Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (40) 官方:sor9,禁漏左飛G

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
其實係魔救卡手你就唔知佢係魔救 不過起動率係幾高
比你展開 跟住送2隻熔岩魔人比你
比魔救展開到你已經冇左兩張手牌
呢個又唔係想像中咁易
先手+展開成功,割草同憑依有衝突,割草上手有時都唔知開唔開好
老hi 都開 迫對面張灰都好
玩神碑D人先用雷精COUNT我個玩具台發動 再灰我玩具台個掉手牌 再雷精COUNT我送玩具台落墓抽2
跟手我就直接冰劍龍打到尾 真係睇唔透
唉…
今日玩左成晚9成都斷線

有冇師兄知道點解會咁…
我用PS5打 知道應該係自己問題 唔關個啲斷線外掛事
一時時會出現呢個問題 重複拔插lan線左好多次都係唔得 但係過幾日唔知點解又無事 過一排又有事咁
雷精link怪仲係3張都幾好野 公廁卡都冇人理
係咪 hkbn 呢排成鳩日自己斷線
頭先玩翼神龍見到對面係雷精靈都諗住輸硬準備Hea玩
點知對面演到一半自己斷線
第一次贏呢套竟然係用咁嘅方法
HKT黎 打其他Online Game完全冇事 得玩master duel會咁
你用翼神蛋食佢三隻 佢應該會投
見到有人疊一素材天霆號
我都試過,放多張卡比人炸,對面通常唔記得效果
佢好似有一下連唔到就已經會斷咁
好似關網絡公司事
玩左幾日翼神龍 一比人無效就冇了
俾人無效,然後輸成日都發生
印象最深都係後手用交錯之魂太陽蛋解對面隻覆蓋怪
仆街點知原來佢都係玩翼神龍
就咁俾佢解咗我隻蛋 拉咗佢自己隻龍出嚟
咁都預到你係天選之人

有有人知聖天樹係做緊咩
有時返工忙裡偷閒用手機打 成日順風就斷線輸
垃圾5G 上網
其實魔救點斷
有理冇理斷啲tuner掀牌先?
唔斷比佢掀到核成石人就898
但係太早斷 之後又冇得斷混沌龍 積木龍戈幾味
初動
魔救3隻怒氣甚至灰調皮都傷
工具龍魔救廢件多到嘔如果對面有調皮/怒氣+小紅而你又得單手坑咁你都算唔彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞