[高達扭蛋/盒蛋討論區 16] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
引戰都引得柒過人 都唔知做乜鳩
講句實話都要發晒爛 唔通係炒狗?

嗰次喺度吠都忍鳩條躁鬱佬 家陣又發癲

有病就睇醫生啦
MSE 點解唔出
呢彈好正
點解,因為有個白痴叫K澤
選角沉悶又求其,換色昆錢都on9過人
呢套FW四隻本身出過但武器豐富
而且換色得黎連白色野狗隊隊章都有
已經差好遠
我唔介意換色出.5 版.6版
反正有故事又可以擺墨鏡海
呢套本身故事已經吸一堆當年打DC嘅人
相比之下Mse果堆換色簡直工業廢物

K澤當年做FW選角好有創意,做Mse之後完全另一個人
做咩引人注意姐 用咗鉛芯筆未 得到咗認同未
唔明點解針撚住你嚟屌?
咁多個post你條撚樣人地ban你唔用鉛芯筆就咬尻人
仲要大聲夾惡 仲唔係引人注意?

單機啦撚樣
呀躁鬱佬 你吠還吠 都咪搞到視力都冇埋吖

家陣大聲夾惡 引人注意係你 你都調撚轉嚟講

睇吓自己噏乜柒啦

人必先自侮而後人侮之 你唔吠我會屌柒你?

衝出嚟做小丑俾我當玩具撚都有

仲有我其實一早block柒咗你 你一向都單機緊

覆你都只係想撚下你

你條傻鳩鍾意就慢慢吠 反正我都唔會收到你通知

成隻Pokémon 咁不斷鉛芯筆 成個弱智仔咁
我唔介意換色出.5 版.6版
反正有故事又可以擺墨鏡海
當年有打過,故事幾正。
等到頸都長
等緊24隻脈衝 同埋 16.5 hi-v
真心中意G frame個比例
不過條縫真係好難睇 懶撚唔想做無縫
有無人知ins有無新果set g frame
知旋轉開始有人賣 應該到左貨?
5月1號ins已經有real color日版。
收工去入set渣古先
用tag係twitter搵到好多 thx巴打
請問around 幾錢一set
岩岩係日本見5900 yen
你係買晒成套8隻?
之前睇2隻夾埋(一盒骨架一盒外甲)大約一百蚊多d
我入巴尼渣古兩盒齊頭100
熱門機閃光風靈就貴多幾十至一百幾十
係 6000yen 8盒
原價黎
呢set隻隻都靚 可入
感謝
忍唔住入左了
g frame real type 同 g frame FA有咩分別
其實都係FA,不過今次出既機係real color咁解
G frame仲係一街日版冇行,做乜今次行貨遲咁鬼多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞