呢個年代已經係溝唔到台灣妹大陸妹,退而求其次先要港女

354 回覆
135 Like 587 Dislike
就係心虛先要影咩影物黎証明自己
真係有錢先唔想人知道自己係有錢佬
首先,佢哋冇本身嘅個性同埋魅力
佢哋一般都誤會咗,以為溝女係要感動對方
但事實係佢不斷纏着對方令對方依賴咗你都係有可能溝到女
影名比你起底?
如果我用人哋樓契,其實算係盜用他人資料同埋不誠實使用電腦,你可以報警拉我
即係一定要結婚?
如果買樓,或者投資?
又係以偏概全
大把有錢佬鍾意曬命
不過我願意,純粹想證明自己,隔住個mon你又唔知我係邊個,我有乜好曬命?
買樓應該唔得
好撚唔鐘意港女
近排玩交友app已經專攻
泰,日,中國人
相處得勁好,真係唔再鍾意香港女人

香港女仔唯一優點得返同聲同氣
係,你係五毛。
再見了,各位。
https://lih.kg/3097379

你唔明我呢個post有咩用意?擺明串緊你地啦
只能講台灣大陸日本韓國女仔都係睇男仔嘅條件擇偶
香港女仔就係睇吓邊個男仔夠狗公同刷鞋,最好聽聽話話。所以其實最容易溝係港女,只要你願意低頭就得
但投資真係掉錢落海
台妹真係九成唔鍾意hk
咁你都係證明唔到大陸人一定攞唔到bno呢樣野
你只係證明左你本野係真
Which is no one give a fuck
我想問你大陸人點樣拎定bno BNO係俾1997年之前喺香港出世嘅人,我想問點樣做到大陸人?
大哥,個1997年前香港出世嘅香港居民
可以愛國架嘛,可以話自己係炎黃子孫架嘛
佢有Bno 可以返大陸話自己係大陸人架
唔係攞住本野就一定係本野上面嘅身份認同架嘛
你咁講特區護照寫晒Chinese一炮過係中國人啦
同埋點解做唔到大陸人先,你英美加澳大撚把小粉紅啦,人哋咪又係當地citizens
攞passport分人種咁撚膚淺咪撚啦
咁都得
咁我同你講,我唔愛國,我討厭中國,我成日屌鳩香港警察
咁你仲有咩好講?

你呢人淨係容許人哋稱讚香港,俾你喺大陸出世你呢啲都係小粉紅嚟要盲目撐中國
你只係轉咗個立場要盲目撐香港,不過性格都係一樣
咁大陸人一個人都無bno?
你用個人立場去定義佢係大陸人定香港人,咁你講晒啦
一開始話我係大陸人
咁而家我連法律上同埋意識上都係香港人,咁你哋仲有咩好講?
https://www.rfa.org/cantonese/news/htm/uk-spy-08092021134148.html/ampRFA

有bno都可以係間諜啦
—咁我同你講,我唔愛國,我討厭中國,我成日屌鳩香港警察
咁你仲有咩好講—
你有冇聽過間諜話自己係間諜?
不過呢啲睇人啦,政治光譜唔同都話係對家嘅唔知而家邊個一言堂
間乜野碟屌你講到連登有好多國家機密咁
大個仔喇,成熟啲唔好咁多幻想啦
買樓得就好了
為什麼我gps在深圳一點問題都沒有,都是在公司裡工作的,有些不少還是大廠產品經理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞