呢個年代已經係溝唔到台灣妹大陸妹,退而求其次先要港女

354 回覆
135 Like 587 Dislike
呢個係我自己觀察,同埋我認識幾十個馬來西亞女仔所得出嘅結論,唔係一定準確
你都可以分享吓,你自己感覺,
如果你識得一兩個嘅話,我覺得你更加唔準確

如果你識得比我多,咁你更加應該分享俾大家聽你嘅
而唔係喺度鬧人+懶叻
米明哥
我信你
主觀感覺邊有話信唔信
香港有事邊個幫拖?啲公安依家捉賊仲有效率過港警
香港啲黑社會仲流喎
好奇想了解吓
通常搵佢哋解決啲咩事?
係咪講笑,每個月得幾萬就想讀大陸哈羅
幾萬美金呀?
幾萬美金收入都要番大陸退休娶大陸妹
佢地敢咩,香港啲黑社會柒到仆街
珍,人地上海隨便都識到土豪,要你兩萬蚊一個月嘅公屋仔?
你係咪博俾人笑?
結婚定居呢樣野唔係香港獨有
每個國家或者城市嘅人互相結婚,不嬲都可以選擇一個地方居住
比起歐洲其他地方,每日150個其實算少
而且冇一個地方係因為自己地方細,所以搵藉口拒絕結婚人士選擇定居
定居本身就可以申請福利,點解要講到自己地方有新移民所以好悽慘?
香港底層生活困難,係因為香港係一個少有嘅核心金融中心,仲要連接中國同埋世界嘅橋樑
所以香港呢個地方值錢,要喺香港適者生存亦都好困難,
簡單啲講,香港在一個值錢嘅地方,你窮嘅話自然冇地方企,就係咁簡單。
有成億都買tko 咁益智
其實我貼過好多樓契唔同地方都有
將軍澳都有好多佢好嘅地方
其實好好住
唔可以淨係抱住虛榮心覺得有錢一定要買半山九龍站,最緊要係好唔好住,性價比高唔高

唔可以淨係執咗佢係九龍定新界,佢根本就係兩地中間,佢同新界中心區又距離非常遠
好多人就係俾啲無聊嘅虛榮感影響買樓嘅選擇
事實上,無論大家服唔服,康城都已經完全變咗中產區,嚟緊只會越來越高檔
呢個年代溝唔到港女台灣妹,退而求其次先要大陸妹
https://lih.kg/3341486
冇人理你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞