《NieR:Automata Ver1.1a》(2) 本條記錄包含放棄觀測的分歧之中

731 回覆
31 Like 3 Dislike
開頭比較難頂,唔係廢墟就係沙漠,ON99唔知做乜,攻擊又單調
真係直接skip咗落地底嗰段
都係個句
強烈建議想有完整感受劇情既巴打快d買game玩
nier入面有d野係要以遊戲作為載體先會體會到

如果你而家都覺得動畫幾好睇既話 你玩game既體驗會覺得重正

同埋提下各位 唔好買pc版
有bug會crash game唔知fix左未
可能要裝mod先玩得順
想改由9S自己搵到答案吧
宜家都慢慢脫離緊GAME嘅1、2周目
PC版應該無問題?除左剛剛出果陣玩唔到,之後好正常咁打到爆機,我仲要係amd卡
automata都難頂嘅 rdr2 ds嗰啲點算
見佢越改越多 我反而覺得未玩過嘅可以等佢第一季完儲下啲情緒左先開始玩game(都玩得automata建議玩埋replicant
但⋯ 又下集delay
仆街又delay
今集繪畫協力
OFFICE入面啲畫原來佢地畫
Pin 啦呢個
第一集假3D差啲之外
之後果啲集數都好好
同原作有少少改動但又無影響到核心劇情
玩過遊戲嘅人既有新鮮感,未玩過嘅又唔會話睇到一忽忽
有啲好靚有啲好Hea
估唔到除咗配音仲識畫畫
Pin你老母臭閪
想聽end of the unknown
樓主pin this
咁嘅進度好似好快會完A,B 線
叫班聲優做繪畫協力?
畫咗d乜?
我見21年7月出咗個patch
不過我都係出個時玩, 靠special K mod黎fix d bug
到爆機都冇問題, 要講就係好似有幾個lag機位同ps4一樣(game engine問題)但無影響戰鬥
另外中文版係sony獨佔, pc要中文就要搵漢化

劇情game,重點都唔係打,2b個pat先係
打第一集先就真係可能棄,重複高又要刷件
咁快到copied city? 今集算唔算原創,印象無玩過咁
唔好理啲小丑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞