Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (40) 官方:sor9,禁漏左飛G

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
要兩個誘發即時,先可防手坑,例:

影依融合埋:影依龍、影依獸,c1獸(抽1)c2龍(炸後台),咁對方就唔可以灰流隻獸抽卡效果

影依融合埋:影依獸、白雪姬,c1獸(抽1),之後會轉移行動權去對方灰唔灰獸,白雪係free chain跳墓,唔會自排連鎖到
邊隻?r4?
為左比邂逅執黃色上手
情況好少但我見多數都落
而家水晶心,第2張飛濺同佢揀一張out嘅話都可能揀到佢
置頂
原來連碼登場加攻擊力之後,有一個自由時點對方可以發動卡無效/破壞連碼,但要開全時點先會提示你😑
唔可以對應發動,但係加完攻完左成個流程,如果對面有自由時間點發動既卡就可以
屎忽痕抽左d 地天使黎玩勁到on99, 墓同deck 係咁換黎換去,係咁塞番閃刀d 魔法入deck ,sm 到對面自爆左
場場都打tryhard日本仔雷精靈 有冇咁想贏
個個以為自己係凱撒 其實只係天道
最撚憎打貼紙撚 唔係解唔到貼紙 係佢老母開完技抽 我企隻冰劍龍一拳一拳咁打死佢都要燒鳩我繩
你都幾old news 不嬲都d位都有自由時點 只不過係佢平時開唔chain得
玩呢d deck 個品都唔好得去邊燒繩只係另一種表現方式
自己都玩啲煩閪牌 屌雷精
連投左10round event,都未有人投比我
神碑加碼啦屌
D卡都賣得7788
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞