[高達扭蛋/盒蛋討論區 16] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
K澤最初就好似熱戀嘅情侶好有熱誠,去到上年已經同臨散嘅情侶冇分別,扑野只係交功課
Mse後期通常彈選角糞到不得了,EX就一次又一次挑戰天價
玩家唔受就直接屌票,冇人想同情佢
模型部同食玩都已經公部下半年新產品
唯獨扭蛋部繼續擺爛,一將無能
累及三軍
扭蛋戰士由單色去到Full colour再一直去到F已經三十幾年,就係比K澤條仆街整死。
佢死一千次都唔夠贖罪
當年佢係食玩部做FW主管打到Dash斷Line
幾年後佢將扭蛋部斷Line
本身見到東方老師dlc有埋隻馬想含淚pay,見到無籠頭繩直接縮左
家陣佢個公式tweet直頭冇左mse啲消息
全部aqua shooter
FW嗰種任屌唔嬲真係抵佢出足十幾年都仲有得出
mse 手肘個關節part 太實,應該點搞好。好怕大力出奇績扭爛膠
上潤滑油,我全部都用,用完玩得好舒服
根本就太大咬
唔出啲無用19effect,
兩師徒擺埋一齊,加埋皺隻風雲再起,
3隻一set標返800、900大家都課咗落去啦
當日見到分4set同個定價,真係完全卻步。
無論模型部同成品部
只要有正常思維出親武鬥傳一定係拎金身版去pb劏人
MSE就調返轉
拎正常版去pb仲要收水魚價 (利申: 做左水魚)
依家佢咁玩法金身版甚至洗牌同盟肯定唔會有下文
閃光最後一彈完
咁快要用呢招
Mse終了確定
2016 - 2023 終
真係最後出事
我架天意....
其實好多機都好想條仆街出
認認真真老老豆豆
出Turn A Turn X
又或者出啲冷門機
加薩C 加薩D
甚至出風車
我諗大把會All in
但問題係 次次每彈除咗封面機 其他都改色
睇見都心痛 明明成條Line係可以出好多其他冇嘅嘢
咩事個個講到真係斷mse咁
K澤批鬥大會
玩到爛撚哂 拍下籮袖調升
三爛三十幾年歷史嘅高達扭蛋之後就拍屎忽走人
自從港魂無得訂之後已經灰左,然後日魂都唔俾玩之後已經麻木

佢啲問卷我全部都係𨳒佢
真係完?有無官方公告?
大把熱門機出完一定可以cap水
係唔出
睇00能天使啲女神系列就知
點解坊間咁多gk?就因為k狗唔撚出啲大家想要嘅嘢,剩係識大量換色0.5再版,剩係渣古同元祖啲變化都唔知有幾多隻,咁樣都唔係問題,出又出唔齊,呢度出咗w隻主角之後就冇下文,出元祖冇紅渣?獨角獸冇新安州?出08小隊冇ez08? 呢度一隻果度一隻真係都唔知做乜柒,好啦一開始仲以為佢慢慢出,細水長流阿嘛慢慢賺,而家未出完就走咗去

武器又唔齊,dklm自稱重裝重奏突擊,突擊出完一件裝就算,傑剛乜鳩武器都冇,出老虎唔帶特裝型武器又係on9…去到後期啲武器仲hea,每隻一件起兩件止,巴巴托斯整晒窿位竟然只係出一個形態??仲要成隻嘢啲比例奇奇怪怪玩鳩我哋咩

去到後尾直頭有咩新嘢想出全部放哂入ex,佢好似00咁出三隻通販,一隻放ex大家都衝住買啦,佢唔係,突自命運神高師父呢啲全部由限定渠道買真係第一次見,好啦,玩到神高搞到成隻嘢連dlc直逼metal robot 魂價錢,今次真係玩大咗啦,就講個愚人節笑話哈哈哈走咗dllm
其實究竟佢係咪真係走咗…到而家都好迷…

不過好同意,成日想流皇牌咁…明明你個IP,皇牌多到你摺Line都未出完。到而家都無一隻官方 有角紅渣 真係痴線之最。

巴巴托斯就好似棄兵一樣
另外…我到而家都搞唔清EX啲定價邏輯…京密煞7舊水好貴,但好似同夜鶯差唔多Size
京密剎590 你去ins 2樓搵
但佢大夜鶯一倍
我懷疑K狗冇走,只係玩大咗直接擺爛
唔理Mse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞