)

「仲有呢?」

「龍也...我要食壽司!」(優子)

「......算!我買壽司同拉麵返嚟喇!」

經歷三小時的餵營養液給她們後,我便轉換職業

做外賣員...唉!果然小人與女子難養也!我還有

四個,希望她們繼續和睦相處,如果其中一位引

發戰爭,受罪的...都是我

「屌你!戰爭原因咪又因為你!仆街死去買外賣啦!」

「仙人你咪嘈!繼續寫故啦!咪再寫到我比佢哋日抽夜抽!」

連作者都這樣對我...我的人生到底是不是被抽汁

而活,希望明天新的校園生活和學會生活會帶給

我新的希望。
仙人
即該駁嘴學會
即該駁嘴學會

超展開
食完晚餐後大家一定非常好奇,到底新家睡房如

何安排,當然...不需要任何安排,五個人睡在一

起,我被迫到中間位置,一人抱著我四肢

「喂!老母,四肢...你做乜抱住我下面呢?」

「哩度都係肢體嚟嫁!仔仔!」

「......老母有優待?」

「當然啦!」

「......咪多手多口,比我瞓」

「係!」

「龍也錫錫!」(真子)

「里子又要!」

「我又要!」(優子)

「......咁一個個排隊啦!」

排隊完事後,我們便入睡了!明天我們四人又一

起上課了!雖然有點掛念麻倉她們!

你個名好熟面口

你個名好熟面口

係你fans嘛

你個名好熟面口

係你fans嘛

好似係高登見過你個名
又話要處女先入得 又有成人學會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞