Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (40) 官方:sor9,禁漏左飛G

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
今次個卡表雀唔知做咩中槍,應該加強番雀比佢打1世壞先係,烙印冇事又唔知咩事,現冥明顯係新卡唔肯限,下個月一定係成街現冥1世壞嘅垃圾環境,

另外隱蓑ocg都放2,md幾時肯解1,我想玩ll鐵獸可以出白槍管超雷龍。
唔洗用朱雀,一係手牌好r9送佢落去,一係鮮花炸,
而唔炸就削1+鮮花1擋+工具龍1無效,炸就削2+工具龍1無效,削第一次可以睇對面手牌決定要唔要削多次定留鮮花。
裝藍色個把劍可以自爆裝備魔法
明曬 thanks
撚雀可能係金銀多player用

烙印有必死金牌,仲有成堆卡未出,嚟緊仲要打一世壞
打唔贏都有分6:4定9:1,而家係搵個同1世壞6:4嘅卡組都冇,唔好話6:4,7:3都未必有,迫你抽1世壞,唔抽唔洗指擬上鑽1
追番OCG進程
而且雀bo1比bo3勁咁多
博士回家了tier 0 confirmed
今次神碑應該冇得玩落去,烙印反而唔削真係親生仔
烙印實卡唔知做乜期期都一刀斬死
其實可能放返出黎都係二線

唔係打杯打比賽 係rank大pool打咁難predict對手用咩 烙印唔算好勁
最勁係佢穩定堆墓
反而想知實卡點解要禁/限埋勇者系統
碑張場都仲兩張但雀地圖限一
不用通召就1卡簡單做到3色檔,用過就知佢on9
當年天威勇者,g過唔到就即投得,1滴都冇用,後台有龍星九支
外掛泛用基本上一定死
你又唔數下碑D實用魔法剩幾多
雀仲有成堆野用
都未必大晒
舊年實卡搞個bo1比賽,鳥直頭冠軍
白銀城都大量上位,反而一世壞冇想像中咁多
加上md官方一定預防性刀幾吓先
Md已經証明過好多次bo3強牌去到bo1唔一定好屈
想問有個prompt彈出黎話主要階段1將結束

咁我對應呢個prompt開chain chain完之後都唔係入左戰階嘅 仲係主要階段1

有啲技淨係可以主要階段開 戰階開唔到 乜可以咁fake轉階?
唔係fake
本身入戰階前就面問對手有冇野做
睇下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞