自學AI整美女J圖....易到飛起...你問我答...

487 回覆
65 Like 205 Dislike
冇露點你班仆街貼嚟把撚
啲電子雞其實都幾快收皮,AI拎來滿足性癖真係一流
求教學, 想整淫賤女學生來J
個大髀比例錯晒
抄你整左幾張
如果公司個女同事著到咁你會點部署?

似哈薩克斯坦多個韓妹喎
繼續lm
Sorry!
It looks like your email has not been invited yet!

要人介紹
佢3款圖: 正方, 打橫, 近照closeup, 個角色來來去去都係同一個pose, 近難改. 睇到好出戲, 好似用PS去背, copy落另一個景咁.
如果角色要揸物件, 件物件超級易出錯. 例如, 我想角色揸部槍, 試咗N次, 成功整把個外形似樣, 啱比例嘅, 一隻手數得晒.
如果件物件牽涉立體感, 仲衰啲. 例如角色去舉重, 條bar 係佢身後橫過. 你基本上唔駛期望佢畫得啱, bar 嘅兩邊永遠連唔埋.
如果係“騎電單車/踩單車”, 你唔駛期望對腳會畫得啱. 係勁離譜嗰隻, 例如個身融咗入電單車, 電單車超大部, 冇咗膝頭, 條腰冇咗……
角色坐梳化/櫈, 下半身可以錯晒, 甚至冇咗.
千祈唔好俾房有鏡/玻璃或者反射影像, 絕對會崩潰.
你想修正一樣嘢, 第二樣就會錯. 例如修正臉期間, 到下身出錯, 修正下身, 到個胸錯, 修正個胸嗰陣, 到件衫錯, 條正件衫, 到背景錯, 修正背景, 就錯對腳
但如果係gen一張風景, 自己on top手畫角色, 咁就好抵玩. 係畫房間啲擺設會錯比例/位置, 整多幾次都ok.
我就係信唔過俾AI畫角色,所以打算用嚟畫背景,學校果d我相信大把reference,不過唔知佢出到有幾動漫feel。我試過用Midjourney同DallE2,用埋宮崎駿,吉卜力,新海誠呢類字眼出嚟都唔係果回事

就快跌落黎啦
可以試最平個plan, 睇吓啱唔啱你心水~
你認為值得我就去馬
值嘅~ 有時佢背景都有佳作
係人超易出事
平平地 百零蚊試吓冇壞
背景要畫得靚太耗時間,鏡頭角度光影畫死,倒不如交俾AI,自己專注畫人
chilloutmix
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞