呢個年代已經係溝唔到台灣妹大陸妹,退而求其次先要港女

354 回覆
135 Like 587 Dislike
所以大家都要努力提升自己
唔單只係金錢新,精神層面都要努力提升
做個有禮貌嘅人
是但啦物欲嘅嘢都唔係向人交代
自己滿足就OK
我全部嘢都有提供證明所以邊個先係鳩噏
不過我都唔係針對港女真心想佢哋都進步下
大陸人點樣有BNO??教吓我,等我返大陸做吓BNO生意
以我所知潮州真係好孝順從小就灌輸照顧家庭

不過都欣賞巴打有諗法唔同地方,真係有唔同嘅文化
呢啲係傲慢與偏見,估唔到經過幾百年會發生喺香港,仲要係我鍾意嘅連登討論區,偏偏就係最重嘅傲慢同偏見
港燦港豬邊到都睇唔起

供一間細過人地鄉下狗住既屋

或者同家人迫300呎破壞公屋

然後大叫「腥港no1,全世界都貪我地身分證」

真係唔知醜
平均香港人搵萬幾兩萬,住正常少少都要租15000$
真係冇乜錢剩
我係好女人都鍾意
唔係嗰個人好似你咁睇得透
思想簡單嘅人鍾意一支桿打沉一架船
有少少粉紅咁,你鬧中國佢就嬲嬲
香港小粉紅就係你話香港缺點,佢哋就嬲嬲
呢兩個post其實係有唔同嘅意義
所以你唔可以,當係同一樣嘢
你慢慢參透下
佢哋睇得起歐洲嫁英國三四線鄉下人哋英國人都諗辦法逃離,佢哋當係
樓主激到班友好嬲,港女唔係唔好既,不過好多覺得自己好正,實際上完全唔掂,打扮/化妝都麻麻地
班細蚊仔係噉㗎啦
香港人自己都走啦
香港身份証仲值咩錢
宜家後生大陸人入嚟全部aim金融 專業架啦
人工全部兩萬起跳 過幾年上五六萬
行一轉CBD 你會見差唔多一半普通話人
D垃圾一二萬工留俾香港人做咋
下下話人想要身份證,BC人地就會想要,香港身份得班鄉下呀姐想要
巴打你咁有錢唔去享受人生,喺呢度玩弄班傻仔
那我嗰啲應該全部都係港女樓上有個仲認左

不過我只可以講性格越差嘅人,越鍾意浮喺水面
香港其實好多好低調嘅女仔,其實都唔錯

只能講比例上真係差啲
睇佢哋講嘢,真係全部細路咁
就算唔計政治,其實香港身份證都唔值錢了
的確係
如果我係港女,我都揀啲有學識嘅大陸人
BC都要捱六七年先有到時都老咗
對我嚟講,而家係享受緊我一路嘆下午茶一路同大家分析
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞