[祝福柏度]車迷屌到西女人完轉會窗討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
btw借咗去英冠Barnsley個Iké Ugbo可以留意吓
冇記錯佢好似破咗青訓入波紀錄
而家借佢去英冠可以睇吓咩料
呢d商業活動期間咁搞真係好不智,去得支那賺錢就跟返規則玩
依家行程踢到一半,又好難即刻出penalty,變相可能要拖到返英國先處理

Sorry
真心覺得香港呢個地方抵屌
如果而家美加可以無條件移民我一定走

Sorry 如果香港d保安係到蛇王
我一定明佢係抽緊保安水,唔係上綱上線挑起民族仇恨

佢未影保安之前已經講左依句野啦

無啦啦笑鳩一個行過既中國人

屌上面咪講左
佢做錯左
道左謙
你仲想佢點?

道歉大晒咩派清
有人串你屋企人垃圾跟住講返句sor9ly你都唔撚gur啦

車區成日都屌人老母啦
有撚人出黎道過謙咩😅

拎我地forum鳩up同職業球員比
屌你你真係忽架bor

屌你咁撚勇猛
咁去攪鳩kenedy全家
係forum屌有撚用咩
佢都唔識中文
先唔講佢呢單嘢先啦
淨喺講波佢都要賣啦
寧願俾個位青訓交學費好過

係,寧願睇aina出黎放題搞下笑你唔想見你紋身佬單腳鳩推

鼠仔仲G唔G持Todd Kane
大傷完上位就一定冇佢份
希望佢喺荷甲打得好好睇睇
之後可以搵處好人家

Sorry

Sorry 如果香港d保安係到蛇王
我一定明佢係抽緊保安水,唔係上綱上線挑起民族仇恨

佢未影保安之前已經講左依句野啦

無啦啦笑鳩一個行過既中國人

屌上面咪講左
佢做錯左
道左謙
你仲想佢點?

道歉大晒咩派清
有人串你屋企人垃圾跟住講返句sor9ly你都唔撚gur啦

車區成日都屌人老母啦
有撚人出黎道過謙咩😅

拎我地forum鳩up同職業球員比
屌你你真係忽架bor

屌你咁撚勇猛
咁去攪鳩kenedy全家
係forum屌有撚用咩
佢都唔識中文

真心唔想理你,你真心好撚小學雞柒左都要死撐

你地都係差唔多啫
生果講堅尼地段新聞條片後面有個車迷坐左係阿個邊比人屌
但我聽唔到佢地係到叫咩
先唔講佢呢單嘢先啦
淨喺講波佢都要賣啦
寧願俾個位青訓交學費好過

係,寧願睇aina出黎放題搞下笑你唔想見你紋身佬單腳鳩推

鼠仔仲G唔G持Todd Kane
大傷完上位就一定冇佢份
希望佢喺荷甲打得好好睇睇
之後可以搵處好人家

不睇好,無體能速度既wb都係好難勁得去邊

之前借去暴力般都叫打得OK
佢速度以前就有嘅
而家大傷完唔清楚
不過下季應該都賣佢
希望佢下季搵到英冠班落吓
佢True Blue嚟
上埋cctv 油王實好多謝kenedy
其實我地同天使有冇傳過
定球迷ff

千年道行一朝喪

上埋cctv就大濟了,強國人又並同抗敵抵制切爾西了

堅尼地依條撚樣真係

支那車狗要買車狗波衫去睇波個D又咪會照買照睇
一定唔會俾堅離地呢D柒頭影響到唔買唔睇
支那今年去咗,照常規應該最少隔兩年先會再去
兩年後應該咩都唔記得喇
除非小氣到唔俾電視台直播車狗波喇
咁就真喺有影響喇

人地道歉啵

不嬲大陸狗心靈弱水 你無官網打返篇千字文
加番條kenedy 道歉片 佢地邊受

支那狗真係好撚玻璃心

事實上係人地d保安蛇王
堅離地抽下水,成班人就抗日戰爭上身

kenedy無做錯

人地都道左謙
仲想點?
洗唔洗隊冧埋人地全家?

係中國人先咁撚on9
少少野就民族主義上身懶係愛國
劉曉波呢d真愛國人士俾支共搞到死無全屍
D「民族主義」撚就自動失晒蹤
中國人的劣根性

咪on9,假設車黎香港kenedy講句fucking hong kong我一樣屌爆佢。

佢去人地既地方唔尊重人真心唔洗比面佢

仲細咩,講野之前用下腦啦

Sorry

智障人仕就唔好出理辯論啦

上埋cctv就大濟了,強國人又並同抗敵抵制切爾西了

堅尼地依條撚樣真係

支那車狗要買車狗波衫去睇波個D又咪會照買照睇
一定唔會俾堅離地呢D柒頭影響到唔買唔睇
支那今年去咗,照常規應該最少隔兩年先會再去
兩年後應該咩都唔記得喇
除非小氣到唔俾電視台直播車狗波喇
咁就真喺有影響喇

少左新fans少左人買野
當然唔會跌到0, 但係你話無影響就假
mendy又學埋baka一樣玩神秘

唔明我轟做咩價都唔出

人地要50m 以上 轟唔覺值咪唔bid

阿朗個定位真係有d尷尬
同人5050時間出有d晒
何況干地又唔似鍾意一人一場
道歉冇用!小將辱華車仔被官媒列「不歡迎」
http://football.on.cc/cnt/news/newe/index.html?articleId=bkn-20170723155840212-0723_00882_001

只可以講佢真係ON9仔一名

事鳩但啦
官媒夠日日屌柒日本軍國主義同美國佬
D支那人咪照舊湧住去

mendy又學埋baka一樣玩神秘

唔明我轟做咩價都唔出

人地要50m 以上 轟唔覺值咪唔bid

阿朗個定位真係有d尷尬
同人5050時間出有d晒
何況干地又唔似鍾意一人一場

mendy去鏝嫁啦,唔駛再諗佢
道歉冇用!小將辱華車仔被官媒列「不歡迎」
http://football.on.cc/cnt/news/newe/index.html?articleId=bkn-20170723155840212-0723_00882_001

只可以講佢真係ON9仔一名

事鳩但啦
官媒夠日日屌柒日本軍國主義同美國佬
D支那人咪照舊湧住去

所以話道歉做乜鳩,結果都係一撚樣
其實我地同天使有冇傳過
定球迷ff

冇 係話巴黎會放
疤見到柏度係車咁受歡迎 覺得好安慰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞