[祝福柏度]車迷屌到西女人完轉會窗討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Matic must to MU

得攞馬迪爾黎換

摩佬應該不知幾想

拎shaw換得唔得

不了 佢係獌只係後備多 寧願要個50m

得攞馬迪爾黎換

摩佬應該不知幾想

拎shaw換得唔得

不了以加個身型同月巴差唔多
又玻璃

得攞馬迪爾黎換

摩佬應該不知幾想

拎shaw換得唔得

大米安都仲有d可能 如果車想要個心態有問題廢左咁耐嘅martial而送個摩佬想要嘅matic 都幾on9

得攞馬迪爾黎換

摩佬應該不知幾想

拎shaw換得唔得

不了 佢係獌只係後備多 寧願要個50m

咪搞呀 上次打佢地比棵樹打到個中場散曬
雖則唔知馬迪仲有幾多剩 但身體上都係佔優
要繼續殺摩狗呀
Morata訓練緊 唔知下場會唔會出呢
根本道唔道歉班支那人一樣會繼續屌,咁不如唔道歉好過

班友屌多陣之後咪又乜事都無
班支那狗三分顏色上大雄,道左歉仲想點
我地心口SPONSOR係日本添

當年大陸唔記得邊嗰話香港人係豬定狗,如果佢道歉你哋會原諒咩

得攞馬迪爾黎換

摩佬應該不知幾想

拎shaw換得唔得

大米安都仲有d可能 如果車想要個心態有問題廢左咁耐嘅martial而送個摩佬想要嘅matic 都幾on9

如果係點都要賣佢去獌咁梗係幾大都要返個人換啦
又行雷又大雨
班支那狗三分顏色上大雄,道左歉仲想點
我地心口SPONSOR係日本添

當年大陸唔記得邊嗰話香港人係豬定狗,如果佢道歉你哋會原諒咩

孔慶東 好似係

得攞馬迪爾黎換

摩佬應該不知幾想

拎shaw換得唔得

如果係點都要賣佢去獌咁梗係幾大都要返個人換啦

達美安D助攻能力廢到一個點
Martial good
又行雷又大雨

劈死你未?
根本道唔道歉班支那人一樣會繼續屌,咁不如唔道歉好過

班友屌多陣之後咪又乜事都無

呢樣真呀
怕班支那狗有牙咩
笑鳩你咪笑鳩你

成件事過1,2個月就冇人提啦
又行雷又大雨

劈死你未?

做乜撚姐你
又行雷又大雨

劈死你未?

做乜撚姐你

西多俾主人拎左去閹
咁緊火既
又行雷又大雨

劈死你未?

做乜撚姐你

聽日要番工 又要忙 玩多陣唔比咩
又行雷又大雨

劈死你未?

做乜撚姐你

西多俾主人拎左去閹
咁緊火既

又唔識條友
都唔知做乜春
又行雷又大雨

劈死你未?

做乜撚姐你

西多俾主人拎左去閹
咁緊火既

我冇餵狗餅比佢食sor
Roman Abramovich‏ @MrAbramovich_03 2 小時2 小時前
更多
回覆給 @ChelseaFC
Don't apologise to those Chinese, fools wouldn't give us £76m for Costa smh

車想買返b仔
干地專人指導達達
想簽迪馬先過sandro 但係好似無風
想簽迪馬先過sandro 但係好似無風

想簽veratti多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞