呢個年代已經係溝唔到台灣妹大陸妹,退而求其次先要港女

354 回覆
135 Like 587 Dislike
你真係了解過人哋?
小紅書微博嗰啲全部都係小粉紅先上,真係有思想嘅人都唔會上去講野,講完都會俾人刪

而且香港人嘅價值觀一啲都唔好
64每年都冇人參與,我以前叫親香港女仔參加,佢哋都叫我去睇戲算

點解呢幾年會有反抗,佢哋會開始留意時事?係因為燒到埋身,咁同大陸嗰啲人有咩分別?都係事不關己己不勞心,殺到埋身就大聲屌你老母
其實我成日強調香港都好多女仔係非常好

我拍親拖好多香港女仔都好好,超錫我
所以我完全冇恨,我只係想理性討論

但係普遍喺街上見到嘅,好多都好有問題
比例上的確係比較差,所以我哋應該從中學習
世界究竟幾時大洗盤 我都想要一兩份
我識到ge香港女仔都好好
肯一齊供樓無乜大洗費最多都係鐘意下公仔
學歷又唔差有d識音樂有d鐘意行山鐘意睇書
成日見人屌果d剩係識食玩訓又多多要求ge都唔知點識到
試過但溝唔到,仲高竇過港女。以前讀書遇過,成日以為我對佢有企圖,最後俾佢block 咗
公屋仔咩料咪識返啲咩料既女
捲舌係部份地方先有
至於殘體,馬來西亞新加坡都有
雖然佢係為咗方便而簡化,
雖然我都係鍾意繁體,
但係生物物種會演化,社會都會演化,冇絕對嘅好壞
巴打勁可唔可以整一份害人勾踐?
捉緊科技同AI啦,大把機會
老一代都就快死晒,下一代通常都唔識守,到時資產都係落你哋度
你到底知唔知醜?
我架呢份個保安偷我圖
行不改名屌不改性
米蛇好野
成個post浸毒撚味好難頂
所以我成日都強調
你咩性格咩條件自然識咗啲咩人

如果你性格差冇人要,淨係可以上交友app大部份都係臭脾氣
如果你鍾意睇書,可能係啲咖啡書店識到啲有文化嘅女仔

你淨係為咗屌閪,返到大陸啲乖女仔點會理你?你當人哋盲?
所以返到大陸,都淨係可以叫雞

去到台灣淨係可以落disco 玩十手貨
你問吓條傻鳩,可唔可以將啲樓契改變角度,或者換一頁影?
好撚煩 日撚日都係呢啲閪post
都係理性分析姐
係咪誤會咗,我從來都冇踩任何人
有追post都見到我讚過好多次香港女仔
特別之前同我拍拖嘅香港女仔,全部都超好

我只係喺國際嘅事呀,佢理性分析比例上的確香港女仔係比較弱。
唔啱聽,就嬲嬲,你哋先毒喎

見得多世面嘅人唔會咁樣
理性分析實唔岩聽
你都係想聽啲讚美香港嘅說話香討岩你
又想引人po圖比你偷
將軍澳就收返埋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞