[祝福柏度]車迷屌到西女人完轉會窗討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
你要我諗一個勁過牙朗既LWB而又買到

Alex Telles
Kurzawa

依2個都未證明到自己

Gaya太單薄唔睇好
我真係諗唔到啦

如果買唔到sandro/mendy
咁我建議干地開fm或者sofifa去排潛力買人搏彈起了

真心唔建議回購bentrend

以上2件真係無可能啦
認命啦Ching

你morata果野好似都叫認命

拿玻里 insigne / Callejon點睇

翼衛
Gaya/Alba 有無機買到?
Gaya/Alba 有無機買到?

前者應該有
你要我諗一個勁過牙朗既LWB而又買到

Alex Telles
Kurzawa

依2個都未證明到自己

Gaya太單薄唔睇好
我真係諗唔到啦

如果買唔到sandro/mendy
咁我建議干地開fm或者sofifa去排潛力買人搏彈起了

真心唔建議回購bentrend

以上2件真係無可能啦
認命啦Ching

你morata果野好似都叫認命

火清太過消極
a.cole後生多15年就好

azp+acole,根本唔係打3後衛

撚仔後生多15年 巴哥後生多15年 施治後生多15年 泰利後生多15年
祖兒後生多15年 乜人都唔洗買啦
有無ching可以講下堅尼地單野係點

膠鷹個page詳細啲
買到件後備間中幫阿朗頂下d盃仔已經好夠

根本就冇可能買到級數更高既翼衛

拿拿臨再補一補條中場,買多隻翼好過

膠鷹個page詳細啲

佢係ig出左個兩個post都左加句野類似係 China意思既句子

膠鷹個page詳細啲

佢係ig出左個兩個post都左加句野類似係 China意思既句子

道歉真係冇鬼用

膠鷹個page詳細啲

道歉真係冇鬼用

車仔去鬼國都係為左食依舊肥豬肉
佢就同車仔倒米,我諗車仔都好快會放棄佢
Sandro上場
八號星期日就咁早掛
Conte: "In Singapore, Rudiger and Morata will arrive, maybe someone else. I hope."

Conte: "In Singapore, Rudiger and Morata will arrive, maybe someone else. I hope."

neymar

唓,怕咩,你慌班大陸仔真係記住咩

佢哋連自己件波衫都係假嘅

Thx hawks
Hotel confirmed
唓,怕咩,你慌班大陸仔真係記住咩

佢哋連自己件波衫都係假嘅

百度班友都係屌kenedy一個
唔關車狗事

Sanchez!!!

似係巴克利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞