Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (40) 官方:sor9,禁漏左飛G

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
1card combo 勁煩 比佢通召粒白板種子出黎就有排展
我既意思係佢l完有咩目的 同埋有咩可以做
佢隻隻怪都唔打得人
r資源 比芳香同六花果啲起手
上到19rank 照常理發展應該會連輸到掉番去15
l4聖天樹有冇用 見佢可以炸卡
但係我近呢排就係由HKBN轉HKT

但係呢個問題係由開服以黎就有
啱啱開ser果陣都係用ps5打
成日斷線
之後轉用電腦stream同電話打
電話不論係wifi定data都好少出事
我steam 成日彈game 手機無事
咁係咪真係無解 我淨係想解下DC盃啲任拎下石姐
人地個啲FPS槍Game咁即時都唔會斷線 MD呢啲回合制嘅做咩要彈我地出Game 係咪傻左
最近又玩返鳳凰龍女僕,點解而家無咩牌組會落鳳凰,少左隻抽牌嘅hero差距有咁大?
4張外掛太卡
依家俾神碑/地天使是旦整走左一張
就大機率變晒廢件
依家仲有咩DECK可以出到同步個隻彈丸龍?
meta網話得龍LINK同魔救
但魔救唔係用幻獸機整架啦
我想L幻獸機再整出來
果陣0手坑 見識過呢個大場
我屌你老母抽牌員 我副deck2張伽瑪3張幽鬼3張泡影 對面頂g抽到我手20幾張牌可以一張都冇
差一勝上20跌番落18屌
咁遲啲遇到再換,而家打CUP剩係遇到一堆黑魔導
請問白銀城加伊西斯強唔強
冇左抽2都少問題,重點係1抗停機好難搞,雷精斬機地天使,個個都成堆手坑。鳯凰俠打呢幾副又冇特別優勢。結論 T3俾多佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞