[重貼][AV情節] 我老母係一名AV女優

373 回覆
332 Like 21 Dislike
世界變 仙人寫字唔比seed

段故我兩年前寫
仙人 我女朋友好中意你

Gay
見到仙人梗係要lm
改做我老友就正 老母真係
屌正呀,當年追故追到一半就揾唔返,估唔到仙人你竟然重po出黎。
屌正呀,當年追故追到一半就揾唔返,估唔到仙人你竟然重po出黎。

我唯一一個有比心機寫既故
lm
Lm支持
又黎 lm 睇又爛尾
又黎 lm 睇又爛尾

遲下會搵人畫哂啲主角配角出黎
留名
又有一個好似好正既故
終於追番曬
支持仙人,留名待睇
[AV情節] [外傳] 我上司係一名AV女優
這公司有五層,最頂層為行政部,接著的

市場部設計部人事部都在以下的四層,而

我正是見行政部的辦公室助理,上到頂層

後我跟出面的接待處說來見工,等了一會

便帶我到一間房,給了我一張表要我填個

人資料,填完後又等了一會,接待處的人

說我部門的上司會來見我,十分鐘後她終

於到了,帶著眼鏡,留有長黑髮,白色上

衣下身是一條短裙,白色上衣的前面還透

著淺粉色的胸圍,再向前望,看到胸前的

偉大連胸圍也不能包著,她大約三十五歲

「你好,我姓篠田名明步,係公司秘書」

「你好...」

「你剛剛畢業?」

「係呀!」

「你既工作係幫我完成某D報告,仲有其他雜項都需要你幫我手,有冇問題?」

「冇......」

「咁好啦,幾時返得工呀?」

「聽日返得」

「好,咁我帶你去望下你個位先」

我的上司就帶了我到明天的位置,這個位

有張U形的檯,檯下空間非常大,可以坐

兩個人,檯下左右都有一個櫃桶,檯上當

然是文具和電腦,坐我前面是另一位女助

理,後面的房間是篠田上司的房,而我們

則在出面,這裡分為八處,而我們三人在

公司的角落位,很少人會經過更很少人會

望到。

「咁聽日見啦!你想我點叫你?」

「叫我龍也得喇」

「好,咁聽日見啦!」

「係」
「龍也,今日見工見成點呀?」(真子)

「幾好呀,請左我聽日返得工」

「咁快?!」

「係呀,咦?唔見優子既?」

「佢返左屋企嘛!今個禮拜係里子黎呀!」

「咁里子呢?」

「係房度訓左」

「咁好訓?」

「係呀,佢話等埋龍也返黎一齊沖涼」

「咁我去叫聲佢先」

「我又去!」

叫醒了里子後我們三人便一起沖涼,沖完

後便煮晚飯等待媽媽的回來

「仔仔見工點呀?」

「幾好呀!」

「上司係男定女?」

「女!」

「對波有冇我咁大?」

「......冇留意」

「仔仔返左工咪冇時間客串男優囉!」

「我放星期六日」

「仔仔沖左涼拿?」

「沖左啦!」

「一間陪我沖多次」

「唔得呀!聽日要早起身」

「咁......聽晚喇,我早D返」

「好...」

吃完飯後我們三人便回房睡了!明天是我

第一份工作,我很久也沒檢查過里子的

身體,但都只有忍著,期待明天的來臨

翌日,我七時半起床,刷牙洗面後便換好

衣服上班,里子真子她們還未起床,我就

已經出了門,大約八時半我已經到了公司

,回到公司後篠田上司就馬上交了一堆文

件給我打

「你好,我叫藤原龍也」

「你好呀!我叫明日花」

「你好呀!」

「快D打野喇」

「係」

明日花年紀大約二十四歲,眼大,長曲髮

,皮膚相對於我比較黑,但眼望到她身材

應該不錯,起碼看到胸前有壓迫感,我坐

在電腦前用了兩小時把文件打好後,篠田

上司便說我要跟她去開會,我便跟她到一

個大會議室開會,我的職責是筆錄開會,

開完後又回到自己位坐,突然!

「呀!」(明日花)

「乜事呀?」

「我份合約呀!打左好耐,整濕左」

「打左好耐?」

「係呀!打左兩個月」

「兩個月!!!」

這份合約其實只有六行字和一些細節,根

本不需要打兩個月

「點算,實比人鬧死」

「我幫你重打喇」

「真既?」

「係呀!食飯前比你喇」

這份合約我用了十五分鐘便打完了,我再

三檢查合約有沒有錯誤後,便放回明日花

的檯上,明日花不知去了那裡,坐了一會

後午飯時間到了,我沒帶飯唯有自己一個

外出吃飯,當我正準備離開公司時

「藤原,食飯?」

「係呀!」

「一齊呀!可唔可以呀?」

「好呀!」

「你想食乜呀?」

「附近有咩食呀?」

「麥當勞!」

「我爆瘡呀!有冇第二間呀?」

「KFC囉!」

「......仲有呢?」

「去食Pizza!」

「好......」

我和明日花步出公司大堂等待電梯來,全

公司好像只得我們兩個

「公司好似冇哂人咁既?」

「係呀!哩層係咁,三個鐘內都係得我地兩個,做乜都得!以前得自己一個好悶,而嫁有藤原陪我」

「冇人會上黎嫁咩?」

「邊有人會主動上黎虎穴」

「電梯到喇!」
我們去了麥當勞吃午飯後,因為實在太多

人了!我們便回公司,回到公司後我便伏

在檯上睡覺,突然我感覺到有人含我的巨

龍,我被嚇了起來往檯下看

「明!明日花!!你...」

「藤原!有冇見過明日花?」(篠田)

「呀......冇...冇見過」

「佢返?叫佢搵一搵我」(篠田)

「係...係......」

幸好埋伏在檯下的明日花沒被篠田上司看

到,我也及時把椅子拉往檯,看不到我的

褲子被除掉露出巨龍,篠田上司走後便回

到房中,而明日花又繼續含著

「喂!你係檯底做乜呀?停...停口呀!」

「報答你囉!」

「唔...唔駛喇,啊!唔得喇」

我把精射到明日花的口內後,她沒爬出來

,反而繼續舔著巨龍,舔了數下後又來含

著,可能是剛射完精,巨龍特別敏感,經

過強烈的撞擊後我又射多一次,明日花終

於肯爬出來

「藤原,你d精好好味呀!」

「......過...過獎喇」

「下次冇人時又頸喝就靠你喇」

明日花返回她的位後,我便去洗手間整理

好我的褲子,整理期間突然聽到出面有人

按門鈴,幸好明日花在出面,我繼續整理

,五分鐘後我便返回自己位置坐下

「明日花,正話邊個黎左?」

「入左房啦!好似係篠田上司D朋友,都上左黎兩三次」

「男定女黎?」

「男呀!」

我聽到房內篠田和那名男子不知商討甚麼

,十五分鐘後商討完畢,門打開了!

「藤原,唔該送哩位客人出去呀!」

「哦,好」

當我轉身時,此男子竟然是!!!!!!

「咦!佐藤先生!」

「呀!鈴木仔點解你係度既?」

「今日我第一日返工嘛!你又點解係度既?」

「冇...上黎傾D野姐」

「你地識得?」(篠田)

「係呀,仲好熟添!」(佐藤)

「咁......藤原,你送完佐藤後入黎搵一搵我」

「哦!好,黎!佐藤先生我送你出去先啦!」

「麻煩哂!」

我送佐藤先生出外面等待電梯的來臨

「佐藤先生,你上黎傾咩呀?」

「你唔知咩?」

「知咩呀?」

「哩度冇人先同你講,見係你先同你講,唔好講出去呀!」

「知喇!」

「篠田係兼職女優黎,今日上黎係開條件說服佢轉正職女優」

「兼職?」

「係呀!鈴木仔你冇睇過?定認唔到?」

「我已經日日對住件,仲有乜心情睇」

「咁又係,Lift到喇」

「我送埋你落去呀!」

「係呢!上次我老母話會係沙灘拍野」

「係呀!不過連續打左三日風,沙灘要一星期去整理好先拍得」

「我老母仲叫我地一齊去」

「我叫既!橫掂都包哂場,拍完我地都走,無謂哂左佢」

「咁多謝你先」

「唔駛,係喎!鈴木有冇搵過你,今日佢有簽名會,又話食完飯搵我,到而嫁都仲未見人」

「冇喎...」

此時,電話響起來...

「喂,仔仔!,有冇掛住我呢?」

「......佐藤先生搵你呀!」

「呀!唔記得左添,佐藤搵完仔仔黎?」

「佢係我隔離」

「又搵仔仔客串做男優?」

「......唔係」

「咁我一間搵佢啦!Byebye」

「......佐藤先生」

「知喇,岩岩聽到哂!咁我走先喇」

「慢行喇」

送完佐藤先生後我便回公司,到了頂層後

我便找篠田上司看看做甚麼

「藤原,送完佐藤拿?」

「係呀!」

「入黎閂埋門坐底先」

「......哦!」

「你同佐藤點識嫁?」(篠田)

「佢係我阿媽經理人黎......」

「經理人?!咁你媽媽係?」

「鈴木奈奈」

「鈴?!你講真?」

「當然啦!」

「但佢得廿幾點會有個咁大既仔?」

「佢廿幾?!三十幾喇!」

「唔好講佢住,佐藤有冇同你講左D咩?」

「冇...冇呀!」

「真係冇?」

「冇!冇冇冇!」

此時,篠田上司站起來,她把百葉簾閉上

,再把門鎖好,我好像感覺到有不祥之事

將會發生

「睇黎我要嚴刑逼供喇!」

「篠...篠田...你想做咩呀?」

「想試下間房隔音好唔好囉!」

篠田上司鎖好門後竟然面向我坐在我的大

腿上,可能今早沒留意,原來她腳上穿了

黑色吊帶襪,我還看到她粉紅色的內褲,

篠田上司雙手攬著我,突然她自行慢慢地

解開扭扣!
「你...你想做咩?」

「都話要試下間房既隔音,唔聽上司講野?罰你幫我解埋其他扭!」

「......但」

「哩個要求又唔犯法,只係我雙手唔得閒我又熱,要我下屬幫我解開D扭」

「咁...咁好啦!」

我慢慢解開餘下的扭扣,一雙豐滿的巨乳

在我眼前,但好像被胸圍壓迫得很辛苦

「你望咩呀?」

「冇呀......」

「嘻嘻,食完飯?唔?呀?」

「少少啦!」

「?就訓落黎啦!」

「下?!但...」

「又唔聽上司話喇!」

「......哦」

我慢慢依靠在篠田上司的胸上,原來被壓

迫著的雙乳非常好睡,有承托力之餘又有

彈性,不怕睡完有頸椎問題,篠田上司輕

輕地摸著我的頭,睡魔也呼喚我了!最後

我睡著了,好像大約睡了十分鐘,我睡醒

了,但篠田上司的雙乳還在我的面上,她

看到我醒來後便給了我一個深吻,吻著時

她的手開始進攻我的巨龍,其實我巨龍在

未睡時已有反應,可能她也感覺到下面有

異物頂著她

她開始拉開我的褲鏈,準備把手伸進褲內

探索時,突然有人敲門!

「篠田!係度嘛?」

「......你...你等我一陣先,傾埋少少野」

「好,咁係出面等你!」

「藤原,整返好條褲先!」

「哦!好,正話邊個黎?」

「佢係另一個老細既秘書黎」

「喂,你D扭未扣呀!」

「係喎,黎幫我扭」

「咪...咪住,我下面未冷靜到!」

「啊!唔記得左添,比件衫你遮住先」

「咁我出去先」

「順便叫埋佢入黎」

「好!」

「啊!係呀,一間放工唔好走住,等埋我」

「......又罰留堂,你好呀!我上司話可以入得去喇」

「唔該哂!」(秘書甲)

篠田上司借給我一件外套遮蓋著我已舉頭

的巨龍,我返回坐位後,她的外套仍然還

在我下面,外套發出陣陣香味

「喂!正話入左去咁耐既?」(明日花)

「好耐咩?」

「都十五分鐘喇」

「原來咁就十五分鐘拿!」

「點解佢會比件外套你既?」

「呀......呀......佢倒左少少咖啡落件衫度,叫我幫手?一?」

「原來係咁!」

「係呢!篠田上司係咪未結婚嫁?」

「問黎做咩呀?」

「八下姐!」

「見你D精幾好味就答你啦!佢未結呀!」

「但冇人追佢咩?」

「佢好忙嫁!冇乜男人緣,哩度又冇乜男同事,近排咪請左你」

「咁佢應該同屋企人住」

「佢自己住咋!做完野就返屋企,星期六日就唔知佢去邊喇」

「佢好似三十幾歲,係咪呀?」

「係呀,係喎!我正話聽到佢叫你放工等埋佢既,咩事呀?」

「呀......我都唔知...」
半小時後,她們終於傾完了!距離放工還

有五分鐘

「藤原!入黎!」

「......係」

「今晚有冇約人呀?」

「下!......有呀」

「咁聽晚呢?」

「聽晚冇呀!」

「咁我約你聽晚好嘛?」

「好......但......」

「你鐘意食D咩?」

「冇所謂...」

「咁你聽晚唔好約人喇!」

「......係」

離開房間後我便放工了,趕到學校接真子

優子里子放學,幸好到了學校她們和櫻井

老師剛好出來

「咦!龍也黎左喇」(真子)

「嗯!」(優子)

「家姐,媽咪有冇同你講佢今日會去搵爸爸呀?」

「冇呀...佢幾時返呀?」

「好似去一個月呀!」

「尋晚又唔同我講...」

「家姐今晚黎埋龍也度啦!」

「當然啦!」

三位美女一走到來便攬著我,好像很久沒

見一樣,而在後面的櫻井老師就一直望著

我,好像也想來抱著

「櫻井老師!」

「龍也,你返工點呀?」

「幾好啦!」

「咁要加油呀!係呢,你...後日得唔得閒呀?」

「後日......?!」

「係呀!」

「得呀!咩事呀?」

「...冇乜,咁我後日搵你啦!」

「哦...好」

說完後我便和她們三人回家了,但有個重

要問題!

「喂,今日邊個煮飯呀?」(龍也)

「冇人煮呀!」(真子)

「咁......今晚食乜?」(龍也)

「唔知呀,而嫁去買啦」(真子)

當我們正想轉往商店街買今晚的晚餐時,

電話又突然響起來!

「仔仔,你係邊呀?」

「剛剛接完三位美女放學,係呢!今晚食乜呀?」

「今晚佐藤先生請食飯呀!返屋企等我地」

「冇啦啦請食飯?」

「仲有其他女優呀!白石、吉澤、桃谷都係度,呀!仲有個Part time都黎」

「Part time女優......咩話!Part......」

「係呀!快D返屋企等我地先啦!今晚同仔仔一齊沖涼」

驚嚇程度達到十級,自己想像和自己上司

吃飯,不是公司飯局,不是私人飯局,而

是一間AV女優經理人的飯局,但在這女優

中我媽媽是前輩級,佐藤先生平時又經常

關照我,最後都是乖乖地在家等候。

半小時後,桃谷教練打給我叫我們出去屋

外,車隊已到。

「點解你打比我既?!我老母呢?」

「佢唔得閒呀!同個Part time傾緊將來既合作呀!」

「Part......time......將來合作......」

「係呀!快D出黎啦!」

「好...」

「喂!咪住先」

「乜事?!」

「有冇掛住我呀?」

「......呀...唔...我地出黎先」

我們出了門後,有三輛車在門外等待我們

,我們上了最後的一輛

「龍也,你仲未答我問題喎!」

「......點解係你同我同車」

「有冇練劍呀?」

「邊有時間!」

「姐係冇啦!我會抽時間同你練」

「......成班披著羊皮既狼」

「係呢!聽講你冇讀書喇喎!」

「係呀!」

「有冇諗過入黎做男優呀?最多我唔食藥比你內射喇」

「......真子優子里子,我想跳車,你地唔好阻止我」

「個窗鎖住左,龍也想跳都跳唔到」(優子)

「咁龍也而嫁係邊做呀?」(桃谷)

「係一間Office做行政助理」

車程大約半小時後,我們來到了一所法國

餐廳,當然也是包起全場,我們坐下後便

開始上菜了!第一道菜是法國蝸牛炒美國

橙,第二是士多啤梨蒸鯇魚,第三是榴槤

焗鵝肝,這些奇怪的菜佈滿整張?,最後

來了個正常的刺身船

「咦?!我老母呢?」

「佢同另一位女優去左洗手間呀!」(佐藤)

說完數秒後,她們就去完返來了,果然!

「我黎介紹,Part time女優,篠田!佢會係半年後正式將女優轉為正職」

「藤原,我地又見喇!」

「......係」

「龍也,咩又見呀?係邊見呀?」(真子)

「佢係我上司黎...」

「上司?!」(真子)
「係呀!」

「龍也身邊咁多人做女優既?」

「我都唔想......」

「龍也,坐埋少少」

「哦!」

「唔係坐埋我度呀!坐埋張?度呀!」

「坐埋去做咩呀?」

「龍也唔聽話!」

「......坐坐坐」

「嘻嘻...」

「喂!你......」

「唔好出聲呀!唔係龍也人都乾呀!」

我坐埋?後,真子伸出手拉開我褲子的鏈

,捉著我的巨龍幫我出,我正想反抗時真

子就說出恐嚇的說話......

的確我大叫的話不單沒人救我,反而吸引

更多人來抽精,上次應付三個已經要入院

,今次......

「喂...你抽黎做乜呀?」

「有刺身呀!」

「......」

「嗯?!龍也做乜坐咁埋呀?唔辛苦咩?」(優子)

「下!!!」

優子驚嚇完我後就向?下看,結果都被發

現了!

「優子...救我...」

「嗯!真子抽完留番D黎呀!」

「優子你......」

此時佐藤先生的電話響起來!

「喂!哦哦哦,好!即刻返黎」(佐藤)

「喂,各位唔好意思,公司有急事走先,張單我埋左,你地慢慢」(佐藤)

佐藤先生走了後,大家繼續吃飯,當然真

子繼續抽精

「真...真子,射喇!」

可惜,射精動作太大了!最後...還是被發

「仔仔我又要!」

「龍也,我又要」(桃谷)

「龍也D精好好味嫁,白石前輩一齊呀!」(吉澤)

「等陣呀!我地先嫁,排隊啦!」(優子里子)

「......搵人報警呀!」(龍也)

當然接下來都不需要詳談了!其實我也不

太記得了,醒來後我已經在醫院裡

「Hello ,又係me呀!」

「......武鳩叔,你好呀!」

「You做乜咁唔小心,me幫you抽左血驗,正話you暈左」

「......我知呀!」

「咁you sleep陣先喇」

武鳩叔和我說完病情後又自轉出去了!其

實再咁落去我應該會死,打類固醇都不行

「龍也你有冇事呀?」(優子)

「冇咩既...不過你地就算抽到唔好輪住抽」

「......嗯」

「係喎,唔記得左問我幾時出得院添!」

「要聽日呀!」(真子)

「......但我要返工」

「你上司比左兩日假你啦!」(真子)

「咁好?!」

「因為佢都有份抽嘛,仲要係最多果個」(真子)

「......咁我返工咪好危險」

「龍也訓陣先啦!」(優子)

「我老母呢?」

「姐姐去左廁所」(真子)

「知唔知我幾時出得院呀?」

「醫生話要留一日院觀眾喎!」(真子)

「咁...你地返去先啦,聽日仲要返學嫁!」

「係係,等埋姐姐先啦!」(真子)

「里子!」

「係?!」(里子)

「冇野喇...」

「龍也想今晚里子陪你?」(里子)

「哩個病房你地唔留得呀!跟你家姐返屋企先啦!」

「知道!」

此時我的電話響起了!

「鈴木仔,聽講你入左院喎!有冇事呀?」

「冇...冇咩喇,係要留院觀察一晚」

「咁就好喇,我同你媽媽講左轉你入私家病房」

「一晚姐...唔駛轉啦!」

「好喇,我有野做,就咁決定啦!」

佐藤先生轉了我入私人病房,當然是在她

們離開後才轉去那裡,幸好媽媽明天有重

要場景要拍攝,病房內只得我一個人,終

於可以安靜了!

當我正準備合上雙眼時,突然有人在外面

叩門,我以為是護士或醫生來找我,但.....

「龍也好番D未呀?」

「篠田上司!!!」

「見到我好驚訝咩?」

「唔係,不過冇諗過你咁夜都黎姐...」

「鎖好門先!」(篠田)

門鎖上後,我感覺到又有被抽精的危機,

但我基本上還未完全回復,手軟腳軟難以

求救,篠田上司漸漸步近我

「龍也你點呀?」

「...冇...冇乜野喇」

她說完後便坐在我的床邊。

「咁你好好休息下啦!」

「...嗯」

「我?你訓喇,好唔好?」

「唔..唔駛啦!」

「合埋眼,乖!」

「......嗯,但你唔怕夜咩?」

「唔怕喇,我正話返左屋企沖好涼喇」

「但......」

「唔好但喇,訓喇!」

篠田上司真的?我睡了!我在她的催眠下

熟睡了。

一睡就到天光,我慢慢張開眼,看到太陽

已照射在窗簾上,但當我想轉身時...

「篠...篠田!!!」

「嗯...龍也醒左拿?」

「啊!...係呀」

篠田上司抱著我吻了我一下後,再在我的

懷裡睡著了,這時我摸到她上身好像沒穿

衣服!我的手再掃到下方,連下身都沒穿!
做乜撚呀你?
返工好悶咩?
「篠...篠田......你...」

「嗯...? 做咩呀?」

「......冇野喇」

「尋晚訓得舒唔舒服呀?」

「可以話係幾個月黎訓得最好」

「咁就好喇,咁你乖乖地繼續訓啦,我著番啲衫去返工喇」

「點解你......」

「都估到你會問,我驚件衫啲扭整到你,咪除左佢囉」

「仲以為你......」

「點會呢,就算係都等你好番哂先啦,好喇我返工喇,黎!錫啖先」

「下......」

「今晚放左工我會黎你屋企,你媽咪邀請我黎食飯」

「咁...今晚見啦」

說完後篠田上司便走了,雖然昨晚睡了個好的,但元氣還未回復好,正當我想繼續睡時,武勁叔就來巡房

「龍也,you好番D未?」

「好番好多喇」

「Good,咁today就可以出院」

「大約幾點呀?」

「應該五至six點啦」

巡完房後武勁叔一行人便離開了,真是難得的寧靜,我很快便熟睡了,數小時後我被正在下山的陽光照醒了,迷糊半醒的情況下

我發現被內好像有兩個人......

我把被打開,又是里子優子兩個,但...

「咦 ? 真子呢 ?」

「佢陪左姐姐去買野呀!」(里子)

「咁你地兩個...」

「我地當然黎接龍也啦!」

「我換埋衫就走得喇!你兩個幫我執埋啲野先啦!」

「係!」

換好衫後我們便起程回家,回家途中風平浪靜,跟以前風暴式抽精之比,實在差天共地,當然里子優子

一左一右抱著我,數十分鐘後終於回到家門前了!

「咦!有信喎!比龍也你嫁」(里子)

「拎黎望下!」

我把信拆開後看到兩張紙

「隔離街間學校收左我!」

「邊間呀?」(優子)

「隔離街嗰間叫聖德高校」

「龍也......聖德高校係女子高校黎......應該唔會收龍也你嫁喎...」(優子)

「聽日先算啦!我聽日拎埋封信問下咩事都好!」

我把信袋好時,剛好築田上司就來到我家門口

「龍也!」

「咦!咁早到既?」

「係呀!今日公司冇咩野做,又有啲掛住你,咪早啲收工過黎囉」

「我都係啱啱到咋」

「龍也...我想話呢......」

「係!?」

「方唔方便係你度住兩個月?」

「下!?」

「係呀......屋企要裝修,我又唔想自己一個住酒店,過黎住順便可以請教下鈴木前輩」

「咁...好啦!」

「嘻嘻,咁今晚我同龍也沖涼好唔好?」

「......好,如果你逼到入黎既話」

入屋後我便與優子兩個回房收拾剛才的行裝

「優子,知唔知聖德高校係點嫁?」

「嗯......聖德高校係女子高校黎,我有幾個朋友係?度讀緊,但聖德高校係出名校風好,佢地高中既程度大約等於東大博士」

「東大......中國深圳東門大學?」

「東京大學喇!」

「咁做乜冇啦啦寄封信黎話收左我......」

「其實聖德以前都寄過信比我,叫我轉校去佢地度,但我冇去」

「咁你做乜唔去呀?」

「因為里子入唔到囉!同埋入左去就識唔到龍也你」

「?度真係得女?」

「係呀!所有學生、老師連校工都係女黎」

「算!唔諗喇,真子佢地返黎未呀?」

「返左好耐啦!」

「沖涼先!」

「哦......龍也偷偷地同優子去沖涼!」(里子)

「......冇呀!」

「沖涼!沖涼!」(真子)

「你地拎左衫去換未呀?我上司呢?」

「佢一間過黎呀,唔駛拎衫啦!全屋得龍也一個」

「......咁去沖涼喇」

我入到浴室後,里子優子真子也跟著入來,浴室門關上後,真子就立即跪下口含著我的巨龍,里子優子也捉

著我的手,引導著我的手放在她們的下體,十多秒後篠田也進來了,她慢慢的行到我後面,用她的雙乳磨擦

我的背部,正當被真子含到就發射時,媽媽突然殺出趕走了真子,她倒了些沐浴露到自己的乳溝間,用雙乳

夾著我的巨龍磨擦,數十秒後我又想發射了,媽媽見狀後立即轉用口吸走我的精液,吸得比沖涼還乾淨,

最後每個人的口裡都有我的一發,可能是休息足夠,五發後我沒頭暈等等,大家都沖乾淨身體後,我便跳

進浴缸內浸浴一會,當然她們也跟著來,可惜浴缸容量有限,她們的奸計不能進行,只好一個一個進來,

真子首先搶到進來後就與我合體了,而另外的她們便在浴缸邊,雙乳乘著缸邊,篠田上司抱著我的頭到

她雙乳之間,而我另外雙手也摸著里子優子的巨乳,十分鐘左右中出了真子後,里子優子篠田媽媽也輪著來

十三發後......

「......我好肚餓呀!冇野射喇,全部水黎......」

「好啦!快?沖埋個涼出去食飯喇,都沖左兩個鐘涼」(媽媽)

沖完涼後我們便到樓下吃飯了,不知有心或無意,全部都是補精之物,蠔、鱔、燕窩等等,連十全大補湯

都有,明顯有備而來的,看來今晚也離不開被抽精的命運......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞