台灣綠島旅遊&水肺潛水疑難解答

492 回覆
86 Like 5 Dislike
如果要廣東話教 可以搵我
如果想識人 可以搵下大鋪
藍莎海灣庫達
年輕人多啲就
海子 減壓艙
不過大部分鋪頭都要2人先開班 你要睇日子夾唔夾到
5月底左右時間如何,我見減壓艙呢d大鋪好似張張相都好多人開晒團咁
5月底算係好時間 人唔算太多
人多既相唔係潛水團就係鋪頭打工換宿既人多
Thanks 巴打
請問有冇人熟Cebu個面潛水考牌?定係其實邊到考都差唔多
邊度考就睇你想去邊度玩 同埋你可以簡啲水靚啲既地方 會學得開心啲
外國學潛水搵鬼佬開既舖會比較有保證
Ching 我4月頭去學AOW
一個人係咪租唔到gear
當然可以啦不過除非教練 否則除左租裝備亦都需要搵教練帶潛水
Hi~想問下有無聽過綠島Seabox? 問香港考AOW 個教練推介,打算去fun dive 三日兩夜,另一個朋友就考OW。不過我見網上又唔係好 comment
係我民宿後面
住ok 既 老細對員工好仆街 啲教練都走曬
唔知今年會換咩教練入黎
所以上堂就比唔到意見你
咁大鑊 😂😂 咁我pm 問下你先,不過你OW係咪無三日兩夜?
有既 不過就辛苦啲你唔介意就得
想問下新手香港學潛水有無邊間鋪推介,連埋個fd 兩個人
你可以Tg 我啊
留個tg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞