有無近視600度以上巴打

492 回覆
693 Like 15 Dislike
如果用完心理上好過咗 安慰劑效應點會完全無用
出面門診的眼科醫生睇一次診金幾錢度?
好大獲喎

仲有冇得救?
正常一有呢啲現象就要即刻撲去急症
佢持續咗幾耐?
950近視250散光
驗完眼做唔激光.只可以做ICL
今年決定做左佢
仲要黃店 上個禮拜去驗完 好好服務
我都係咁 所以我買一次性獨立包裝嘅
間唔中半年會閃一次 但呢排少左好多 要點做
幾個月
飛蚊不嬲麵有 依家眼科keep 住Check 都冇咩野
藍光根本冇用,係啲on9吹奏黎呃錢
落mar coating好過起碼有實質作用
依家即刻撲急症轉介眼科 聽日應該有得做手術
求教 想知有咩用
黑影係咁閃係撚飛蚊唔好亂水鳩人啦
究竟你啲知識係邊到得返黎

熄燈睇電話點樣黃斑點同埋近視根本同黃斑點冇關係

近視成因好多科學家仲研究緊你就可以一口咬定係不正確用眼做成
直頭係蝗蟲啦
打手post
啲黑影閃嚟閃去同成個視覺閃好似係兩樣野嚟喎
專家建議,不要在黑暗中使用手機,是因為瞳孔會過度放大與縮小,恐會得青光眼。 至於「手機藍光會導致黃斑部病變」,目前尚無足夠科學證據。 三、專家表示,黃斑部病變、乾眼症、白內障三者致病原因不同,且乾眼症與眼睛眨眼次數降低、缺乏水分有關。

你咁撚有專業知識 唔撚見你平時開po叫人驗眼?
我屌你老母我一撚早講咗我係外行人 靠嘅係平時睇返嚟嘅野再講返出嚟 希望大家去驗眼保個平安

就係你呢啲學術垃圾有少少知識又唔願意分享
有人出嚟講你就嘰嘰貢貢屌鳩人講錯
又唔分享自己識嘅野 以為自己好撚高尚
識多人少少就覺得人地鳩up

祝你呢啲撚頭身體健康
你問我係咪好嬲好唔gur?我係 就係唔gur
你問我咁嬲做咩?我就係鍾意屌柒你呢啲撚人 吹?
近視百幾+散光50
其實好低

有依啲狀況正唔正常
飛蚊成因係有啲cell喺vitreous飄下飄下,你啲cell會唔會閃下閃下
閃下閃下會唔會係一郁眼球佢就四圍閃嘅意思?
咁你平時話閃人係咪你識發光咁解?
散光深係咪冇得戴con
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞