Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (40) 官方:sor9,禁漏左飛G

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
遊戲王都有合作 不過d 白卡唔知要黎做咩
鎧皇龍打傳說盃好爽 冇壞獸冇人清到
好似係跟番聖劍三兄弟 肯跟埋效果就可以用下
終於打哂兩個盃
打到5500 算 d 任都廢事解
有冇人知下個包係乜
一世壞or春化精
想問下STEAM依家係咪都仲係除咗換ACC之外無其他方法砍掉重練
用番同一個email 註冊steam 可以銷晒d 資料,開game 就會當新acc, 不過買game 個d 應該都銷埋唔肯定
正常同一個EMAIL佢應該會話你此EMAIL已有人使用
我註冊係話此email 已有資料,是否復原,唔理佢繼續註冊就可以開新
試試佢先,多謝你
睇konami個款又係左斬右斬
我要玩全盛時期既deck呀

btw諗住玩日本亞軍個副P召deck,唔知幾時先齊卡
六花有冇前途 未來啲卡有冇support植物系
出埋來來同白姬都打得下
白姬+花圈出到R4既植物deck都可以外掛
不過都係出左先諗
希望加落secret pack到
新手想組平民隊,開頭應該抽乜卡包好?
見人話幻煌龍易上手,而家總啱用?
不過新手練手都係建議雷精包起碼歪出黎個d 驅魔修女可以等下季做抗珠鬥士。punk 又可以用黎做外掛,組其他牌之後都係送分多 輸得多又唔夠熱情會好快棄
新手其實好多石 有心機打晒d solo連埋黃金前個d 任務差不多成3萬鑽 點都夠砌, 係我砌恐龍妹先會清袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞