Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (40) 官方:sor9,禁漏左飛G

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我會等佢掉多張牌 彈佢冰劍 等佢腦溢血
我彈過對面幾次 都唔見對面會除外卡,不過佢除外自己咪由佢 唔會觸發炸場
雷精雷精雷精雷精雷精雷精神碑神碑神碑神碑神碑神碑神碑
雷精都還好 神碑真係好晒時間
用神碑贏都好無引
一直聽人講珠淚點勁點勁 其實都無乜概念

直到我啱啱睇到呢張gif 最抵死係last 一秒見到個我方的主要階段1

對方回合大量堆墓出一堆融合怪,堆埋你卡組落墓再幫你洗番d有用嘅野番卡組

内戰由回合制變即時戰略,原本對方先手最多交手坑,變左雙方一齊堆墓諗d連鎖點接點洗人個墓等佢融唔到野,解連鎖可以解到超時
快到唔知做緊乜
解決左先後攻問題
你地話猜拳遊戲,後攻要睇人演牌嘛
k社就出副後攻都自由做嘢嘅deck出嚟
其實雷精唔洗限,只要下個月出壹世壞,雷精就會被打到不要不要
個陣一啲霸氣都無
還我餅蛙
天童發動條件都幾harsh
此卡名的(1)效果1回合僅能各使用1次。
(1):
此卡召喚成功的場合可以發動。
從牌組將「神炎皇烏利亞」「降雷皇哈蒙」「幻魔皇拉畢魯」其中1體或是1張「暗黑招來神」以外的記述有其中任一卡名的卡片加入手札。
(2):
此卡於怪獸區域存在為限,我方在通常召喚以外追加1次,可以在我方主要階段時將1體攻擊力和守備力為0的惡魔族怪獸召喚。 

2效無講一回合一次,但係就算用第2隻都唔可以用兩次,d文字講得唔清唔清楚
應該係話我方在通常召喚以外「只限」追加1次召喚
不過最後用左張魔法卡棄牌再特召
結果一樣
我要機怪蟲細胞體仲未出
さまざまなデータや分析環境を提供しているSensor Towerによれば,KONAMIが2022年1月から配信中のモバイル版「遊戯王 マスターデュエル」(iOS / Android)は,世界における2022年の収益が1.3億ドル(約177億円)を突破し,モバイルカードゲームで収益1位となった。

md 上年賺177億yen
然後派個卡套俾玩家 仲要用石
即係平均每個月營收十幾億 多謝課長同自己令我繼續有game玩
類似效果出過Q&A
同實卡比算多定算少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞