[喪屍/人性/有甜]- 屍•家•馬鞍山(逢二/四/六/日更新)

433 回覆
130 Like 5 Dislike
終於星期一
孝子
死人北韓仔
有文
追到live利安撚留名 連登第一個留言比左巴打
巴打個故勾起左我唔少細個時回億 係馬鞍山大細細個就成班村童周圍走去探險上後山靈探個啲
特別睇到年華路個part細個成班踩單車(街車)入泥涌燒野食
個陣周圍乜都無馬鐵未起好銀湖同迎海都未有 經過年華路個陣一個人都無好鬼陰 踩踩下比啲斷風箏纏住走都走唔切
重有試過8號風球上左馬鞍山繞道探險 個陣未完工未通車 成班on99唔識死玩啲機械 好彩乜事都無
同埋十年前度李寶春啲鬼仔好鍾意夜晚偷偷地過黎利安飲酒 撞到成班會一齊吹下水講下粗口
宜家少左好多可能迎海有7仔啦 但都不時見到佢地上利安食m記
重有好多好多 唔係巴打果故真係唔會記返起 加油呀巴打 等你寫多啲我又回味多啲

重有上兩個月自己行左落泥涌諗住影下相 咁岩又經過年華路 有啲相幾似個故一開始主角身住既地形post上黎比大家睇下 獻丑了 啲相又未過執 講野又1999
巴打個故勾起左我唔少細個時回億 係馬鞍山大細細個就成班村童周圍走去探險上後山靈探個啲
個陣周圍乜都無馬鐵未起好銀湖同迎海都未有 經過年華路個陣一個人都無好鬼陰 踩踩下比啲斷風箏纏住走都走唔切
重有試過8號風球上左馬鞍山繞道探險 個陣未完工未通車 成班on99唔識死玩啲機械 好彩乜事都無
同埋十年前度李寶春啲鬼仔好鍾意夜晚偷偷地過黎利安飲酒 撞到成班會一齊吹下水講下粗口
重有好多好多 唔係巴打果故真係唔會記返起 加油呀巴打 等你寫多啲我又回味多啲

重有上兩個月自己行左落泥涌諗住影下相 咁岩又經過年華路 有啲相幾似個故一開始主角身住既地形post上黎比大家睇下 獻丑了 啲相又未過執 講野又1999

多謝你嘅支持,啲相影得唔錯,加油!

好高興嗰故為巴打帶嚟唔少回憶,老實講,馬鞍山真係幾好住,喺冇乜好嘢食囉...

我會繼續努力!

好高興嗰故為巴打帶嚟唔少回憶,老實講,馬鞍山真係幾好住,喺冇乜好嘢食囉...

我會繼續努力!

唔洗客氣巴打
真係好難搵到個地方同馬鞍山差唔多 有商場又近海近郊外 真係唔會搬走
不過美食沙漠呢個朵唔係浪得虛明 一到夜晚除左m記24真係無野好食 又多連鎖店無哂人情味
今晚係咪有文巴打

我會繼續努力!

其實將軍澳都好離譜
Chapter 35 - 小喬‧夜會 I

「點解你會咁講?」我好奇問。

「冇,純感覺。佢唔似喺南韓土生土長。」素恩咬著餅乾説,「咁,Karen 係你女朋友?」

「吖,唔係,我哋只不過係好朋友。」雖然,我們有著跟好朋友多出一點的親密關係。

「咁,我哋聽日出發去搵你朋友吖!今日有啲攰,想早啲瞓,goodnight 喇!」素恩説罷便倒頭大睡。

回看四周,只剩下小喬還沒有睡,好像滿懷心事的坐在前座往外望。我走前坐到她的旁邊,旋旋已經熟睡在媽媽舒適的大腿上,十分幸福。

「仲乜唔瞓?」我先打開話題。

「唉...前路茫茫...」小喬嘆道,「旋旋仲咁細,佢未來嘅路都好難行...」

「唔洗擔心嘅,我哋會保護佢㗎嘛。況且,我相信總有一日會有人嚟救我哋嘅!」雖然這只是個假設,但我想小喬安心。

「阿開,你真係好人。你可唔可以應承我,如果我有乜事,幫我照顧旋旋吖!」小喬眼有淚光。

「吖... 傻啦,你唔會有事㗎!我哋共同進退㗎嘛!」我真的受不了這突如其來的重託。

「求吓你啦!得你可以幫倒我㗎咋!」小喬苦苦哀求。

「好,好啦!不過你自己都要小心啲。」我答允了她的請求。

「多謝你,我會,我一定會!我都唔想見唔倒佢,只不過驚佢冇人照顧啫...」此時旋旋好像被我們的談話聲騷擾,身體微微一動。

「不如落去傾囉?費事嘈住佢哋。」小喬已經在慢慢移動身躺。

「但係樓下有喪屍喎...」我擔心道。

「放心啦,我喺度望咗一陣,鬼影都冇隻。我諗佢哋都瞓曬,我哋細細聲,應該乜事嘅!」小喬説罷,竟伸手拖著我走。

落了下層後,我便警戒地四處張望,果然看不見喪屍的蹤影。

小喬帶領我在後排的座位,相對而坐。下層因沒有像上層一樣,能夠開著太平窗來通風,故顯得有點侷促。幸好現在已經入秋,才令車廂氣溫不至於太熱。

「係咪呀,我都話安全㗎啦,冇膽鬼!」小喬淘氣地笑。

我雙眼直視著小喬,這兩天來的逃亡日子,加上 Karen 在身邊,我完全沒有像這一刻一樣凝視著她。雖然之前在洗衣房都試過單獨相處,但卻沒有這一刻那樣看的真實。

她擁有一隻明眸,瓜子臉加上櫻桃小嘴,配上幽幽的長髮,是典型的美人兒。皮膚雖稱不上是晶瑩剔透,但也絶不比二十出頭的女孩差,甚至比我的女友還要好。若不是帶著旋旋,你絕對看不出她已經是一個七歲小孩的媽媽。

「你,做乜望實我又唔講野?」小喬被我看得有點尷尬。

「吖,冇,冇呀... 我,我定神諗緊嘢之嘛...」我也不知道自己在説甚麼。

「咁你喺度諗緊乜?」小喬咄咄逼人。

「吖,我... 不如講吓你啲嘢吖?點解你會喺老人中心出現嘅?」我急忙找話題解脱,一時忘記了旋旋之前已經説過她們到老人中心的原因。

「其實我冇乜好講... 大約十年前識咗上嚟東莞做野嘅旋旋爸爸,佢嗰時對我好好,又照顧我屋企,冇幾耐就同我結咗婚,仲有咗旋旋。嗰女出世後就申請咗我落嚟,落咗嚟之後就發現佢成日喺上海住,唔喺香港。之後仲同我離埋婚...」小喬説得語氣平和。

「唔好意思,或者我唔應該問...」我為我的問題感到抱歉。

「冇所謂啦,其實你問仲好。我都從來冇機會同人講我嘅故事。喺一般人眼中,我只係一個貪錢嘅大陸女人...」小喬的表情一轉,「吖,比我講埋先... 咁離婚之後,佢都仲有比錢我同囡囡,咁我見老爺自己一個住老人中心,咪間唔中去探吓佢囉。點知嗰日我唔醒起佢話過上晝要去迪士尼,一朝就入咗嚟,結果咪留咗喺個度囉!」

「哦,原來係咁...」其實,我都不是有心問這問題的,估不到小喬卻這樣認真詳盡地回答。

「好喇,我就答咗你個問題喇,咁你而家可以認真啲答我個問題未呢?」原來小喬在拋磚引玉。

「咩,咩問題呀?」我不知所措。

「我問,你做乜望實我又唔講野?唔好再答諗緊嘢嚟敷衍我喇!」此時小喬已經身體前傾,用我的大腿支撐著她的雙手,目不轉睛地看著坐在對面的我...
live左,正啊
向下望就出現一對吊鐘
留名
又落糖
點睇都似南韓人會仆街啲
阻人扑野燒春袋呀
加速
少甜唔該
頌安撚路過
向下望就出現一對吊鐘

睇到扯晒
向下望就出現一對吊鐘

睇到扯晒

叫你打飛機呀
Chapter 36 - 小喬‧夜會 II

「我... 我睇緊... 唔係,係諗緊...」我已經完全不知所云了,因為我身體上所有流動著的血液,都已經流到並停留在兩個地方。

雙眼和胯下不斷地在充血。

小喬向前靠的動作,重新喚起了我已經消失了的記憶,就是她由老人中心開始都是真空上陣的,現在她的姿勢,已經將她那驕人的雙峰,和峰頂迷人的兩點盡數顯露於我眼前。

我再也不把藏在心內的慾望壓抑著,我一口吻在小喬的櫻唇,肆無忌憚的吸啜著。我也不讓雙手空閒,輪流握著及搓弄著她的雙峰。

小喬也沒有空閒著,她伸出小舌來迎合我的攻勢。左手輕撫著我的胸膛,右手隔著褲套弄著我的巨龍。

我轉趨大膽,開始伸手去解開她衣服的鈕扣,她的睡衣再次在我面前打開。我用雙手慢慢地移入睡衣與乳房之間,手指經過嚴重突起的乳頭,再移入手心之中。我張開手指平均地放在乳房的肌膚上,上下晃動著去感受它的質感。

「唔...唔...」小喬嘴𥚃發出歡愉的聲音,她的玉手已經進入了我的褲內,毫無阻隔地套弄著。胯下帶來的快感令我放棄了嘴唇上的攻勢,雙手也變得無力地撫弄著。

「你,第一次?」小喬紅著臉問。

其實,我也不知道 Karen 那一次算不算,但大腦快缺氧的我,竟答道,「自己用手算唔算?」

「嘻嘻...」小喬聽後好像立刻到了狀態,竟把我的睡褲褪到我的膝蓋上,然後跨上我的大腿更快速地套弄著巨龍,再用居高臨下的姿勢向我索吻,我完全處於下風地軟躺在椅背。小喬看來不滿足於我的反應,竟提起我的手向她的乳房摸去。

我已經完全被征服,之前在 A 片上學到的所有知識和技巧都通通用不著,只能默默地享受著這一切。我只知道,離臨界點已經不遠。

這時小喬突然褪下她的睡褲,拿著我的巨龍,微微弓起身,然後又慢慢向下坐... 我的巨龍漸漸地被潮濕的洞穴吞噬,不消一會,巨龍已經滑進了洞穴的深處。我由出生至今,巨龍從來沒有被這麼溫暖的隧道包圍過,是完完全全的包圍!

「呀...」小喬在巨龍被完全沒入的同時。亦輕輕地發出了滿足的呻呤聲。跟著她再慢慢向上移,所有的觸感完全集中在龍頭上面。

我再也受不住,觸感的轉換令我瞬間到達頂點,「呀...」我的巨龍不繼抽搐,積壓已久的快感瞬間爆發出來。

「呀...」小喬被我突然來臨的高潮嚇了一跳,巨龍在洞穴抽搐了一會就被滑了出去... 結果,除了小部份在小喬體內,大部份的精液都射到我的大腿,上衣,小喬的肚子,大腿,上衣,甚至座椅,地上... 簡直是四周都是。

「對唔住...」我為我那糟透了的表現,表示歉意。「我幫你抹番乾淨先...」説著我便想坐直身子。

「唔緊要啦...」小喬輕按我的胸膛,「橫掂都污糟咗咯,遲啲先整啦!」

小喬貼著我的耳邊説,「不如,我哋繼續囉?」

「繼續?唔係已經...」我不明白小喬的意思。

「咁,你想唔想?」小喬雙頰通紅。

「想,不過我...」

「想就得喇,一切交比我...」小喬用食指放在我唇上,阻止我繼續説話。

小喬從我的大腿上移開,在我面前蹲下,並重新套弄著我那已經半軟的巨龍。

巨龍在殘存的體液滋潤下變得潤滑,在小喬的套弄下已漸漸回復生氣。小喬見巨龍稍有起色,突然張開她的小嘴把它含在口中,雙手在脱掉僅僅掛在她雙臂的睡衣,及完全脱下掛在她一邊腳踝的睡褲。

看見全祼的美女,我的巨龍不其然跳動了一下。

「咦,好似生猛番喇喎...」小喬手執我的巨龍,眼看著我笑説。

我沒有空閒回應,巨龍得到小喬的口水和體液的雙重滋潤,再被她有技巧地吸啜著,巨龍很快便回復堅硬的形態...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞