[祝福柏度]車迷屌到西女人完轉會窗討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Conte: "In Singapore, Rudiger and Morata will arrive, maybe someone else. I hope."

似係巴克利

佢抖成個月
點會走到

100分
可能跟埋機走

鏝 洗唔洗買咁多閘呀

一下走哂全部閘
理撚班支那狗咩
又冇贊助,兩年內都唔會再去

你企係香港人立場梗係覺得咁樣好爽
但kenedy條仆街仔又唔係為政治立場而係純粹on9去抽水

條友個腦神神地

個腦咁大個人都仲未開發
hawk: 車路士一度擔心Bakayoko傷患 兩星期前曾經聯絡PSG中場Krychowiak
雖然最尾都簽左Bakayoko,但聽聞Conte想要多個中場,唔知會唔會再考慮Krychowiak呢?

Sky
張伯倫轉投車路士機會不大,雲加亦表示不會和英超對手做生意
世上唯一比雲加更憨鳩就係油王
你做好人借人比英超放行比佢地
去英超球會最後想下佢地d人都比
人撚都仲係咁 想點呀仲要自己隊波
唔夠人
BOSS會唔會好人得滯 人地兩個禮拜前先撚完你黎

施治地位咁高放行都無所謂
但原來馬迪條撚屌都有價傾
油王
Conte: "For me Lukaku and Morata are at the same level, 'first choice' for a great club like Chelsea and United" #CFC#MUFC (Standard)

咁識講嘢

根本兩隊波都有追過呢兩個球員
係啲死忠先認為簽左嗰個由頭到尾都係first target

Sky
唔夠人

個時rvp對佢好大陰影
hawk: 車路士一度擔心Bakayoko傷患 兩星期前曾經聯絡PSG中場Krychowiak
雖然最尾都簽左Bakayoko,但聽聞Conte想要多個中場,唔知會唔會再考慮Krychowiak呢?

呢個明明跟馬利係西維爾踢得好勁
唔知做咩去到psg就變左第二知個人
Conte: "For me Lukaku and Morata are at the same level, 'first choice' for a great club like Chelsea and United" #CFC#MUFC (Standard)

咁識講嘢

根本兩隊波都有追過呢兩個球員
係啲死忠先認為簽左嗰個由頭到尾都係first target

平咁多簽到其中一個first target仲想點
Sky
唔夠人

個時rvp對佢好大陰影

佢剷草個下爺爺唔心臟病發都已經算好
Sky
唔夠人

個時rvp對佢好大陰影

佢剷草個下爺爺唔心臟病發都已經算好

下季大量前車輪流剷草
油王應該好開心佢咁偉大
最緊要幫其他隊增強實力
自己隊波wfc

純防中
熱狗件波衫轉左Nike 之後成件底衫咁款
Nike 啲design
ESPN:
PSG 簽左尼馬同山9
ESPN:
PSG 簽左尼馬同山9

唔好抽中p$g唔該
ESPN:
PSG 簽左尼馬同山9

今朝一輸波 即刻面交
ESPN:
PSG 簽左尼馬同山9

ESPN:
PSG 簽左尼馬同山9

FIFA 即用...
快d 搶迪馬同盧卡斯
買翼pls
Paris Saint-Germain have told Manchester United to include Anthony Martial in any deal for Marco Verratti, according to reports.
比人HIJACK LKK 仲比人劈價買你主力球員
比人蝦到上心口 唔係仲賣咁撚ON9呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞