呢個年代已經係溝唔到台灣妹大陸妹,退而求其次先要港女

354 回覆
135 Like 587 Dislike
又唔可以咁講香港女仔比較注重表面,有啲毒撚去到日本韓國反而有優勢(香港毒撚去日本毒撚)香港毒撚可能少出聲但熟落都好好玩
咁當然如果真係阿源嗰啲真毒,去到邊都冇撚用
公道講句 上海/台北依啲比較發達地區嘅女人性格同港女差唔多
佢應該太無聊,想搵人傾吓偈
杭州 廈門 南京 蘇州江南地區都唔錯,都貪錢但有文化,但唔好揀上海妹
我覺得杭州同成都比較好
巴打識野
江南一帶成個環境係好啲
上海係比較似香港,始終繁華虛榮
其實如果你地想溝大陸妹台灣妹可唔可以唔好留係香港香港已經夠多人
不嬲港女喺亞洲都係袋底泥
鬼佬外國人中意港女最大原因係港女搵到錢同肯做嘢
日本台灣中國女結完婚大部分係唔撚會做嘢
其實好公平㗎喎
例如台灣香港結婚,當一半家庭去台灣一半家庭去香港,都係冇加冇減

中港結婚其實都差唔多,未來可能返大陸住仲多過留香港
仲文革⋯而家基本上冇一個後生仔係唔識翻牆
可唔可以淨減唔好加
但就一般而言
言語不通就更加毒
其實全世界人口都膨脹人類根本就太多
可能日本妹覺得你講嘢戇鳩鳩仲可愛呢
好似香港人返大陸講普通話,人哋覺得好可愛
台北都好睇地方
你話去到金瓜石嗰邊都仲係超純樸
但無論上海定台北,整體都係想純樸過香港
一係巴打移民去瓦努阿圖
其實你乜種族都溝唔到架啦
成日講咁多呢啲theory做乜
又幫唔到人哋
又幫唔到自己溝女
而家係我哋睇人張台灣身分證啦
點解要用香港人身份去溝女而唔係自身魅力
其實我覺得異性係互相吸引
溝呢個字,我應覺得有問題
不過都係大家用開,我先用
就算係男性,都應該係吸引女性,跟住大家互相向前行,如果單方面不停去溝去進攻,今次係令到人哋依賴你
Sosad
而家個個香港都想走去台灣,要求返人轉頭
所以話真係風水輪流轉
成日開埋呢d post咩心態
你有得揀ge覺得邊度正咪溝邊度囉
仲記恨d港女黎做乜,無得揀ge開黎仲無謂
你講得啱
個人魅力係最重要
依家香港身份證已經唔值錢,想溝大陸妹台灣妹要用魅力同埋錢,仲難過溝港女,始終自己地方女仔比較了解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞