[重貼][AV情節] 我老母係一名AV女優

373 回覆
332 Like 21 Dislike
現在時間,早上六時十五分,我和優子已

在昨日的升降機門前。

「真子、里子!我哋入去喇,如果我有咩不測,幫我好好照顧我老母,唔好比佢通街強姦人!」

「知道!你哋要小心!我哋會準備!」(真子)

「優子!準備喇!」(龍也)

「嗯!我已經入侵到lift嘅處理程序,目標!-188樓」

「係喎!我老母今朝好似好早出咗門」

「係呀!姐姐話公司有啲特別項目要搞,佢係顧問嚟!」(里子)

「......佢做顧問!唔理喇!優子,出發!」

優子按下Enter後,五秒升降機就關上門下

降到-188去!

「優子!到喇!準備電筒!防毒面具!」

「嗯!」

「歡迎來臨日本蜂巢本部,請進行身份驗證!」(紅后)

「其實佢點驗證...」(龍也)

「身份驗證成功!藤原龍也先生!歡迎來臨日本蜂巢本部!」

身份驗證完成後,我們...踏出第一步...第二

步...第三步...

突然!我們聽到通電聲音!

照明系統開啟了!實驗室地方非常龐大,

我們看到更驚訝的是!一個個排列的大型

玻璃瓶,內裡注滿綠色類似營養液的液體

,而在營養液內則是一個個人類!

「果然!進行緊生物實驗!喂!優子,唔好掂入面啲水!好危險!」(龍也)

「...哩啲...哩啲係人造營養液,用嚟促進細胞增生,裡面個人應該...」(優子)

「...應該?!」
「龍也!裡面全部人個樣都好似姐姐!」

「咩
「龍也!裡面全部人個樣都好似姐姐!」

「咩...咩話?!老母?我過嚟睇睇!」

我走到玻璃瓶面前看過究竟...果然是媽媽

的樣子來!還沒有穿衣服在裡面!

突然!裡面的人張開了眼!還游上玻璃瓶

出口!

「仔仔!係唔係嚟想插我呀?」

「......你...你係邊個?」

「我咪你老婆囉!仔仔!」

「......你明顯係複製人嚟!」

「點會呀?!我過嚟含下仔仔咪知囉!」

「......你咪過嚟!」

「咦?!藤原仔,你終於都嚟咗嗱?」

「...!你係...!佐藤先生!」

「無錯呀!」

「原來你就係做恐怖生物實驗嘅主腦!」(龍也)

「恐怖?生物實驗?」

「我哋係門口睇到公司標誌!Umbrella corporation!哩間公司專門做政府禁制嘅生物實驗,而我爸爸都係員工之一」(優子)

「我諗你哋誤會咗!你哋講嘅Umbrella corporation喺戲內就係生物實驗,但學校地底哩個其實係研究...」

「到底研究啲咩...?」(龍也)

「哩度係研究21世紀最偉大嘅性玩具!一般嘅仿新性愛公仔都係假皮膚,而我哋就用幹細胞製造出一種唔會衰老嘅皮膚細胞,將佢應用係性愛公仔度,而仿真陰道都唔再需要矽膠,幹細胞技術已經可以做到,而你哋見到玻璃瓶內嘅!全部都係仿照鈴木奈奈做嘅性愛公仔!」

「......咁...企喺我面前哩個係...?」

「佢係真人嚟!」

「...咁老母你係入面做乜?!」

「啲營養液對皮膚好嘛!等仔仔今晚插得入啲舒服啲嘛!仔仔過嚟摸下波波!睇下係咪滑咗好多!」

「......優子...我...我哋走吧啦!」

「呀!姐姐真係滑咗好多呀!」(優子)

「當然啦!我浸咗半個鐘就咁喇!」

「...喂...喂...算...我走先喇...」
愈來愈痴線
...
睇左幾粒鐘 到底我睇緊乜
av劇情變咗痴撚線劇情
留名
離哂罩
上面班小學 永遠進入唔到仙人o既領域係有原因

日本喪屍AV未睇過
https://holland.pk/fqhtip7r
睇咗幾個鐘終於睇晒
有啲字出唔到啊仙人
同埋又話要處女先收既 咁三個老婆點入去讀
lm
睇咗幾個鐘終於睇晒
有啲字出唔到啊仙人
同埋又話要處女先收既 咁三個老婆點入去讀

主角男都入得啦 靠關係
lm
岀完舊post 後無貨
好撚癲 同學生妹劇情好睇好多
真子 里子 優子 有冇似邊個女優
仙人有冇類似題材嘅片介紹下
Live左
lm
好癲呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞