[重貼][AV情節] 我老母係一名AV女優

373 回覆
332 Like 21 Dislike
又話要處女先入得 又有成人學會

處男都可以睇AV
又話要處女先入得 又有成人學會

處男都可以睇AV

但我想睇文多啲
輕輕一推
之前好似睇過
由頭扯到落尾
live
幾日都冇文
我空虛寂寞凍
留名
留名
文呢
留名
lm
甜到爆炸
早上並沒有甚麼特別,媽媽睡到跌了在地

上,而其他人一個一個地起床,我們吃完

早餐後便四人同行一起上學去!

回到學校,我們便等待升降機到地下,坐

升降機回課室!

「龍也!哩邊到喇!」(真子)

「但...好似哩邊先上到去喎,話唔好亂搭嗰部」

「行啦!咪一樣,就遲到喇!」

「哦...咁好啦!」

我們便轉往轉角的升降機回課室,但...當

關了門後,升降機沒有上升,反而下降了

!15秒後竟然到了 -120 樓

「龍...龍也!學校地底唔係得幾層咋咩?」(真子)

「......好似係!」

「但點解...」

說完後終於來到-188樓!升降機門打開

了!外面一片寂靜黑暗,而我們看到一個很熟悉的標誌!

「龍也...個標誌好似係邊見過!」(里子)

「的確好熟面口!」(龍也)

標誌是由紅白組成,排成一把雨傘形狀,

下面有段英文寫著...

「Umbrella Corporation...一間研究生物基因嘅神秘公司嚟,但點解會係哩度!」(優子)

「優子你知道係乜嘢嚟?」(龍也)

「嗯!我爸爸就係喺哩間公司做,但只知道係做生物研究,其他都一無所知」

「點解...里子會唔知...」(龍也)

「...講咗我都唔明啦!」(里子)

討論完後我們本來想按回地面回到地面,

但升降機完全沒有反應,我們只好步出升

降機門,當我們完全步出了後,升降機門

突然關上並且返回地面,在我們面前突然

有個小屏幕開了!

正評係比gif 嘅
「請驗證身份!」(紅后)

「哩度係邊度?」(龍也)

「芝麻開門」(里子)

「里子...你...做乜呀?」(龍也)

「身份驗證成功!藤原龍也先生!歡迎進入日本蜂巢本部!」(紅后)

「吓...咁入唔入去?」(龍也)

「入啦!」(優子)

當我們踏出第一步後,突然一陣白煙由兩

面噴出來,我們便失去了知覺!

「龍也!龍也!龍也!」(優子)

「嗯...哩...哩度邊度呀?」

「宿舍呀!我哋間房呀!」(優子)

「正話係咪夢嚟?我好似...唔多記得正話嘅畫面!」

「唔係夢!哩間聖德高校...!背後一定搞緊啲咩生物實驗!」(優子)
暴走
痴線
btw十卜仙人
休息了一會後,全部人回過神來再看看鐘

,原來已經下午五點多,看來今日未必能

重回剛才的地方,但今晚應該好好準備!

軍用電筒、伸縮警棍、防毒面具、軍靴、

防彈背心、戰術手套、軍刀兩把,這是我

和優子的裝備,至於里子和真子當然在外

面做支援,有優子陪伴我會比較安心...至

少不會引起白痴的問題!

「仔仔!你想今晚著住佢嚟插我?」

「......唔係!」

「但我濕哂喇,插!插!」

「老母!今次關乎全球百幾億人嘅生命,今晚就放過我!」

「吓?!哦!咁好啦!但都要錫錫!」

「......好啦!」

「龍也!」

「係!優子!」

「你冇諗過點聯絡出面?地底180層,電
話唔會收到!」

「......咁」

「無線電波收唔到!我改裝咗部電話轉咗用微波!功率已經校到同人造衛星一樣,所以應該冇問題,我研究過學校啲lift,應該可以改裝做訊號發射中轉站!」

「......聽唔明,交比你喇優子!我哋聽朝早一早出發!」
留名
啲劇情痴撚曬線
去左火星咁
生化危機?
好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞