[高達扭蛋/盒蛋討論區 16] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
其實當你泊埋去其他MSE高達類(特別係放隻突擊響隔離)
你就會發覺隻脈衝係比其他整體細咗5%左右
應該係負責畫圖/工廠出辦條友縮錯size
冇事 放喺命運隔離就好有倩侶feel

真係好細 平時個頭會遮到兩邊膊頭個關節就掂到肩甲
Overall 其實真心唔差 但拍埋其他硬係覺得佢細
留名等睇痴線佬改命運脈衝
Twitter 好多
個回力鏢同盾係fw定自己整
應該係FW
我都想噴我隻神高 但枝槍壞咗諗緊買唔買返枝靚少少 之前見朋友用Mr Hobby好似唔錯
我用黑焰
5月第2個星期都係0消息
之前gp01嗰彈最誇張,香港遲人一個月先有貨
twitter班大神已經就快改哂
空劍炮命運形態脈衝
香港睡記條友仲係未訓醒
16.5再販又應該可以等到6月中
渣古改完膊頭關節對可動完成冇提升
K澤疑似被調職已經一個月又十日,完全乜新產品消息都冇,完美表現一將無能
累及三軍嘅道理
而家mse執左我又唔會特別心痛,反正新嗰堆ex我都買唔起
佢當初整死F然後將資源比自己親生仔女Mse,水槍少女,DQ
佢肯正正經經出啲見得人嘅產品都算
,但最後結果大家都知
會好可惜難得條Line多變又好玩,好多機都未出
其實每個月都幾期待佢出嚟尻up
話又唔係咁講
Mse前中期有幾正大家有目共睹(如果唔係大家都唔會喺呢個po)
個人就鍾意mse多過f好多(bandai出product line後浪推前浪都唔係第一次
早上年個個都係讚緊k澤
GQ啱啱公佈大家都係講緊支持K澤(直到知道咗個配率咁shit)
佢屌票大家都係當笑話咁睇
其實so far通販都仲係高質,完全唔係d唔見得人嘅產品wor(19大陸停廠出事都冇計,但係大家砌千手觀音都砌得過癮)
個人observe係ex神高掠水,cut新彈頻率,瘋狂再販之後先比人狂屌
(其實ex再販都係好事,唔駛益炒狗仲要平過當年
覺得依家風氣好似有d誇大咗k澤嘅過錯
依家都係想通販新彈嘅頻率密d,ex定價收斂d
應該冇人會想佢斷line嘅
之前啲ex其實都已經好撚貴,但k澤keep住加價都唔緊要,最大問題係啲嘢愈嚟愈冇良心,而個情況係每一次新嘅ex出咗,都係挑戰我哋接受能力嘅極限,終於玩到ex四十幾,神高食相肉酸到連死忠都接受唔到咪奶嘢

都唔明佢哋慢慢賺唔好,細水長流咁出嘅話成為下一個fw仲好啦,係要牟取暴利先得,每一次總係要賺得多過上一次搞死條line, 有好嘅line 唔搞,然後出新line又鳩出,整堆工業垃圾出嚟,浪費時間成本資源
ex貴都唔緊要,俾返相應嘅野得唔得
性價比每況愈下唔在講,連qc都做唔好,叫人點pay得落手先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞