[重貼][AV情節] 我老母係一名AV女優

373 回覆
332 Like 21 Dislike
「我入黎喇,真子」

「嗯...龍也要錫住我呀!」

「當然啦,乖」

經過了一輪的磨擦後,我終於把小弟慢慢

插進真子的洞穴內,真子的洞穴十分窄,

窄到把我的小弟緊緊包著,我還感覺到洞

穴在收縮,可能是第一次而覺得痛。

「真子,係咪好痛呀?」

「...少少啦,但我想要多d呀,龍也」

「好啦,咁我再入多d」

「嗯...」

我把整條巨龍深深插入真子的洞穴內,在

洞內我感受到真子的體溫,當我抽插第二

下時,我見到巨龍有血,這是真子處女膜

的血來。

「真子,不如試下轉騎乘位,你坐上黎」

「嗯...」

從媽媽的AV中,我學懂一樣事情,正常體

位是最尾才用,狗仔式體位能插入最深處

,而騎乘位...觀景是最好,特別是有個白

滑巨乳粉色乳頭的女朋友,簡直是極品。

我看到真子騎上來的表情,痛楚之中帶著

快感,插了數下後她開始主動起來

「龍也...呀...呀...大力d呀...好...好舒服呀...」

「嗯...真子......我...我頂唔順...想射喇」

「呀...呀...好舒服呀...龍也...唔得喇......」

「咁落番黎,用番正常位」

「唔呀...呀...大力d啦!唔得喇...」

「......但...但會射哂入去嫁喎」

「唔緊...緊要啦!龍也要射哂入去呀!」

「好,咁我加速喇」

「呀...呀,快d呀!」

「呀...唔得喇...出喇......呀」

歷時十五分鐘,我將數千萬的精子射進了

真子的嫩穴內,大家也很倦了,明天又要

上學,我們抱著一起便睡了。
「早晨呀!龍也」

「早呀!真子」

「起身刷牙喇,龍也」

「喂,龍也真子,兩隻野快d起身食早餐喇」

「起左喇」

經歷了昨晚的激戰後,我與真子更親密,

一起刷牙,一起換校服,一起吃早餐,拖

著手回校,上課時更偷偷親吻。

「真子呀,今晚你黎我度定返屋企呀?」

「嘻,你壞喇你,尋晚唔夠?」

「...當然唔夠啦!」

「我諗下先啦!」

「......好」

「講下笑咋,今晚黎你度喇」

「但我放學要去商店街買野呀!」

「我想放學返屋企訓...」

「咁我比鎖匙你,你係屋企等我好冇?」

「嗯...」

放學後,真子就到自行到我家,而我就前

往商店街買今晚的飯?,來到商店街,我

看到一間便利店,突然想起要買雜誌,我

就進了便利店,這間便利店很奇怪,非常

少人,我一行進便利店深處的書報位

時,我竟然見到......

「媽媽!!!你係度著成咁做乜呀?」

我看到媽媽身穿一件乾濕外衣,內裡真空

,下體還綁著一顆紫色震蛋,我聽到震蛋

在強烈震動中......

「仔...呀...仔,我...呀...拍緊...便利店...露...呀...出...生...生...生姦」

「下?」

「快d走,而嫁...拍...指緊嫁,一有路人...入黎就...呀...就要同我...做...做...嫁」

「嘩!你唔早講,閃先」

我聽到媽媽這句後,用出我畢生力氣跑

走,但一切已經太遲了。

「小朋友,入到黎唔好走住,鈴木奈奈等緊你嫁」

「...我係佢個仔黎,唔做得,佐藤先生知道嫁」

「佐藤先生唔係度,你講乜都得,入番去摸下鈴木奈奈啦,你個樣會打格。」
「喂...但...唔好推!」

「呀...呀...仔...我咪...咪...呀! 叫...叫左你走嫁咩?」

「我都想,走唔切」

「鈴木,除左佢條褲幫佢含啦!」

「但...但......導演,佢...佢係我......」

「鈴木,哩套野統籌左好耐,要租間便利店拍野唔易,所以一定唔可以有差錯」

「但...呀...導...」

「唔駛咁多喇,快d去除啦!」

「......係」

媽媽頂著震蛋的痛苦向導演試圖解釋,但

導演完全聽不入耳,他只想趕快拍攝

完,媽媽開始慢慢爬向我身旁,用一種可

憐的眼神看著我,我不忍心看到媽媽被責

罵,媽媽開始動手脫下我褲子及內褲,我

的巨龍也露了出來。

媽媽伸出右手包著我的巨龍前後磨擦了多

次,受到外來的刺激,我的巨龍很快就有

反應了,媽媽看到此...就張開口把整條巨

龍含著,我感覺到我的龍頭被她的舌刺激

著。

媽媽愈含愈起勁,她的雙手放在我的兩臀

則,開始加速節奏,媽媽的經驗果然十分

豐富,不消三分鐘已被她含出來了,最後

導演還是放過了我,只拍了被含那幕就放

我走了,剛好媽媽也放工,順便一起回家

「仔仔,原來你d精好甜呀!」

「係咩...」

「以後有新鮮奶飲,襯朝早新鮮上黎抽」

「今次係逼不得已,唔該你再有哩d野就襯早通知聲,我會回避,你叫我點同人講,老母幫我出火呀」

「唔好嬲啦,黎!!錫番喇」

「妖!彈開d啦,真子係屋企等緊我」

「哦......!真子妹妹佢黎左?」

「係呀!等緊我返去呀!」

「嘻嘻!等我同佢講下仔仔d精原來好甜」

「...佢一早知啦」

「呀...!原來佢早飲過我」

「咪講咁多喇,快d行啦!」
我和媽媽到家後,看到真子在做家務,掃

地,拖地,她就好像是我真正的妻子。

「老公仔,你返黎拿!」

「呀?老...老公?」

「你想食飯先...定...食我先呀?」

「咁...」

「仔仔我又要呀!」

「你要乜呀?正話咪.......」

「正話?正話你同姐姐做乜呀?」

「冇...冇野,正話咁岩撞到姐...」

「咦!姐姐又係商店街?」

「係呀!,今日係果度拍野嘛!」

「哦!所以就撞到龍也!」

「係呀!小倉妹妹,一齊著圍裙煮飯囉!」

「嗯!」

大家都應該知道,媽媽穿圍裙的方式是內

裡真空,只穿圍裙及小內褲,結果不出我

所料,兩位都是這樣穿出來,媽媽是淺粉

色,真子是淺藍色。我...還是回房裡溫書

,初中時我的成積是全級第二名,我希望

能考上東大,等媽媽不用這麼辛苦工作,

現在又多了個目標,就是娶真子做我的

妻子,給她幸福。
「小倉妹妹,聽講你飲過龍也d精喎!」

「...嗯,係...係咪龍也講你知嫁」

「係呀!仲話d精好甜」

「連...連哩d都講!」

「咁佢係我個仔黎嘛,當然乜都會講比我聽啦!」

「其實姐姐三十幾歲都仲好似二十幾歲咁,外人真係唔會信你會有個龍也咁大既仔!」

「咁你而嫁又信既?」

「龍也比左佢張出世證明我睇嘛。」

「呀...!幾時既事呀?」

「尋...尋晚......囉,喂呀!姐姐呀!唔好?啦!」

「真係好大好軟,又好滑呀!」

「唔...唔...好咁啦」

「嘩!仲好粉添喎」

「變態姐姐,?番你!!!」

我在房間中,聽到樓下嘻嘻哈哈的聲音,

正在發悶的我便到廚房看看有甚麼有趣事

,但當我到了廚房門後...我後悔了

看到媽媽和真子大家摸著大家的胸部,一

起呻吟著,她們...不是應該煮飯的嗎?為

何會變成這個局面,幸好她們專心地摸來

摸去,還是回房算。
她們用了兩小時把飯煮好,之後我和真子

一起沖涼,我坐在浴缸內,真子給我乳交

,雙乳在水裡夾著巨龍,快速地磨擦著,

不消十分鐘便把精液射向真子的面上,真

子不但沒有?走我的精液,她還把面上的

精液全部吃下!

「龍也,你d精點解幾時都咁甜既?」

最後沖完涼我們便回到房內睡覺了,在睡

覺中我發了一場夢,被一個美人含著我的

巨龍,她的舌快速在我的龍頭上打轉,再

把整條深深地含著,舒服的快感也猛烈地

被含出來,在這快感中我睡醒了,張開了

眼睛,但奇怪的是這場夢被含著的舒服感

沒有因此而消失,反而愈來愈強,強到要

準備發射了,就在正想發射時,我打開被

子,原來是媽媽含著我的巨龍...

「喂...喂...你......係度搞乜呀?」

「唔...唔...唔...」

「喂!咪掛住含啦,答我野...呀!」

「唔...屋企冇哂牛奶,我又好想飲奶,咪過黎抽新鮮奶飲囉!」

「喂...!呀...!唔好...射...射喇!!!」

「嘻嘻!朝早原來仲好飲,濃d又甜d」

「你係咪變態嫁...」

就這樣,朝早就被媽媽抽了很多精,但真

子呢? 她原來已經起了床去了沖涼,見我

睡得很甜就沒有叫醒我。
「龍也,快d起...!咦,姐姐都係度既」

「係呀,上黎飲奶嘛」

「飲奶?」

「飲完喇,我落番去先」

「哦,龍也...你做乜好似好眼訓咁既?」

「係呀,成日比人吸精...」

「邊個成日吸你精?」

「真子,過黎比我攬下先」

「個頭仲濕嫁!乖啦,換衫食早餐要返
學嫁喇,今晚比你喇,但你要乖。」

「係...」

換好校服,吃完早餐後,我和真子就回校

去,在路上真子對我說班上除了麻倉同學

外還有兩位新的轉校生,聽說是一對孖生

姊妹來,回到學校剛好上課鐘聲便響起來

,回到班房老師就和兩位新轉校生進來

「各位同學,哩兩位同麻倉同學一樣係新黎既轉校生,你地自我介紹下先啦!」

「大家好,我叫中西里子,我係姐姐」

「大家好,我係妹妹,中西優子」

「咁好啦,你地一個坐係麻倉同學前面,一個坐係小倉同學前面啦」

中西姊妹,姐姐是短髮型,帶點含蓄,怕

醜內向,而妹妹則是長頭髮,活潑好

動外向,她們的性格剛好相反。
「你好呀!我都係新轉黎嫁」

「你就係麻倉同學?」

「係呀!」

「咁你地係?」

「我叫藤原龍也。」

「我係小倉真子。」

「佢兩個呀!關係密切」

「原來情侶黎既!」

「喂!不如放左學後去龍也同學屋企搞個新生P呀,佢屋企仲收埋左位大美人!」

「里子你得唔得呀?我放學冇野做,媽咪又唔係屋企煮飯,我地今晚冇飯食呀!」

「我冇問題呀!優子你唔係要去補習咩?」

「改左日期嘛」

「我地兩個冇問題呀!」

「小倉同學就唔駛問嫁喇,佢長期訓係龍也隔離」

「大佬...黎我屋企都要問下我先啦...」

「咁多女仔去,鈴木姐姐一定好歡迎,仲有兩個新同學比佢驗身!」

「你地驗還驗,咪搞到我」

放學後,麻倉同學,里子優子,真子同我

就一起來到我家,我媽媽剛好今天休息。

「打擾哂喇!」

「歡迎呀!」

「咦!!!你咪鈴木奈奈!」

「你地兩個又識我?」

「點會唔識喎!」

「快d入黎啦,唔好企係門口喇!」

我們吃完晚飯後,我媽媽提出玩遊戲,六

個人玩大富翁,遊戲玩法照常,但我媽媽

想出多一個玩法就是如果不想被罰錢,可

以用脫衣代替,外衣每年大富翁幣2000,

內衣每件5000,脫光了又沒錢,可用懲罰

來代替,震蛋震下體五分鐘2500,假陽具

插入五分鐘5000。
大富翁遊戲開始了,但...為甚麼日本人會

玩香港版大富翁,我立即問問我媽媽

「喂,邊度黎副香港版大富翁呀?」

「仔仔,哩個故事個作者係香港人黎嘛」

「又好似係喎,仙人條友冇玩過日版大富翁就咪鬼作個大富翁遊戲啦!搞到老母加堆奇怪玩法上去」

「唔係呀!仔仔,大富翁...好刺激嫁!」

「當然刺激啦,又震蛋又假陽具!」

「仔仔你睇下里子優子都好想玩!」

「我同里子玩大富翁未輸過,快d開始啦」

我們六個人便開始玩變態版大富翁,我一

開始就把離島全部買了,而真子就把油尖

旺區整個買下,里子優子則全是港島區,

而媽媽...好像不志在玩,志在脫和綁震蛋...

「喂!你肯買地未呀?行到邊都唔買」

「咁貴點買喎...」

「你除淨條底褲同胸圍,當我求下你,一係我比哂d地你」

「仔仔比既...唔...咁好啦,我要」

由於我不想看媽媽裸體,我便把所有地給

了她,但...

「龍也,中左太平山,比錢!」

「幾錢呀?」

「三幅連地,連三間大屋」

「喂!邊有咁多,我除到冇野除喇喎!!!」

「咁咪綁震蛋囉!」

「震...優子,我知你好好人,不如...」

「冇呀!即比,唔比就震震震」

「里子救我呀!」

「唔...唔......嘻...」

「里子你偷笑!?」
最後,我的巨龍被綁上震蛋震了五分鐘,

其他人包括真子也笑瘋了,但一永遠不離

二,我又行到太平山,今次是假陽具,但

問題插在那?

「喂!插係邊呀?冇地方比你插喎」

「仔仔,你後面咪可以插囉!嘻嘻」

「你傻左呀?比你地通櫃?」

「仔仔唔通櫃都得,但我今晚要飲奶!」

「喂!我踩到里子既地,唔關你事喎!」

「咁好啦,你唔想通櫃,我比鈴木姐姐罰你!」

「仔仔想被通,定想......」

「龍也,點解鈴木姐姐飲奶要搵你既」真子問

「呀......搵我幫佢買嘛!」

「原來係咁...咁簡單你就應承鈴木姐姐啦!!」

「但...好好好,好過被通櫃!」

「好野,今晚有新鮮奶飲,多謝你呀!真子」

「唔駛!!鈴木姐姐」
我們玩大富翁玩到十點就完了,她們只脫

到內衣就沒了再脫,反而我全脫光,晚上

我等真子去了沖涼時接受媽媽的懲罰給她

吸精,媽媽吸完精後一面滿足地回房睡了

,她說明早要繼續拍便利店露出,真子沖

完涼後也回我房睡了。

「好喇,拍攝完畢!今日辛苦哂喇鈴木!」

「唔辛苦,想問下套野幾時正式賣呀?」

「下星期有得賣喇!係喎,聽日要拍童貞男之福,奈奈生禽」

「係!」

「但上次拍便利店果位男學生你識唔識?」

「導演做乜咁問既?」

「佢幾有潛質做童貞男,上次佢果種不願意同尷尬既表情做得好逼真,就好似阿媽冇啦啦同個仔亂輪,個仔好超級唔願意但又逼不得已咁!」

「其實...導演呀!」

「你如果識佢,幫手搵搵佢呀!」

「咁我盡量啦...」
媽媽回到家後便跟我說導演對我有興趣演

童貞男,我當然說不,媽媽也不忍心讓我

去拍攝,她會跟佐藤先生說,叫佐藤先生

與導演解釋。

「仔仔,乖...雖然我成日都非禮你,但媽媽都會保護你,保護好我仔仔。

「原來你都知你成日非禮我嫁?」

「...嗯,咦!今日小倉妹妹唔黎既?」

「佢話太耐冇返屋企比佢啊媽話,咪返去囉!」

「咁仔仔你早d訓喇!」

「哦...」

今天媽媽很奇怪,平常真子不在,都會說

要一起沖涼,幫我出,想喝奶之類...但今

天竟然叫我早點睡!!!世界末日了嗎?

看久了這故事都知,那有這麼好!!

「喂!晨早流流又做乜呀?」

「唔...唔...食完早餐飲奶囉!」

「尋晚正正常常咪幾好囉!今日...喂!又受左咩刺激呀?」

「其實尋晚都想飲,但我諗過儲埋今朝飲,多d又濃d,小倉妹妹唔係度冇人同我搶奶飲,咪叫你早d訓囉!」

「你...有乜野係諗...唔出? 喂...唔得喇......射...射...呀......」
被吸完精腳軟軟的我出門回校,今天我的

劍道部學會有活動,放學要到道場練習。

「龍也,今日放學去邊?」

「學會要練習呀!真子,你想黎?」

「我今晚黎你度訓嘛!」

「係喎!你等埋我?」

「唔等喇,聽日學校旅行嘛!要準備聽日龍也既愛心午餐。」

「咁你返去先啦!」

放學後我便到道場練習,劍道部教練是位

美女,她叫橘優葉,身形平均,胸部大

約E cup,應大則大應小則小,但她的劍術更強。

「藤原同學,你個袈裟斬點解練極都練唔好?」

「對...對唔住」

「你咁唔得嫁,袈裟斬係基本功黎,練唔好其他都唔會有進步。」

「係...」

「得閒溫完書就練下啦!男人係要保護身邊既女人!!」

「無錯,我有兩個女人要保護,我要努力!!!」
經歷了兩小時的練習後我便趕快回家,真

子和媽媽正在等待我吃飯。

「我返黎喇!」

「仔仔返黎拿?!快d洗手食飯!」

「好!」

「老公仔返黎拿!我同姐姐煮左好多?呀!」

「仔仔,真子妹妹,食完飯我地睇新戲!好唔好?」

「咩新戲?最近好似冇戲上喎!」

「一間你咪知囉!」

吃完飯後媽媽就開她說的新戲...媽媽播的

多數不是正常,我,真子和媽媽一同坐在

梳化上看,影片第一個畫面?空手道素人

制服中出!?,女主角身穿空手道服,與

另一男優打鬥,最後被制服強脫衣服強姦

,真子和媽媽很專心地看,我...無奈地看

著,但當我專心地看時,突然看到女主角

很像一個我認識的一個人,但那時又說不

出是誰,身材樣貌也很像,連聲音都差不

多。
「老母,哩套係?」

「咪空手道素人制服中出囉!」

「我夠知啦!我問做乜冇啦啦拎番黎播呀!」

「佐藤先生話哩個素人想搵佢轉長職拍AV將佢變成紅人,咪問下我意見囉!」

「原來係咁...但都唔駛叫埋我地一齊睇...」

「有好野要同我仔仔分享嘛」

「咁多謝呀...」

原來是佐藤先生對那素人女優有興趣,我

和真子都覺得此素人不錯,媽媽說這素人

如果肯加入,首部將會與媽媽共演,並用

姊妹名義宣傳。

「佐藤先生,尋日我同仔仔睇完都覺得唔錯。」

「咁就太好喇,我而嫁好努力同佢傾緊」

「等你好消失喇,我去做野先」

佐藤先生很努力地與此素人談入職條件,

還商量到與媽媽的合作,經歷了三次談判

後,此素人終於肯加入片商!!!
「龍也同學,聽講劍道部教練要換人喎!」

「麻倉同學,你點知嫁?」

「我地柔道部一早流傳緊啦!」

「係呀!係呀!我都有聽過,好似話教練係突然唔做」

「里子你又聽過!?」

「好似得你唔知咁...」

突然聽到教練不做的消息,我思前想後也

想不到為甚麼突然辭職,她對我的細心教

導,我再也找不到其他了,雖然有點難過

,但希望她別有其他意外等等不幸的事,

回到家後,媽媽對我說了一個好消失!!

「仔仔,上次果位素人應承左加入我地喇!」

「咁咪好囉!」

「係呀!首套將會係我同佢既共演。」

「唔該你拍野時帶齊野!」

「但佢入職後會用藝名...」

「你咪一樣用鈴木奈奈哩個藝名!」

「你唔想知佢個藝名咩?」

「我知黎做乜......」

「佢個藝名叫桃谷繪里香。」

「哦...個名幾靚呀!咁佢原本叫咩名。」

「佢叫...唔記得了......」
我聽完後就算了,媽媽說後日就要和新人

桃谷繪里香拍攝首部共演作品。

「仔仔,後日黎唔黎睇我地拍野呀?」

「你傻嫁?」

「今次套野冇男優,得我同桃谷磨豆腐,仔仔會睇到好興奮」

「你覺得我好得閒?」

「咁你後日放左學黎喇,等你呀!」

我怎樣拒絕媽媽也當聽不到,不過已經習

慣了,媽媽和那個新人共演我並不好奇,

我最好奇的是劍道部教練曾對我說劍是她

的一生,她不會放棄教學這份職業,或者

可能是轉了工作環境,在這學校教得不開

心也可能是原因,我想到發呆,一位大美

女教練走了,我入劍道部的其中一個動力

也沒有了。

今天,放學又要到道場練習,但不知新教

練如何,不過也不到我控制了,放學後就

會知道。

「龍也,做乜冇黎心機咁呀?」

「呀!真子!冇呀! 你今晚黎唔黎我度呀?」

「今晚黎呀!你要去練習嘛,我同姐姐煮定飯等你啦」

「今晚老母會遲返,有新人同佢拍野」

「新人? 上次姐姐講果個?」

「係呀...聽講叫桃谷咩咩咩喎」

「咁我煮比你啦!」

「好啦,今晚要同真子你瘋狂交配」

「但你要乖嫁喎!」

「練完我就返黎」

放學後我就到了道場練習,新來的教練是

位男性,帶眼鏡,略肥,名字叫吉村海。

「大家好,我係新黎既教練吉村海,橘優葉教練由於私人理由辭職,所以換左我黎教,以後就請多多指教喇。」

「係!!!」

「係咪有位同學叫藤原龍也?」

「係,我係度!」

「藤原同學,橘優葉教練漏低左個電話係道場,唔見左幾日而嫁先搵到,我又唔得閒拎比佢,麻煩你一間拎一拎比佢,個地址一間比埋你」
又找我麻煩...但都好,見到橘優葉教練順

便問問她最近發生了甚麼事,為何要辭去

教練一職,吉村教練結了我地址後我便跟

著地址前往,路程到了一半,我總覺得奇

怪,為甚麼此路線好像很熟悉,好像我時

常來,但又不是回家的路來,不過算了還

是繼續吧!

經歷大約半小時,我終於來到了目的地,

但......目的地好像有點問題...不應說是有

點,是一個嚴重問題!為甚麼會是媽媽工

作的片商公司來,我再核對一次地址,又

沒錯的確是這裡,我進入大門時佐藤先生

又剛巧路過。

「鈴木仔,媽媽又唔記得帶野呀?」

「唔係呀!今次唔係老母呀!我拎番部電話比我劍道教練」

「教練?? 但哩度係片場黎喎,有冇搞錯地址呀?」

「我對左幾次的確係哩度」

「比我望下!」

「拿,個地址係哩度黎」

「又係喎!你教練叫乜名呀?」

「佢叫橘優葉」

「橘優葉...? 呀...個名咁熟口熟面咁」

「佐藤先生你又識佢?」

「...呀!!!記得喇,佢的確係哩度」

「下?!」

「佢就係我地既新人桃谷繪里香!」

「咩話!」
「鈴木仔,跟我黎啦,佢同緊你媽媽係浴室景拍緊豆腐水床」

「...哦...哦」

我被佐藤先生的話嚇傻了,教練轉行做了

AV女優,而且之前還要用素人名義拍過,

這是我萬萬也想不到的,雖然橘優葉教練

的確很美,胸部又大,身材又好,但她不

是視劍如生,為何要拍AV!

「鈴木仔,到喇,見係你比你入去睇下佢地拍野」

「打擾哂喇」

一入到浴室景,我看到教練和媽媽在水床

上,身上各塗了油,大家用身體磨著大家

,大家磨完又吻著,摸著對方的巨乳,用

手指探索對方的洞穴,最後轉了磨豆腐姿

勢結束拍攝。

「咦!仔仔,你唔係話唔黎睇嫁咩?做乜又黎既?係咪想睇媽媽磨豆腐呢?一係今
晚我用下面幫仔仔磨下喇」

「唔駛了,唔係黎搵你,我搵我教練」

「教練? 哩度冇教練喎」

「鈴木前輩,其實佢係搵我......」

「呀!你係教練?」

「係呀!我之前係劍道教練黎」

「劍道...? 男仔下面果把 ? 原來咁都有教練既...」

「啊老母,係斬人果d教練呀...」

「原來係咁,對唔住!仔仔,今晚同你玩水床好唔好呀?我用波波幫你搽沐浴露呀!」

「...唔駛了,真子今日黎左」

「咁咪兩個一齊幫你囉!」

「教練呀!唔駛理佢,你部電話呀!」

「...唔該哂」
「藤原,跟我入一入黎,我想同你傾下計呀!」

「教練呀...你著番件衫先啦!」

「呀!唔好意思,唔記得左添,等我一陣,我去拎件浴衣先。」

「好吧!」

「去哩間房啦!」

「仔仔,教練幫完你之後要到我」

「老母...你去休息下先啦」

我跟著教練來到一間房內,她鎖上了門坐

在我面前一言不發。

「教練,你做乜轉左黎哩度既?」

「除左劍道外,其實我都鐘意表現自己」

「你...之前係咪拍過素人片?」

「你都有睇?」

「我老母比我睇既」

「原來係咁,不過估唔到藤原你媽媽就係鈴木奈奈,更加估唔到鈴木前輩有個咁大既仔。」

「係呀!成日比人以為我地係情侶,好麻煩」

「哈!你知唔知係我特登叫你黎嫁?」

「特登?點解要叫我黎?」

「我都唔知點解,硬係覺得好想同你傾計,而嫁知埋你係鈴木前輩個仔,日後應該好多機會見到面!」
我和教練談完後,便出了房,她們繼續拍

攝床上那幕,我就趕回家和真子吃晚飯。

「真子,我返黎喇!」

「老公!你返黎拿,咁遲既?」

「係呀,去左拎野比教練嘛!」

「教練?」

「劍道部教練呀!佢原來去老母間公司度做,仲同老母一齊拍野」

「下?!同鈴木姐姐?」

「係呀!」

「唔好講住喇,快d入黎食飯先啦,食完一齊沖涼,再食我...」

「今晚我要五次!!!」

「十次都比你,乖」

我和真子吃完飯後便一起沖涼,真子在浴

室時竟自動幫我...

「唔...唔...龍也愈來愈勁呀!」

「呀...真子,吮埋個龜頭呀!

「係咪哩度呢?...唔...唔」

「呀...唔好咁快......射喇」

我最後頂不住真子的攻勢,五分鐘便完事

了,真子又把我的精液全吃了,沖完涼後

我們裸著體擁抱著回到床上...

「嘻嘻!正話抽完精仲咁精神既?磨下先」

「呀...唔...唔好」

剛射了不久,我就被真子騎著,她用洞穴

高速磨著我的巨龍,那種感覺好有衝擊

感,整個身都酸了快感直接衝擊心臟。

「龍也,摸我波波」

我最愛摸真子的巨乳,彈力十足,白滑中

帶點粉嫩,巨乳中更充滿著少女香。
我們在床上休息了一會,又繼續開始第三

發,這次換了後入姿勢,我加速抽插時

,看到真子的巨乳猛烈搖動,令人忍不住

伸手摸著她那雙乳,當我正準備發射時,

突然有人開門......

「仔仔,係房做緊乜呀?」

「唔......呀...射喇!」

「哎呀!原來小倉妹妹係度抽緊精,我又要!」

我忘了鎖房間的門,令到媽媽順利地衝了

入來,看到我和真子在交配,她極為興

奮,馬上脫掉了她身上所有衣服內褲,衝

上了床把我剛剛嘔吐完的巨龍含著!!!

「喂...呀....老...老....老母,岩岩先射...完...咪咁樣,會...會好敏感...」

「唔...唔...唔...唔......仔仔,要加速喇」

「呀...呀...唔...唔好...唔得...喇...射...射......」

剛剛被真子抽了三次精後,短短兩分鐘又

被媽媽抽了第四次,媽媽把我的精喝下後

,她竟然把休息中的真子抱著,摸著真子

的巨乳互相濕吻

「唔...龍也,想要第四次?」

「小倉妹妹!」

「咦?鈴木姐姐!你幾時係度嫁?」

「岩岩囉!」

「拍完野未呀?」

「拍完喇!龍也勁唔勁呀?」

「嗯...」
「鈴木姐姐,你幾時返黎嫁?」

「咪岩岩返囉,你聽唔到咩?」

「聽唔到呀!爬左係度冇望門,又連續比左兩次龍也隻腳有少少軟同暈!」

「嘻嘻!睇黎正話你地好激喎!」

「......嗯,而嫁都仲有少少暈,係喎!姐姐正話食左乜呀?陣味好熟呀!」

「冇食乜呀!飲左啖奶」

「d奶好似有少少腥味,係咪變壞左呀?」

「應該冇...日日都係新鮮製!」

「咦?!鈴木姐姐冇著衫既?」

「係呀!準備去沖涼嘛!」

「嘻,你返到黎不如一齊沖呀!」

「好主意喎!但你休息多陣先啦,你睇你,仲未喘完氣」

我和真子休息了半小時後,她便和媽媽去

沖涼,我就繼續在床上休息,不知不覺就

在床上睡著了直至天光,當我起床時真子

不在我身邊,應該和媽媽一起睡,我到了

媽媽房門前,不用說兩位又是裸體抱著睡

「真子!老母!起身喇!!!」

「唔...鈴木...姐姐...起身喇!」

「早...早晨呀!小倉妹妹,係喎,叫醒龍也先」

「唔駛喇,岩岩係佢叫醒我嫁,佢去左刷牙」

媽媽和真子換好衣服後便到廚房裡煮

早餐,在餐桌上...

「真子,你尋晚沖完涼冇返黎?」

「係呀!見你訓到咁,驚嘈醒你,咪去左同姐姐訓囉」

「我尋晚訓左都唔知...」

「仔仔你出四次就?拿?」

「邊有!!溫書溫到?姐!」

「姐姐,三次咋,沖涼時我幫左佢一次,係床上兩次」

「哦...原來三次,唔係四次」
我媽媽經常說出嚇人的說話,雖然真子知

道媽媽是名女優,但不可被她知媽媽曾幫

我含巨龍把精液吃下,還不只一次。希望

媽媽在真子面前不要亂說話,但...我媽媽

的說話永遠不用腦袋。

「你兩個咪研究幾多次喇,食完就返工返學喇!」

「係喎!今日遲左起身,龍也!你未換衫呀!快d換呀!等埋你返學嫁!!」

「呀...係喎,好快!」

我用了九秒九的時間換好校服,拖著真子

軟綿綿的手回校去,媽媽也回片場,聽媽

媽說又和橘優葉教練有新的共演!!

希望媽媽不要為教練添麻煩。

中午吃飯時,麻倉同學和中西姊三人一起

找我!是不是有特別事呢?

「龍也同學,聽日里子生日呀!」(麻倉)

「哦!生日快樂喎」

「一句生日快樂就算?」(麻倉)

「我地想黎藤原同學屋企玩呀!」(里子)

「下?!上次玩咸濕版大富翁玩上癮?」

「係喎,星期日姐姐係唔係度呀?」(麻倉)

「應該係度,星期日多數唔駛拍野」

「有六個人太好喇!」(里子)

「唉...我老母又唔知諗d咩出黎玩,到時大家著多幾件衫啦!」

「雖然就冬天,但都好熱呀!彩你都傻,最多兩件。」(里子)

「里子你幾多歲生日呀?」(龍也)

「16呀!」

「原來里子同真子都係年尾生日」(龍也)

「咁我地約實你星期日喇!」

「好...」
每個星期六日,真子都會到我家過夜,而

今晚是星期六,明天麻倉里子優子她們到

我家,剛好我媽媽放假......希望不要找到我

麻煩!

「龍也同學!!開門呀!」(麻倉)

「唔...龍也,佢地黎左喇」 (真子)

「z...z...z...」

「起身喇!!!」

「小倉妹妹,含住龍也幫佢出,佢就會起身」

「鈴木姐姐?你開左門比佢地先啦!」

「我落去開,你叫醒仔仔」

「喂!姐姐!著番件衫先啦!透哂喇」

「全部都係女仔除哂都唔緊要啦!」

「龍也你個衰人逼我出絕招!!!」

真子為了叫我起床,她竟然聽媽媽說把我

的巨龍含著,把我昨晚儲存下的精力全吸

走!!!

「z...z...呀...真子...唔好...唔...射.......」

「衰人!!果然咁你先醒!」

「又係我老母教你嫁啦!」

「當然啦!」

真子竟然聽媽媽說,明明之前叫我一聲我

都會立即醒,明顯是有人習慣了飲奶,

以為順便可以叫醒我...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞