[重貼][AV情節] 我老母係一名AV女優

373 回覆
332 Like 21 Dislike
我到了浴室在浴缸浸著,這缸水優子特地

下了浴鹽,原來優子身上和種香味其中就

是這浴鹽,我感覺整個身都被優子包圍著

,由於太舒服關係我合上眼就睡了,在睡

覺中我做了一個夢,優子在我巨龍下的水

中出現,她叫了我一聲後就含著我的巨龍

,在水中被含著果然比在床上舒服,不出

數下我把儲了幾天的精華射了入優子的口

內,射完後我便驚醒了。

我醒後第一個感覺是巨龍好像被含過,第

二是我射精的快感還在...我再把頭抬高少

少,驚見教練裸著體在我的巨龍下。

「龍也醒拿?」

「...教...教...教練!?」

「聽你媽咪講你d精好甜好好味,果然係真...的確好好味,唔怪之得佢日日朝早都想飲啦!」

「...教...教練,你幾時入黎嫁?」

「咪你訓著左果時囉!」

「你...你入黎做乜呀?」

「侍浴囉!主人!」

「主...主...主人!?」

「啊...嗯...啊...主人呀!插我啦!」

「喂...喂...等等先,教練你冇野嘛?」

「啊...啊...有呀!濕哂喇!」

教練在我巨龍前不斷叫我插她和呻吟著,

就在此時,救星到了!!她們回來了,我

立即離開現場穿回衣服上床,而真子優子

回來後也立即上房看我。
「龍也有冇乖乖地咁食藥呀?」(真子)

「你地返黎拿?」

「嗯...龍也食左藥未?」(優子)

「食左喇,兩個快d上黎訓喇!」

「仔仔!」

「乜事呀?」

「佐藤先生話想搵你喎!拿電話呀!」

「下?!佐藤先生?!」

「係呀!拎住啦!」

「哦!係...係...係...但...係...好...真係冇問題?咁多謝你先喇!」

「仔仔,佐藤先生同你講乜呀?」

「老母,你係咪要拍風呂素人娘?」

「你又知既?」

「正話佐藤先生請哂我地去拍攝場地玩呀!」

「下?!請仔仔去?」

「係呀!但佢話除左食飯外都要同你分房」

「下?!仲諗住可以同仔仔係露天風呂裸體玩下添...」

「咪再搞到我感冒呀!」

佐藤先生請了我們去酒店風呂住一晚,他

說還可以參觀媽媽的拍攝,今次拍攝是在

露天風呂進行,好像內容是說近親相姦,

當然近親是假的我,不是真的我。

「係喎,仔仔!」

「乜事?」

「你未幫我打針呀!係個屁股位度吉入去啦!吉完入去就要打藥喇」

「真子優子,我老母近排去醫院去到有d上腦,唔該搵個心理醫生睇睇佢」

「嘻嘻,姐姐咁先可愛呀!」(真子)

「而嫁d後生到底諗咩...優子你話喇...」

「...嗯,但我鐘意睇到龍也無奈個樣」

「連優子都......算,兩個未入門就先叛變,我訓算喇。」

「邊個話要嫁比你?」(真子)

「真子唔嫁我嫁!」

「仔仔,佢地唔嫁比你我嫁比你呀!」

「...老母,第時如果你同我生左個仔,你又係我老母,咁我應該點派利是?」

「原來仔仔一早諗好想同我生仔」

「都係算,創作力同幻想真係嚇左我一跳,真子優子上床訓喇」

「係!係!」

「係喎,老母!你幫手睇下教練呀!佢正話衝左入黎話唔舒服」

「哦...比仔仔口爆傳染左比佢?」

「...你點解會......冇d咁既事,應該係我打乞痴傳染,邊得黎咁多口爆呀!哈哈哈哈哈哈......訓喇」

我叫真子優子上床睡,她們便立即換睡衣

上床乖乖的睡了,我們也期待著明天的行

程,希望感冒今晚後就能痊癒。
星期六朝早,我和真子優子媽媽一同出發

前往位於下呂溫泉街中心的旅館,佐藤先

生的車隊已在屋企門前等待我們,在車上

我們不知不覺又睡著了,不知過了多少時

間,媽媽叫醒了我們說已經到達目的地。

「呀...終於到喇,咦?佐藤先生!」

「鈴木仔,到左拿?!」

「係呀!好耐冇見喇」

「係呀!你媽媽最近有記性左嘛」

「多謝你請埋我地黎呀!」

「唔駛客氣,橫掂我地包起左成間旅館,但拍野既得兩三個人,咁...你自便喇,鈴木!!跟我入黎喇,講下今晚要拍乜呀!」

「係係!」

「真子優子,我地都入去喇!」

「知道!」(真子)

「嗯!行喇」

「你地肚唔肚餓呀?」

「嗯,出黎都冇食早餐」(優子)

「餓呀!幾日都冇食龍也喇」

「......真子咪學埋我老母d衰野」

「嘻嘻,對得姐姐多果然變態左好多」

我們三人便到我們的房間去,媽媽的拍攝

分兩日,星期六晚會在旅館的房間拍,而

星期日則在露天風呂池拍,當然我們的房

離媽媽的房很遠,我們只有吃飯時間才見

到媽媽。
下午我們吃的是豐富的懷石料理,飽到今

晚也不用吃了

「咁今晚就食龍也啦!」

「真子呀!我講緊故咪冇啦啦彈出黎!」

「係!係!」

好,繼續!我們吃完懷石料理後便到了附

近的商店四處遊?,但附近的商店滿是中

國旅客,十分嘈吵又沒公德心,到處亂拋

垃圾,最後還是回旅館的房間休息,我的

感冒還差少少就痊癒,吃藥吃到明天就沒

有了。

「龍也,要食藥喇」(優子)

「係!」

「黎!乖,食左d藥先啦!」(優子)

「優子有冇諗過第時做護士呀?」

「嗯?龍也想我做?」

「冇呀!只要優子鐘意就得」

「後日返到屋企扮比你睇喇,但你要乖」

「上次先扮先女警,今次扮護士?」

「上次?......咪提上次,比里子逼我著,果日又唔開心」

「係咪比你爸爸逼去美國呢?」

「嗯...龍也點會知既?!」

「我同你爸爸傾過優子你嘛!」

「傾我?傾我d乜呀?」

「我聽到話有人細細個就鐘意望窗」

「......哩d...都...講,仲有呢?」

「你爸爸仲話你望窗係對一個人有好感,日日望住佢」

「......點...點解爸爸又會知既!肯定隊係里子講!」

「優子對邊個男仔有好感呀?如果你而嫁見到果個男仔,你會同佢講乜呀?」

「......我會同佢講衰人!唔彩你呀!」

優子被我說到怕醜,面紅耳赤,最後還偷

偷地笑,但我也十分賤格,明知優子望的

人是我,還要不斷問她這個男仔是誰,優

子給完藥我吃後便上了洗手間,而真子剛

好去完回來了。
「去完廁所拿?」

「係呀!龍也食左藥未呀?」

「岩岩優子比左我食喇!去屙屎?」

「係呀,想唔想奶下呀?」

「......咪學埋我老母d核突野啦!」

「嘻嘻,龍也正話同優子講左乜,我見到佢好開心咁走左出去。」

「冇呀!咪話佢細個好鐘意望窗」

「望窗?望乜窗?」

「咪望窗囉!」

「......龍也玩野?」

「冇呀!咪話優子爸爸逼佢去美國進修,佢唔肯去咪上房望窗囉!」

「哦...!我正話行過原來有私人風呂嫁!!」

「係!?」

「係呀!夠三個人,個景仲要好靚」

「等埋優子返黎先啦!」

「咁好啦!幫優子執好地下d野先」

「你去啦!我訓陣先喇!」
可能吃完感冒藥,十分鐘後便覺得很想睡

,一睡就睡到晚上,當我醒來後原來真子

優子也在我身旁睡了,我便把她們叫醒!

「喂!真子優子,快d起身喇,差唔多去同老母食飯喇!」

「......嗯!龍也要食藥喇,我去拎先」

「唔該優子!喂...真子起身喇!!!」

「......係喇」

優子給我吃完藥後,我們便到了一間大房

間等媽媽來一起吃晚飯,大約五分鐘後媽

媽也來了!

「仔仔,等左好耐呀?」

「唔係呀!」

「食完飯就要做野喇,好忙呀!」

「幾點開始拍呀?」

「要凌晨兩點呀!」

「咁夜?」

「係呀...聽講話愈夜效果愈好喎!」

「...咁食完飯有咩做呀?」

「又番去讀對白囉!」

「AV都有對白?!」

「AV都係演員黎嘛!仔仔」

「咁...你加油喇」

「嘻嘻,當然啦!為左仔仔我當然會加油啦!」

「野食黎喇!岩岩好肚餓」

「龍也,食完飯去後面個露天風呂好唔好?」(真子)

「當然去啦!」

「呀...!我又想同仔仔去呀...」

「你冇呀!」

晚飯又是沒新意的懷石料理,媽媽拍攝是

凌晨時段,我們應該睡了不會影響她的工

作,吃完飯後媽媽便回到工作的房間,我

們三人便到露天風呂享受寧靜的環境。
來到了我們的私人風呂,環境的確很

好,離開市區果然十分寧靜,我坐在池邊

感受著自然環境帶來的平靜,優子真子下

了池,這裡寧願到我在幾乎睡著了,突然

真子過了來張開我雙腿,她把雙乳爽著我

的巨龍,邊磨著邊含著。而優子則到了我

身旁吻我,可能是休息足夠不出數分鐘便

全射在真子的乳溝間,真子上了池清潔後

就把我拉入池中抱著我,當然優子也來了

我身旁,三人享受完自然帶來的寧靜後,

我們便返回房間休息。

「龍也要食藥喇!食完藥要訓」

「係係,唔該優子」

「龍也仲有冇邊度唔舒服呀?」(真子)

「好左好多喇!」

「咁又係,正話你射出黎d精都健康左,係有陣藥味先冇食到。」

「......真子你好口渴?」

「嘻嘻,我係好渴呀!但我只飲龍也汁」

「我就黎好番喇,乖啦!」

「龍也,食藥先啦...」(優子)

「係係!」

吃完藥後我們三人就一同睡著了,我被兩

位美人的香味包圍著,又在感冒藥的影響

下我很快就睡著了。
睡到我也不知甚麼時候了,突然想小便,

便自己一個暈暈的去洗手間,舒暢地去完

洗手間後我便回房繼續睡,當我回到房後

只見到一個人在爬著睡,長頭髮的應該是

真子,因為優子是短頭髮,但優子又去洗

手間?應該都是又去洗手間,但剛才好像

不見她,我迷迷糊看到真子沒穿衣裸著體

突然無名慾火起,我抽插著真子先,待著

優子去完就推倒她,我把巨龍淘出後入真

子,她的洞穴已經非常濕潤,我抽插了數

下後,真子就醒來呻吟著,後入這姿勢能

緊緊的包著巨龍,十分鐘後我忍不到了,

我將儲下來的所有精液全射進洞穴內,射

完後我好像覺得頭暈暈,便沒把巨龍拔出

從後抱著真子。

「真子,射完好暈呀!d藥又未過,後入舒唔舒服呀?」

「啊...呀...啊...」

「真子仲未喘完氣?」

「......啊...好舒服呀!搞到我下面好熱呀!」

「咦?把聲唔似真子既?把聲我係邊度聽過呢?」

「唔...啊...仔仔,我想再要呀!」

「...老母!!!」

「仔仔,插多我幾次啦!」

原來剛才被我抽插內射的人不是真子,而

是我媽媽,可恨的是她們兩個同樣有把長

直髮,我又吃了藥迷迷糊,房間又沒開燈

「喂!你做乜係我地間房呀?」

「啊...呀...仔仔,哩度係一間拍野地方黎」

「咦!我行錯左路!!咁拍攝班人呢?點解得你一個?」

「啊...呀...唔...都未夠鐘,而嫁先十二點半咋!」

「......你呻吟d乜呀...」

「仔仔你下面仲插住左我嫁,啊...唔...大力d啦!」

「呀!唔記得左,拔番出黎先」

「做咩拔出黎喎!!!我要呀!」

「廢事彩你,返房先」

「呀!仔仔射完鬆呀!」

「......意外黎」

「我唔理呀!返到屋企除左飲奶我要插插!!」

「夠鐘食藥喇,返房先」
廣告經常說藥後勿操作機械,但它應該要

加多一句藥後勿操人,以免操錯人,我正

正藥後操錯了人還內射,我帶著迷惘的心

情返回自己真正的房間,走了一會才發覺

房間外面樣子差不多,找了一會後終於尋

回真子優子。當我返回她們中間時,優子

醒了!

「嗯?龍也正話去左邊呀?」

「去左廁所呀!」

「去咁耐既?」

「去完唔識返黎入左房...」

「嗯?龍也入錯左咩房呀?」

「冇......間房冇人」

「呀!係喎,龍也下個鐘要食埋最後一次藥」

「優子你訓啦!我識自己起身食嫁喇」

「真係咁乖?」

「當然啦!」

「咁好啦!唔好唔記得食呀!」
凌晨一點我沒有醒來吃藥,直到大約一點

半優子叫醒我吃藥,吃完藥我們兩個也沒

有睡意再睡了,我們走出露天風呂靜靜地

坐著。

「優子」

「嗯?」

「點解...你會接受到同真子一齊?」

「因為我愛你囉!」

「愛我唔係應該想獨佔我嫁咩?」

「只要龍也開心就夠...」

聽到這句,我輕輕地拖著優子的手,而優

子也慢慢地依靠著我

「龍也,你想唔想要BB呀?」

「係優子同我生既我都要!」

「咁...不如我唔食避孕藥囉」

「但你父母佢地......」

「聽龍也講,我爸爸將我交左比你」

「...係呀!」

「咁我以後只會係龍也既人」

「優子呀!」

「嗯?」

「嫁比我呀!」

「隻戒子......」

「我偷偷地買嫁,我同你一人一隻」

「咁...真子呢?」

「唔好話比佢聽住呀!知嘛」

「嗯,不過龍也...」

「係?!」

「你唔好再比鈴木姐姐飲你d精喇...」

「呀...點解...優子會知既」

「一早就知啦!姐姐始終係龍也媽媽黎」

「我都知...我經常唔想理佢唔想彩佢,但佢始終係我親生老母,佢養大我,我都唔可以太過份咁對佢」

「龍也慢慢黎啦!姐姐遲早會明,可能佢職業關係習慣左姐」

「我會努力嫁喇,優子!d藥又開始搞到我眼訓喇,不如一齊去訓囉!」

「嗯!!」

「呀!!!
「龍也?!你做乜呀?」

「冇,原來一直唔記得著底褲」

「嘻嘻,大頭蝦,快d入去著番訓教,我眼訓」

「係!係!」

我向優子下了結婚的承諾,帶上了我的戒

子後,我拖著她的手回到房間內睡了。

我們三個一睡就睡到中午,媽媽的拍攝也

完畢了。

「鈴木仔,得閒就黎下片場呀!白石媽媽成日提起你呀!」

「白...白石!!」

「係呀!佢問你最近還好嘛!」

「放心,我得閒會黎探你地嫁喇」

「咁好啦!上車喇,路途遠呀!」

「Bye bye」

「係喎,鈴木!聽日要返黎,有簽名會」

「係!」

「鈴木仔黎唔黎呀?聽日白石都會係度」

「都好喎!」

「咁聽日見啦!」

我們四人坐佐藤車隊回家了,我的感冒好

了人都精神了,數小時後我們終於回家了

,果然是自己的床最舒服,最好的是還有

真子優子的氣味,不過...我還要找個時機

跟真子說些事。
星期日的晚上,優子去了沖涼,房內只有

我和真子兩人

「......真子」

「係,龍也!想要?」

「唔係呀!係有...d野想同你講呀?」

「想講咩呀?」

「...我想...我想...」

「龍也唔緊要嫁,有咩咪講囉!」

「...我想......真子你嫁比我」

「嘻嘻,乜唔係不嬲都係嫁咩?」

「下?!」

「我當自己嫁左比龍也嫁喇」

「但...你父母佢地...」

「佢地都當嫁左個女啦!」

「其實...你同優子係一人一隻戒子,而哩隻係你」

「嘩!龍也驚我走左去,要落訂?」

「係呀!左手係真子既戒子,右手就係優子」

「但點註冊呀?」

「日本唔得咪去第二個得既國家,就算上到火星我都要娶你兩個」

「嘻嘻,低能,我先唔同你做火星人!」

「我要去你冇得唔跟!」

「諗下啦!」

我左手的戒子是刻著真子的名字,而右手

的戒子則刻著優子的名字,當然兩位手上

的戒子就是我的名字。
過了個愉快的假期後又要回校上課,但今

日都好開心,放學後就可以見到白石媽媽

,可能有人會問我,我的媽媽是各人的性

幻想對象會有甚麼感受,我不知道!我只

知我幻想對象是別人媽媽感覺不錯,但她

的兒子可能會重踏我的路,不過白石媽媽

應該沒有我媽媽變態。

放學的鐘聲響起來了,真子和優子她們自

己先回家煮飯,我當然到片場參觀一番。

到了片場門口,佐藤先生原來已經等待我

中。

「鈴木仔,歡迎呀!」

「佐藤先生?!你又知我哩個時候黎既?」

「你媽媽講咪知囉!」

「係喎!佢簽完名未呀?」

「未呀!仲有一個鐘就完,帶你去探下白石先啦」

「好!佢係度做緊咩?」

「準備拍攝」

「又拍超人打怪獸生姦中出?」

「邊有咁多怪獸呀!今次係《童貞男大喜之白石被中出》」

「童貞即係處男?!」

「係呀,其實我地仲差緊一個,好頭痛」

「處男應該好易搵嫁姐...」

「你講就易,其實好難搵,有時搵唔到就搵個唔係既扮住先」

「仲差一個?」

「係呀!唔好講咁多喇,行快少少上去睇下咩情況先啦!」
我想大家都估到了,我們到達後導演走來

走去十分苦惱,說還差一個童貞男

「喂,佐藤!你話點搞好呀!!!」

「咁都冇計喎...」

「咦!你身邊哩位係?」

「佢係鈴木奈奈個仔」

「喂,哩個掂喎,仲有件校服」

「但導演佢唔係好得喎!」

「唔緊要,如果佢拍係拍被白石吹爆,唔會影樣」

「鈴木仔,你想唔想試下呀?」

「......要點拍」(龍也)

「好簡單,坐係度白石會幫你除褲慢慢吹爆,就完」

「咁...好啦!」

「但鈴木仔唔好同你媽咪講喎!」

「當然啦!唔係佢又話點解佢冇份...」

做夢也沒想到能被白石媽媽含巨龍喝精,

自己媽媽幫自己就不要了,但別人媽媽幫

我,當然非常樂意,我把書包放下後就準

備好拍攝,首先我看到幾位好像跟我差不

多大的男優和白石媽媽激戰,三十分鐘後

輪到我了,我身穿校服睡在床上,等了一

會後白石媽媽就爬上來幫我脫校服褲。
白石媽媽把我的褲子脫了後,她立即用手

承托著我的巨龍,舌頭在我的巨龍側面遊

走,不斷左右遊走後就向下移動吸吮我的

袋子,跟媽媽的含巨龍方法很不同,我媽

媽明顯只想飲奶,加速我射奶,但白石媽

媽就享受型,慢慢輕輕地刺激我的巨龍,

吸吮完我的袋子後她向我的龍頭進發,舌

頭尖一直由我的袋子遊走到我的龍頭,果

然被含爽過做愛,白石媽媽在我的龍頭不

停打轉,最後來了數個深喉,我從未試過

被含到全身觸電似的衝擊心臟與神經,實

在頂不了,我把兩個正副袋子的所有精液

全彈發射到白石媽媽的口內,她品嚐了一

會後竟然全吃了。

「鈴木仔仔,點解你d精甜甜地,好似鮮奶咁」

「...好多人都咁講」

「嘻嘻,好彩你唔係我個仔,唔係實日日追住你黎飲」

「......哈...哈...哈」

「今日多謝你幫忙呀!仲比我飲到d咁好飲既精」

「唔駛...」

白石媽媽道謝完我後,我便穿回褲子離開

了拍攝場地,去找我媽媽看她放工了沒有

,到了簽名場地剛好結束了,媽媽說要換

衣服,我便在地下等待她,二十分鐘過後

媽媽下來了,但她與白石媽媽一起走,白

石媽媽看到我後再一次道謝後便離開了,

我和媽媽便回家去。

「仔仔,聽講你幫左白石喎!」

「呀!冇呀...」

「仔仔唔誠實,白石講哂比我知喇!」

「...唉!唔記得叫佢唔好講添」

「佢正話不停咁多謝我,仲話呀!...」

「仲話咩呀?」

「話仔仔d精好好飲,好想再飲!」

「......喂!你地咪當我d精係可卡因」

「仲衰過可卡因,一飲就上癮,唔得呀!今晚我要飲奶」

「......比人抽哂喇,冇哂喇!等下啦!」

「咁我要插插!」

「又插乜呀?」

「咪好似上次咁囉!」

「......快d行啦!好肚餓呀!」
我和媽媽到了屋企門前,奇怪的是家裡沒

有人燈也沒亮,真子優子不是應該在家的

嗎?我拿起電話聯絡優子,但沒人接。我

再聯絡真子,連她也沒接我電話,難道出

了甚麼事!幸好她們兩個的家離我不遠,

我首先到優子的家,但她媽媽說沒回來,

我再到真子的家,她媽媽也是說沒回來,

她們到底去了那裡,我在街上已經不知如

何是好,但未找到她們前我絕對不會回家

,她們是不是出了意外,我在街上遊走希

望能找到她們,但人來人往的街都沒有熟

悉的身影及熟悉的氣味,我坐著街上接近

兩小時,完全沒有真子優子的消息。

「嗯?龍也,你坐係度做咩呀?」(優子)

「龍也唔係去姐姐度咩?」(真子)

在我失落時,我突然聽到兩把聲,我抬頭

一看竟然是真子優子,她們拖著手好像剛

剛逛完街。我開心到立即起來抱著她們。

「龍也呀...做咩呀?」(真子)

「你地去左邊呀?」

「去行街街囉!」(真子)

「行到咁夜?」

「下?!放學時你走左後姐姐打比我話你地會夜返唔食飯嘛!我咪同優子出黎囉!」

「咁兩個電話又做乜唔聽又唔通?」

「嘻嘻,影相影到冇電」(優子)

「...仲笑,我搵左你地四個鐘」

「對唔住喇...一齊返屋企囉!」(真子)

「龍也你肚唔肚餓呀?」

「當然餓啦!」

「返去煮野比你食呀!」(優子)

「行快d喇,今晚要早d訓,聽日會有個副班主任黎!」(真子)

「副班主任?你作嫁?」

「我本來都唔知,係優子講我先知」

「聽講係女黎」(優子)
第二日的早上,上課的鐘聲響起,班主任

來到班房介紹新來的副班主任,她一踏進

來感覺......不像一位老師,反而似在街上

有學不上有書不讀的壞女生,但樣子也是

很美,也是長啡色直髮。

「各位同學好,我叫櫻井美優,今年廿五歲,係度實習。」

「各位同學就同櫻井老師好好相處,我近期比較忙,可能需要櫻井老師幫手睇住佢地」

說完這番話後班主任就走了,只得櫻井老

師在,她坐在黑板面前點名...

「吉村春代子!」

「到!」

「菊行條野!」

「到!」

「咦!又係同姓喎,吉村富郎!」

「到!」

「武尻男!」

「到!」

「長崎良尾!」

「到!」

「咦!今次同名喎,鹿島條野!」

「到!」

「中西優子!」

「嗯!」

「中西里子!」

「係係!!」

「小倉真子!」

「係度!」

「麻倉絆!」

「到!」

「藤原龍也!」

「......」

「藤原龍也!!」
「藤原同學!小倉同學叫醒佢呀!」

「喂,龍也唔好訓喇」

「呀...到!!!!」

「龍也呀!你做乜呀?咁唔夠訓咁既,尋晚明明冇吸你精,你又好好訓嫁」(真子)

「就算你地唔吸,我d精會自然流失...」

「龍也訓傻左!」(優子)

「我想問邊個係班長?」

「係係!!係度係度」

「原來武尻同學係班長,咁另一個呢?」

「另一個女班長請左病假冇返呀!」

「咁你搵個男同學小息分兩次幫手拎野」

「好!」(武尻)

我昨天被白石媽媽吸盡了精力,就算昨晚

睡多少也一樣好像沒睡過似的,上課時有

真子幫我按摩雙手,而優子則調到我後面

幫我按頸,簡直就像皇帝。
「喂!龍也,幫手拎野呀!」

「好既班長!」

他叫武尻男,可能是他的父母與他有仇才

改此名,但他喜歡的不是女性而是男性,

他是個同性戀者,他有個「男朋友」叫清

水康,在隔離班的,日日放學都見到他們

一起走。

「係呢!女班長好似好耐冇返學喇喎,佢咩事呀?」

「你話大島薰班長?」

「係呀!」

「你肯定佢係女?」

「下?!點解咁講呀?」

「冇野喇,你要知遲早會知」

「......都唔明你嗡乜」

是不是很奇怪呢?我們叫的女班長大島

薰,武尻男班長竟然問我為何肯定她是女

來,男班長的說話真奇怪,明明是大眼長

髮的女生來,平常聲線又柔弱,眼看連皮

膚都十分幼嫩白滑,怎可能不是女生,男

班長可能傻了!
我幫完男班長手後便回到課室,我回想剛

才他的問題,為何要這樣問呢?

「優子...」

「嗯?」

「你入黎後有冇同過女班長溝通過?」

「冇呀,龍也做乜咁問呀?」

「冇...」

「肯定係龍也又睇上左女班長啦!」(真子)

「真子,龍也已經有左我地」

「嘻嘻,講下笑咋!優子唔好咁緊張,不過話時話,女班長從來唔同女仔玩,九成時間都係同班男仔一齊,可能成日玩群交!」

「真子你...其實係正話武尻男班長講左d好奇怪既野」

「佢講左咩呀?」(優子)

「佢問我點解咁肯定大島薰女班長係女黎...」

「下!?咁奇怪,但外表明明係女黎喎,雖然未見過佢下面同上面,但...唉!我都唔知呀!」(真子)

「男班長問得姐係佢知咩事,佢守唔到個秘密就會暗示比其他人聽,再話冇事等人去估」(優子)

「優子講得有道理!女班長可能呃哂全校師生,有冇人知佢家庭背景呀?」(龍也)

「冇人知呀!佢都唔講,全部回避哂」(真子)

討論過後和經過天才優子的分析後,我們

都覺得女班長身份極有可疑,她可能不是

「她」而是「他」,但動機是甚麼?為何

能騙到全校師生呢?所有問題都要時間去

尋找答案!!!
到了中午,女班長突然回來,但明明男班

長說她今天又病假,為何突然回來呢?

我抱著必死的決心去到女班長的鄰座問她

「女班長!乜你唔係病假咩?」

「係呀!你又知我請病假?」

「武尻班長講既!」

「又係佢...」

「做咩呀?咩又係佢?」

「哦...!冇,係呢!你知唔知男班長d野?」

「咩男班長d野,你講佢男朋友?」

「係呀!」

「全班都知嫁啦!佢男朋友係隔離班嘛!」

「咁男班長係咪成日提起我呀?」

「冇乜,係好似講左d奇怪野咁囉!」

「咩奇怪野?」

「話咩你唔係女黎,又問我點解咁肯定女班長真係女咁囉!」

「......又周圍講」(陰聲細氣)

「下?!你話咩話?咩周圍講?」

「......冇...冇,係呢!你覺得男班長話我唔係女,你信唔信?」

「信又點唔信又點,你唔除哂都證明唔到」

「......咁又係」

「做乜咁問呀?唔通You竟然是......!!」

「下?!唔係呀!咪聽男班長亂嗡」

「哈!不過咁可愛既女班長係仔,邊個會信」

「......係」

我們剛才對話的內容優子全部都聽到,我

坐回位後,立即問優子女班長有沒有古怪

,但我一坐下優子就立即凝望著我。

「......我聽到你讚佢可愛」

「...啊...客套說話黎嫁姐」

「......真既?」

「真嫁,有你地兩個已經足夠喇,何況佢係人定妖都未知」

「如果佢係人,龍也會追佢?」

「......乖,優子做乜冇啦啦吃醋呀?我唔會喇,我應承過只有你地兩個嘛!」

「嘻嘻,係喇...」

「......咁女班長點呀?」

「多數係男,而且...佢經常請病假唔返學可能同男班長有關」

「姐係人妖大戰!!!」

「嘻嘻,龍也唔可以咁嫁!」

「咁又係,人有人喇媽,妖都有妖喇媽」

「龍也你想將佢係男既身份公開?」

「果然係天才,咁都知我諗乜」

「咁又係...一個男仔成日入女廁同更衣室,都好危險...好彩換衫多數同真子里子換...」
「不如我地是但作條友生日,再上女班長屋企探險」

「都好喎,龍也叻叻」(優子)

「喂,真子!幾時行動好?」

「就一間啦」

「咁作邊個生日好?」

「哈哈!當然係麻倉同學啦!」

「......點解要係佢」

「傻佬,上次里子同優子過左生日嘛,龍也你又過左好耐,同埋女班長知哂咁多人生日,係麻倉佢新黎又未生日」

「......好,你去講啦!」

「當然係龍也去講啦!點會要自己老婆去喎!」

「...咁又係,如果係變態佬點算,好啦我去」

「女班長!」

「嗯,咩事」

「冇...麻倉同學生日...我屋企又突然唔得...想問下你屋企唔知得唔得呢?」

「我屋企?得既......」

「咁就得喇,星期六我地黎你度開P,唔該哂呀!」

「叫埋男班長先」

「...武尻男...班長.....嗯」

「你唔想?」

「唔係呀!」

女班長應承了一起舉行生日會,除了麻倉

真子優子里子和我之外,還有武尻男班長

,但女班長聽到他的名字後為何嚇了一嚇
無驚無險又到星期六了,我和真子優子就

出發到女班長的家,她的家比較遠需要步

行大約三十分鐘才到。

三十分鐘後,終於到了女班長的家,我們

按鐘後等了一會便有人來開門,但......

「你地好呀!入黎先啦!」

「打搞哂喇...」

「你地係家姐既同學?」

「係呀!你係?」

「我咪佢個妹囉,我叫大島愛!多多指教呀!」

「你好呀!我叫藤原龍也,左邊係我未婚妻一號,叫小倉真子,右邊係我未婚妻二號,叫中西優子」

「你好呀,我係麻倉絆,佢係優子個妹里子!」

「你地好呀!你地入去坐陣先,我叫家姐落黎呀!」

大島薰的妹妹跟她很像,但我也不知會不

會又是男扮女,男男女女真的很亂,不過

等大島班長落到來應該會知
「你地黎左拿?!」

「係呀!今日打搞哂喇」

「其實生日會有咩搞?」(薰)

「唉...冇左姐姐係度冇咩好玩!」(麻倉)

「咩姐姐呀?」(薰)

「咪龍也媽媽囉!佢好靚女嫁,身材又好,龍也你就好啦!日日都有三個靚女幫你出」(麻倉)

「......一黎班長屋企就講變態野,人地個妹係度嫁!」(龍也)

「咁不如傾陣計先,特別係女班長你,好唔好?」(優子)

「好呀!」(薰)

優子的提議是非常好,可以更了解女班長

到底是男或是女,雖然可能我聽不出,真

子也聽不出,但還有優子她。

「係呢,女班長對於男班長有乜睇法呀?有冇令你好煩惱?」(優子)

嘩!優子一坐下就來招單刀直入,她的問

題直接嚇呆了女班長數秒。

「......佢都冇乜野既...係個名衰左少少姐」

「真係冇乜野?其實有好多野得你地兩個知咋喎!」(真子)

「咁...咁我地要一齊做野嘛!」

「做野...!做咩野呀?」(麻倉)

「咪幫老師做野囉!」

「哦!原來係咁,講清楚d嘛!係喎,講起老師,今日新黎果個櫻井老師,我好似係保健室門外見過佢!」(麻倉)

「佢新黎就去保健室做咩呀?」(龍也)

「我點知呀!只係見到佢衣衫不整,開門後一路行出黎一路扣?衫鈕」(麻倉)

「唔通唔舒服?」(真子)

「睇落去就唔似喇!」(麻倉)
「咁有冇男人前後腳出黎呀?」(里子)

「我冇睇到就走左喇!」(麻倉)

「肯定係同唔知邊個扑完野黎啦!」(里子)

「下?!係保健室?」(龍也)

「咁保健室有床嘛!龍也痕既話都可以同我家姐去」(里子)

「保健室得一間,個個都去扑咁咪要排隊入?駛唔駛搵條友係出面賣飛?」(龍也)

「係喎!龍也做乜唔叫埋男班長黎?」(優子)

「咦!又係喎,唔記得添,算啦!」(龍也)

「係呢!講左咁耐你地飲咩呀?」(薰)

「是但啦!」(里子)

女班長就去了拿飲品給我們,在等待她的

時候,真子突然拉了一下我的衫尾!

「喂!又學優子咁拉我衫尾?!」

「唔係呀!我好似見到男班長對鞋呀!」

「係邊呀!正話係門口都唔見既?!」

「梗係收埋左啦,點會大搖大擺放係門口比你睇喎」

「你咁肯定係男班長對鞋?!」

「係人都知佢對鞋生哂青苔都唔換嫁啦!睇對鞋頭青苔既新鮮度肯定係男班長」

「你地......有書唔聽,竟然研究d無聊野......」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞