[祝福柏度]車迷屌到西女人完轉會窗討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
係我嘅話,叫干地出嚟簡單講一句Sorry

跟住攬Kenedy 話佢後生唔識諗,然後會支持佢、教育佢繼續成長

然後以後唔再回應

夠warm 夠得體

邊位呀球會道完歉仲要干地攬佢
唔知以為條友係新美斯
快快手清走佢算啦
堅地屌7china 做乜連登咁多人要緊張 都唔關自己事

佢地驚球會賺唔到人仔牙

西女人收埋大把錢啦屌

佢地驚球會賺唔到人仔牙

跟住攬Kenedy 話佢後生唔識諗,然後會支持佢、教育佢繼續成長

然後以後唔再回應

夠warm 夠得體

真係咪搞 仲要干地出埋黎同佢道歉 大不了賣走佢
你話明日之星 干地係佢師傅就話咁做ja
勁又唔係勁 潛汁又唔算高憑咩要個教練搞e d野

邊個關心支那比佢屌 家陣屌緊堅離地要球會出封咁嘅聲名樣衰呀
Ayi同Kante
Kante真係好可愛

然後以後唔再回應

夠warm 夠得體

真係咪搞 仲要干地出埋黎同佢道歉 大不了賣走佢
你話明日之星 干地係佢師傅就話咁做ja
勁又唔係勁 潛汁又唔算高憑咩要個教練搞e d野

咁樣支那狗應該會收聲 不過咁樣仲柒
要干地為咗條柒頭做場大龍鳳
賣就應該冇人要 快撚d借出去啦
Ayi同Kante
Kante真係好可愛

岩岩想上黎講
好搞笑呀

邊個關心支那比佢屌 家陣屌緊堅離地要球會出封咁嘅聲名樣衰呀

搞錯晒focus
呢單case搬去邊一個國家都係柒到喊
根本唔關班大陸人玻唔玻璃心事
而家要做嘅就都做咗
最後一步就喺唔使理等件事凋淡就得
支那人所謂"世仇"日本仔咪又成日話抵制
而家又咪卡通照睇日本嘢照買東京照去
根本唔使擔心,喺唔忿氣為咗堅離地條柒頭
影響球會形象同咪要認低威啫
而家要做嘅就都做咗

係 出左statement應該就settle到
但係真係好柒 仲柒過猁
而家要做嘅就都做咗

重點咪就係呢樣
派清條撚屌成日拉左去講我地care中國 on99
根本道唔道歉班支那人一樣會繼續屌,咁不如唔道歉好過
支持解約
而家要做嘅就都做咗

重點咪就係呢樣
派清條撚屌成日拉左去講我地care中國 on99

憨鳩係咁架啦搞到球會無啦啦因為條柒頭要官方道歉
錢事少球會形象事大

起碼官方要做嘅都做左,唔道歉咪仲小家

出道歉文唔係要佢地收聲
而係要做球會現時要做既野
咩唔道歉好過 返cc台啦

出道歉文唔係要佢地收聲

身為國際大球員公關上一定要道歉
唔係尊重支那係尊重返自己
班友反共反上腦

出道歉文唔係要佢地收聲

身為國際大球公關上一定要道歉
唔係尊重支那係尊重返自己
班友反共反上腦
lwb買華倫個gaya有冇得諗

起碼官方要做嘅都做左,唔道歉咪仲小家

自己球員做錯野 點都要循例出道歉聲明啦😅
香港人憎支那就緊喺叫好喇
呢單嘢上到國際層面一定喺垃圾車唔啱
已經唔關會唔會失去支那個市場
如果支那人再鬧大D,外國傳媒都廣泛報道
垃圾車形象一定有負面影響
如果喺為咗保世三Kante呢D球員都話順氣少少
為咗堅離地呢D柒頭真喺得啖笑
亞衣ig story同kante
kante心諗😓
幾時買到閘
全部比人搶哂

佢地驚球會賺唔到人仔牙

弱智唔出聲冇人怪你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞