呢個年代已經係溝唔到台灣妹大陸妹,退而求其次先要港女

354 回覆
135 Like 587 Dislike
你都幾撚賤
咁想要比你偷啦
你弱智唔似扮
你知唔知將軍澳複式頂層都可以過億?

(分析)窮三代根本冇資格怪自己父母(內有資產證明)
https://lih.kg/2971932

咁呢啲散子又使唔使收埋?
佢屈我係大陸人,我比本BNO佢睇,有咩問題?
實施構思乾淨嗰日成日比你哋話弱智
得把口廢噏嘅就係有料?
你真係當啲人傻你呢啲窮人係咪真係咁得閒?
米蛇有冇打算從政?小妹實除褲支持
應該話宜家拎香港身份證咁易
是但有個大學畢業都可以黎香港做嘢
仲使唔使靠個單程証
無留意過,晨早離開咗香港,印象中將軍澳即係堆填區
冇,可以嘅話點解唔享受生活
要做啲咁大壓力嘅嘢
而家喺中產區啦
可以咁講,唔會有身份證優勢
可以造福社會喎由上而下改變人嘅loser mentality
港男不嬲0價值但覺得自己有bargaining power
樓主講一大堆廢話邊到女人好
其實條J 急凍到就快過都未用過
9up幾句扮專家
真話又唔洗適風咁白嘅
大陸人唔俾有BNO?
香港人唔係無優勢嘅, 起碼見過世面同識外語

溝大陸妹要先睇地方, 湖南江西山東嗰啲玩下就好, 千奇唔好結婚, 隨時輸身家

四川重慶陝西就現實啲, 有錢咪同你過人世, 挨窮就馬上閃

想搵老婆又唔想大洗嘅就揀杭洲廈門福建雲南廣洲甚至潮州妹啦, 未必好靚但起碼唔係獅子開大口, 有得傾甚至借埋後數都得
港女唔洗結婚都會出軌

見到踩低人地既中國香港港豬就好噁心
行一行換証中心就知幾多大陸人
香港人工高上面咁多 稅又交少d
佢哋又有人脈 已經贏本地人好多
以前可能仲要靠假結婚黎香港搵銀
宜家輕鬆可以入嚟 之後再移民又得

所以走得好走 宜家英加澳移民咁易
過幾年又可以做返上等人 食台妹大陸妹都易
我中意港女多啲
所以港豬真係好7

中國人同中國政府共產黨雖然十幾億人用同一支旗同一個所謂中國人既名

但係中國內部都分三六九等,賤民同

而家只有係大陸5線城市班醜大媽先會理中國香港

大陸一二線城市,台灣女人都唔會當腥港係咩先進地方

更唔好話外國

識個日本妹第一時間問係唔係中國,然後露出嫌棄既眼神

連登港燦仲以為腥港係咩高級既地方
我冇唔認同你講嘅嘢喎 某程度都認同
我只係話琴日已經有個咁嘅po 第二日又係一撚樣嘅po 咁係煩呀嘛 你閱讀理解拎U?
琴日個po 入面啲人講過嘅point你又重複 又唔係有咩新見解 洗唔洗第二日又開多次? 小小唔啱聽開口埋口就扣人帽子叫人上香討 你呢種閪人先最啱上香討
上連登討論區教化大家已經用咗好多精力
做埋議員,真係太大壓力
我始終唔係聖人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞