Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (40) 官方:sor9,禁漏左飛G

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
如果我而家開始玩會唔會太遲會唔會俾其他人㩒住個頭來屌

利伸:輕課撚
玩meta deck你訓住黎玩都得 總之有舊野彈出黎你係咪都噤yes就已經最少上plat

例如雷精靈

玩非meta deck+後手就應該會俾人㩒住來屌
又冇話遲唔遲既 有課金唔會令你勁左 主要係睇你對規則 砌牌同環境既理解 不過你都係預啱啱學一定會畀人㩒住打 呢個遊戲係對新手好唔友善
唔該ching,
請問meta deck 係咪好難抽齊?
請問有無咩地方我可以睇到我抽到嘅卡要定唔要,thx
我仲停留係實體卡嘅年代落雷,大嵐,八汰烏嘅年代我一開頭有咩卡要留?定全部都有用
要玩meta既你準備定伊西斯一世壞
最好了解下現今環境係玩緊咩先
開始學下手坑點用先
你記左d手坑同學左d召喚方式先 唔知有咩要留可以po上黎問呢度d巴打
加額外應該就唔會 係有其他規則上既變動大機會一d
最新果個包sprites of miracle有齊雷精靈啲件
跟住合啲萬用ur i.p masquerena, apollusa bow of goddess, knightmare unicorn, mekk-knight avramax
我玩英文字
我用日文,唔該曬ching
打機唔駛咁大壓力 咪是但買三副預組拎去打幾場 好快上手

睇對面點sm 你,你自然會知邊d 牌勁

而家白銀階好多開新acc 玩主流,仲難打過黃金白金
三副炎獸預組
我開d 新acc 都係買三副黑魔導 簡單d 唔駛係咁跳 橫惦都要三張幻想同雙魂

沒得選擇就玩雷精 好耶
有冇人知今期C107有咩特別
玩主流都要講到咁委屈 想玩咩就玩咩架啦
12 億港紙,大約一個月一億HKD
中文圈MD玩家就係咁
改名有冇限次數 想改鳩名但又驚改唔返
睇番master rule好似3年update一次 上次2020
p怪唔洗開格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞