[祝福柏度]車迷屌到西女人完轉會窗討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
開季352柒頭打key man 不是夢
開季得番兩個前鋒 兩個中場 1個翼鋒 左翼衛又係1個

右翼衛紅左一個

唔講唔記得

社區盾352
賤種排球隊真係賤過賤種愛同賤種祖
快撚d空難啦

中場中三個點排
352其實可以試下社區盾
不過BAKA未必出得3中場都唔夠數

中場中三個點排

Sex
Baka kante
Morata Ayi
Alonso baker Fàbregas Kante Azp
Cahill Luiz Rudiger
開季
其實willan 拍阿衣踢好似幾好
藥膏最少9月先出得
最尾真係再買多四個返黎我戒J一季

morata ayi
f4
alonso baka kante moses
cahill luiz azp
cou

原來摩西停賽
不過柏度依d好閒,社區盾前一定出到啦
我估都會係推azp上rwb

Tomori
阿衣莫拉達干堤法比柒頭以幾個最少要捱到9月中
世三(之前講緊9月尾復操)藥膏(8月尾)柏度(未知)

morata ayi
f4
alonso baka kante moses
cahill luiz azp
cou

藥膏未好返 moses社區盾停賽
Fifa 真係玩唔到車仔個種進攻系統
唉, 唯有望佢快d康復
morata ayi
Willian
alonso f4 kante azp
cahill luiz 天神
Cou
打社區盾
托毛里
FB 個ka kin li做乜尻
成日share content farm page 又唔係有comment

唔好click,佢入晒全世界group周圍share賺錢的

支持膠鷹踢左果條撚樣 fun01 垃撚圾
開季陣
可以達仔Ayi雙箭
安打攻中

點解唔出法比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞