[喪屍/人性/有甜]- 屍•家•馬鞍山(逢二/四/六/日更新)

433 回覆
130 Like 5 Dislike
留名
繼續
又要打飛機
Live
嗚呀 巨乳淫妻
好甜啊!!

不過我鍾意
好想打飛機
好想打飛機

咁就要打飛機 功力會唔會太低
Chapter 37 - 小喬‧夜會 III

幸好經歷了剛才的爆發,我已經沒有之前那樣敏感。我開始將身體向前傾,伸手去把玩小喬那雙驕人的乳房。

小喬也感受到來自乳房的刺激,開始用手去輔助其口部的動作。另一隻手也不是閒著,不斷刺激著我胯下的兩團異物。

我亦不甘示弱,開始轉攻她那乳房上的櫻桃。我先用手心輕輕的在其上面打圈,再用手指頭去輕按,它們很快便堅挺地作出回應。我再用兩指輕輕把它們夾緊,然後上下左右的打轉。

小喬被弄得發出嬌喘的「唔...唔...」聲,她不斷加快頭部的起伏,與吸啜的力度。我的動作又再次被停止,全身所有的血液已經集中在唯一的一個位置。

「小喬,我... 停!」小喬被我突如其來的反應嚇停,並吐出了巨龍。巨龍立刻跳動了數下,幸好沒有爆發。

「嘩,你真係好敏感喎...」小喬説罷已經再次跨在我的大腿上,手放在巨龍莖上輔助插入。

「放鬆啲,唔洗咁緊張...」在口水和雙方體液的滋潤下,巨龍一下子已經滑到最深,小喬輕輕的「呀...」了一聲享受著。

有了之前的經驗,我努力令自己的注意力分散。我試著想著喪屍的掙擰表情,殘肢的恐怖等等... 看似有點成效,但不久又被小喬打斷了。

小喬緩慢地上下移動,嘴裡吐著呻呤的口型。跟著拿起我閒著的雙手,放在自己的乳房。嘴吻在我的唇上,小舌在我口中遊走著。

一連串的動作令我無法再分神。她投入地吻著我,像要反過來把我征服,乳頭反映出她絕對興奮的感覺,濕滑的洞穴令活塞運動「唧唧」地響。洞穴內的淫水,從我們的接合點流到落我的陰囊,以至座椅上。

「呀... 唔洗,忍住... 要射就射啦...」小喬吐著氣在我耳邊説道。

我再也不去忍耐,督地大力搓弄著她的乳房。配合著她每一下的下墜,我用全力頂到最上,頂到最深。

小喬的呼吸聲越見急速,她也再不理會室內外的情況,配合著運動而瘋狂地叫起來。

我的雙手轉而握緊她的臀部,以方便加大抽插的力度。

「我要... 嚟喇!呀!!!」我要來了。

「呀... 呀... 呀... 呀!!!」隨著小喬高昂的叫聲,我亦把所有的精華深深地注入了她的蜜穴中。

抽搐持續了十數下才停下,中出的快感久久都沒有褪去。

小喬累極的伏在我肩上,我亦溫柔地摟著她。這個動作維持了數分鐘,在和小喬深情的一吻下作結。可是現在的處境十分尷尬,巨龍已經呈半收縮的狀態,但龍頭好像頂著滿滿的液體,有一些已經不安份地從"我們"之間流了出來。

「吖... 你有冇... 紙巾?」小喬面紅紅地問。

我無奈地搖著頭。

「咁... 點算?」小喬表情十分尷尬。

「不如我抱你瞓低先?我再上去攞。」我提議。

「唔...」小喬點著頭回應。

「哈哈,冇紙巾哩?」身後傳來 Frankie 的聲音。

「呀!」小喬立刻抱緊我以防走光。

「怕咩吖...」Frankie 已經走到我身後,遞出一包紙巾。「頭先乜都睇曬啦,哈哈!素恩都有睇添!」

「喂,你比我得喇,唔洗行咁前...」我阻止他繼續向前行。

「你,你哋睇咗好耐?咁旋旋呢?」小喬憂心地問道。

「仲好講,嘈到拆天咁,我哋仲以為有喪屍添!不過放心,旋旋仲瞓緊。」Frankie 笑著道,「不過素恩睇咗陣就嬲爆爆走番上去嚕,哈哈!」

「吖,唔該你包紙巾... 唔知你方唔方便...」我示意他先行離開。

「Okay, Okay, 我走先...」Frankie 正想離開,「By the way,其實頭先遮住曬,我哋乜都睇唔倒... Enjoy, 哈哈!」

經 Frankie 這樣一鬧,我的巨龍已差不多變成小龍了,我們分別用紙巾按著自己的私處,然後把小龍拔出來。

果然,精華澎湃地湧出。

幸好,小喬的私處已經被牢牢的按著。我幫忙遞出紙巾,讓她清潔正在體內流出的精液。「你... 好多喎...」紙巾已差不多用完,但"他們"並沒有停止流出的意思。

小喬索性把紙巾夾在私處,然後找回睡褲穿上。我亦幫她穿回上衣,期間亦忍不住搓了她乳房一下。

「喂,你吖!咸濕仔!」小喬推開了我,自己穿起睡衣來。我亦稍作清理,穿回褲子後準備返回上層。

小喬走過來主動繞著我的手,我們便一起回去...
韓妹快來騎走我
繼續推
你個咸濕仔
幾時屌猩猩喪屍
幾時屌猩猩喪屍

呢個係甜故,係唔包重口味嘅...
好甜啊!!

不過我鍾意

Chapter 38 - 巴士上的早晨

經過一日的奔走,再加上一場激戰,我已經體力透支,回到上層後倒頭便睡。

「喂,起身喇!」這句話似曾相識,但説話的不是 Keith,而是 Frankie,「唔夠 fit 就唔好攪咁多嘢啦!我哋要出去搵嘢食喇!同埋你攪到㗎車成陣味,你要搵啲嘢洗番乾淨呀!都唔知會唔會野埋嗰啲嘢嚟。」

我用力嗅著,車內真的好像洋溢著一陣臭鯹味,只怪昨晚的過份激情。

回望小喬,仍在睡夢中,旋旋卻已經跟素恩在車尾談起話來。

「得未呀?行喇!」Frankie 催促著。

我檢查一下裝備,切肉刀,短弓... 咦,我的短弓和箭筒在哪裡?是的,昨天我把它們放低在車尾。

正要走過去找尋,Frankie 好像看穿了我的用意,便道,「唔洗搵喇,我比咗素恩傍身。佢話學過射箭,問我可唔可以要,我代你答咗冇所謂嚕。」

「吓,啲嘢係我㗎喎!」我有點憤怒,「你係咪應該問吓我先呢?」

「對唔住,我應該問咗你先...」素恩拿著弓箭走過來,「不過你琴日,唔方便... 所以...」素恩低著頭説,「如果你唔鍾意,我可以比番你...」説著她已經雙手托著弓箭奉上。

「吖... 我唔係咁嘅意思... 啲... 啲箭你隨便攞去用啦!我只不過嬲有啲人慷他人之慨啫!」我矋著 Frankie 説道。

「對唔住阿 Roy 哥,係我唔啱,最多之後我聽曬你講,你話曬事喇!」Frankie 恭敬地説。

「哼,我今日就唔同你計!」我轉頭向素恩説,「素恩,我哋而家出去搵嘢食先,你幫我睇住佢哋吖!」

「Okay!」素恩笑著説。

Frankie 跟我一起先走到下層觀察,一會後才離開車箱。

目的地依舊是附近的便利店,一路上都沒有甚麼阻礙,我們輕易地走入店內。

店內的食物已經所餘無幾,連貨倉內的食物也被搜掠一空,看來有很多人已經光顧過這間小店了。

「呢度好似有間惠康,點解唔去?」我好奇問。

「唉,果度一早落曬閘啦!應該係啲員工喺𥚃面。」Frankie 無奈地説。

「有冇試過拍門叫佢哋幫幫手?」我不想輕易放棄。

「之前同啲 Friend 試過喺門口細聲叫,佢哋剩係識講嗰啲係公司財物,唔可以比我哋。跟住我哋就話會用錢買,佢哋都唔肯!我就話佢哋諗住留番比自己用就真!」Frankie 氣憤地説。

「我都明白嘅,比著我都可能會咁。咁嗰啲食肆呢?」我仍然抱有希望。

「唔... 都可以試下嘅... 不過我覺得啲熟食擺咗咁多日,應該都唔食得㗎喇... 啲生嘅又唔攞得走,唔通喺嗰度煮咩?到時煮到香噴噴,未食已經比喪屍死咗嚕!」Frankie 語帶輕蔑地説。

「咁又係...」我承認我這次想得不透徹。「咁不如去迎海嗰邊睇吓?」

「嗱,我唔係唔撑你,不過一來一回需要時間同有一定危險。如果真係要去,就不如帶埋佢哋!咦?好似有好嘢!」Frankie 一邊提議著,一邊滿意地研究著一把放在收銀處地下的鐵筆。

我同意 Frankie 的説法,便準備離開。甫踏出便利店門口,正想返回巴士時,忽然間看見一隻喪屍從遠處跑過來。

「J... Jason???」Frankie 呆在當地大叫,沒有逃走的意思。

「走喇PK!仲 J 乜鬼吖,喪屍嚟㗎!」被我大聲喝罵之下,Frankie 終於回過神來與我拔足狂奔。

喪屍 Jason 跑得十分之快,我們與它的距離越拉越近,彷彿它的魔爪已經能觸及到我的髮尾。它一邊跑一邊咆吼,它應該是在呼喚著同伴的幫忙。

Frankie 停下來轉身望向我,因前面已經無路可走。

他手握著鐵筆,看似做好戰鬥準備。

我向他使了個眼色,希望他能明白我的用意。

我加速向 Frankie 正面跑去,就在快要相撞的一剎,我從 Frankie 的左手邊閃過。

策略成功!按計劃應該是 Frankie 揮動鐵筆重重的打在喪屍 Jason 頭上。

「呀!!!」身後傳出的,竟是 Frankie 的叫聲...
冇啦?
文呀
gay
點解會停尼個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞