[高達扭蛋/盒蛋討論區 16] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
邊款?有無推介
似調升
老屎忽玩臭金蛋賴皮係日本官場常態
佢啲屌票tweet從來冇認過錯
唔係掛MSE斷line

明明出x果陣咁醒一次出哂,連咁冷門嘅系列都搞得起,點知之後好似鬼食泥咁,剩係出主角,係得z 有出下其他機
仲要選角不停同F撞車,F出Gp01 02
Mse又出仲要02係PB
大佬,0083成堆GM勇士都唔撚出
其實佢都幾撚好嘢
玩轉色咁多可以換色出 但偏偏剩係出垃圾渣古
你出隻Z plus A-1都唔會有人屌你
出勇士轉色 大魔轉色 都會有人大量入
佢老母係要出啲冇人要嘅轉色
0083有隻Gm cannon2
將GM custom 同套甲分兩隻蛋出已經又一彈,唔出
Z plus A唔出Amuro colour,仲要出文話技術問題做唔到
FW 9月隻Plus A就做比你睇
證明Mse唔係做唔到,係冇心做
技術點會做唔到
Queenly都出到井井有條 仔細度100分
佢自己唔撚出就唔撚出啦
最快都要下年先知mse係躺平定點啦

條仆街仔一早就話今年係再販年
即係佢一早知自己要走 今年都廢事搞
又或者
真係躺平 or 以為高收既ex衰左玩野比人踢走

無論邊樣 都唔會調整得切
條友衰太大貪
學FW咁呢度想hi啲嗰度又想hi啲
咪搞到每一彈都四不像咁樣
FW衰極出齊W五子,seed五子
F每邊得三隻仲要斷Line
條友臨死前推師徒同金馬桶果種自大,
我永遠都記得
zz高達分兩部飛機合埋體佢都做到
點會有嘢做唔到

不過今年仲有25彈值得期待下ga
fb group班大佬仲話金馬桶好正好抵玩,千2蚊買隻咁嘅野,養大晒k澤d胃口
嗰排真係日日留日文cm撚佢
狗咁撚
印手指膜
我不如買隻hg自己黎
我屌佢屌到成個acc比Twitter删,開新acc都冇用
K狗真係材小志疏兼冇雅量
最記得當年F出龍飛果彈,渣古三改個位最後比The O搶咗
K澤條On9係Blog Post渣古三改設計圖,話本來出佢
不過個人想出The O,我係唔出渣三改
要幾on9先講得出
nx系列係咪話會出04 金剛武神、凱撒暴龍?
唔講冷門, 講seed, 都係死都唔出
都係果句, 賺錢食相太難睇

通販係擴大customer base, 你就選垃圾角, 主角熱門就放EX, 點引人入坑

出左神高之後都講明你死line 都唔會再買你啲ex, 大佬, 一隻 埋起手黎成千蚊, 真係多一兩隻都買到metal build 真骨啦, 點用愛去包容
終於搵到條link
https://digimon-partners.net/content/magazine/digicom/8480/
投票結果頭5名不分次序
5隻入面揀1隻出

數碼暴龍02 - 金甲龍獸
數碼暴龍04無限地帶 - 凱撒暴龍獸
數碼暴龍04無限地帶 - 金剛武神獸
數碼暴龍拯救隊 - 究極V龍獸
數碼暴龍大冒險: - 奧米加獸 Alter-S

無follow開唔知投票幾時舉辦
投完又係揀隻舊模改兩改
根本無意思

大部訂咗 之後現貨都係平/差唔多價
唯一無訂嘅超魔神龍神丸就炒貴接近1倍
揀完啦,出奧米加AS麻
fw:
W5子有榮光版同ova版
seed 5子
00 s1 4子有原色有transam
gp00-gp04

淨係呢堆都仲有大把機比mse出
仲等我以為出完as會有其他 屌根本內定奧米加改少少又一隻扮乜投票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞