[祝福柏度]車迷屌到西女人完轉會窗討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

事實上係人地d保安蛇王
堅離地抽下水,成班人就抗日戰爭上身

kenedy無做錯

人地都道左謙
仲想點?
洗唔洗隊冧埋人地全家?

係中國人先咁撚on9
少少野就民族主義上身懶係愛國
劉曉波呢d真愛國人士俾支共搞到死無全屍
D「民族主義」撚就自動失晒蹤
中國人的劣根性

咪on9,假設車黎香港kenedy講句fucking hong kong我一樣屌爆佢。

佢去人地既地方唔尊重人真心唔洗比面佢

仲細咩,講野之前用下腦啦

Sorry
真心覺得香港呢個地方抵屌
如果而家美加可以無條件移民我一定走

Sorry 如果香港d保安係到蛇王
我一定明佢係抽緊保安水,唔係上綱上線挑起民族仇恨

佢未影保安之前已經講左依句野啦

無啦啦笑鳩一個行過既中國人

屌上面咪講左
佢做錯左
道左謙
你仲想佢點?

咁都冇計wo 有d野唔係道歉就得 老鼠應該想講 就算e單野唔係大陸發生
當地人都會屌柒佢 唔係中唔中國人問題

支那狗真係好撚玻璃心

事實上係人地d保安蛇王
堅離地抽下水,成班人就抗日戰爭上身

kenedy無做錯

人地都道左謙
仲想點?
洗唔洗隊冧埋人地全家?

係中國人先咁撚on9
中國人的劣根性

咪on9,假設車黎香港kenedy講句fucking hong kong我一樣屌爆佢。

Sorry

on撚9 係美國你隨時俾人開槍射死左喇
外國既屎特別香

你同支共d高層講
佢地d仔女去晒食外國既屎

kenedy無做錯

人地都道左謙
仲想點?
洗唔洗隊冧埋人地全家?

係中國人先咁撚on9
中國人的劣根性

Sorry

屌上面咪講左
佢做錯左
道左謙
你仲想佢點?

DQ車路士,宣布尋晚係阿仙奴勝利
堅尼地依條撚樣好撚廢。
波又唔練走去搞埋依d野影衰隊波,球隊無欠佢d乜,佢都無貢獻乜野比球隊。

所以,我覺得快撚d放左依d on9仔算

g 持
堅尼地依條撚樣好撚廢。
波又唔練走去搞埋依d野影衰隊波,球隊無欠佢d乜,佢都無貢獻乜野比球隊。

老實講 中國人煩都唔係第一日嘅事 佢地收唔到風架咩
雖則其他地方講都係仆街 但肯認真道歉都唔會話嘈得好緊要
道歉冇用!小將辱華車仔被官媒列「不歡迎」
http://football.on.cc/cnt/news/newe/index.html?articleId=bkn-20170723155840212-0723_00882_001

只可以講佢真係ON9仔一名
先唔講佢呢單嘢先啦
淨喺講波佢都要賣啦
寧願俾個位青訓交學費好過
想知neymar done deal 未
道歉冇用!小將辱華車仔被官媒列「不歡迎」
http://football.on.cc/cnt/news/newe/index.html?articleId=bkn-20170723155840212-0723_00882_001

只可以講佢真係ON9仔一名

事鳩但啦
官媒夠日日屌柒日本軍國主義同美國佬
D支那人咪照舊湧住去
堅尼地依條撚樣好撚廢。

我會建議高層直接解約算,
賣又得果幾m,仲出糧出到唔知幾時先有人買
堅尼地依條撚樣好撚廢。

g 持

上次摸西扔黑紗 今次堅尼地fucking 支那
我係車仔pr 真係頭都大埋 90後真係

又黎標籤
秦利夠種族歧視安東費迪南啦
唔通佢又係90後咩

kenedy無做錯

人地都道左謙
仲想點?
洗唔洗隊冧埋人地全家?

係中國人先咁撚on9
中國人的劣根性

Sorry

屌上面咪講左
佢做錯左
道左謙
你仲想佢點?

道歉大晒咩派清
有人串你屋企人垃圾跟住講返句sor9ly你都唔撚gur啦
堅尼地依條撚樣好撚廢。

咁又唔好,佢同班巴西幫好fd,唔想搞到球會同球員關係太疆。我諗都係借出去做人球到完約算

呢條垃圾送都無人要
堅尼地依條撚樣好撚廢。

咁又唔好,佢同班巴西幫好fd,唔想搞到球會同球員關係太疆。我諗都係借出去做人球到完約算

如果直接解約同大陸交代
好似完全唔保障球員咁
其他球員都會不滿
mendy又學埋baka一樣玩神秘

人地都道左謙
仲想點?
洗唔洗隊冧埋人地全家?

係中國人先咁撚on9
中國人的劣根性

Sorry

屌上面咪講左
佢做錯左
道左謙
你仲想佢點?

道歉大晒咩派清
有人串你屋企人垃圾跟住講返句sor9ly你都唔撚gur啦

車區成日都屌人老母啦
有撚人出黎道過謙咩😅

唔明我轟做咩價都唔出

唔明我轟做咩價都唔出

人地要50m 以上 轟唔覺值咪唔bid
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞