[炯炯有神羅白神] 利物浦 對 李斯特城 (6)

1001 回覆
12 Like 38 Dislike
路夫雲黑面走人咁大獲

真定假 , 岩岩好親民

班人爭先恐後搞到佢帶埋古績走
有無黑面就唔知

定驚危險炸

總之後面班人好on9
走晒岀鐵馬外面圍鳩佢
明講咗乖乖地就有得簽

有人唔自律都冇計

前排d人好自律,係後面d人驚死冇得簽咁

是咪蝗樣
今日旺角 上海蒙古球迷會都有

足總條仆街比佢地入場
show blocked user - N.Keita8

鬆弟

鬆弟

vvd

鬆弟

擺fsg上檯

鬆弟

我以為同你出生入死 你貢對我
Vvd有啲似之前so7 都係話想走跟住比人罰隔離操
睇黎佢會留多年跟住收皇巴offer
Vvd比人雪一季 慘
"We don't want Bertrand, we want [Moreno]. How did that turn out?"
End左interest咪撚反口啦,又話要顧及球會形象

鬆弟

u 岩岩串me
路夫雲黑面走人咁大獲

真定假 , 岩岩好親民

有無黑面就唔知

定驚危險炸

總之後面班人好on9
走晒岀鐵馬外面圍鳩佢
明講咗乖乖地就有得簽

有人唔自律都冇計

前排d人好自律,係後面d人驚死冇得簽咁

是咪蝗樣
今日旺角 上海蒙古球迷會都有

呢個唔清楚,前面有個深圳既女球迷幾靚
Here's Fernando Torres, training on his own after telling LFC he wanted to leave in Jan 2011.. Hours later he was gone...

Vvd比人雪一季 慘

唔會雪啦 , 走就一定
買埋vvd 以後唔買聖人野了

鬆弟

u 岩岩串me

屌 鬆弟唔串你

鬆弟

u 岩岩串me

屌 鬆弟唔串你

路夫雲黑面走人咁大獲

真定假 , 岩岩好親民

有無黑面就唔知

定驚危險炸

總之後面班人好on9
走晒岀鐵馬外面圍鳩佢
明講咗乖乖地就有得簽

有人唔自律都冇計

唉,仲諗住帶個女聽朝食酒店早餐。。。。

molamola

去elements 算
Here's Fernando Torres, training on his own after telling LFC he wanted to leave in Jan 2011.. Hours later he was gone...

咁都有得J
BBC: Southampton captain Virgil van Dijk is training alone and wants to leave the club.

Read more: bbc.in/2uiTmJZ
Interesting. But if you're pleased, don't be a hypocrite if Coutinho does the same ;) (Hopefully he won't!)
路夫雲黑面走人咁大獲

真定假 , 岩岩好親民

有無黑面就唔知

定驚危險炸

總之後面班人好on9
走晒岀鐵馬外面圍鳩佢
明講咗乖乖地就有得簽

有人唔自律都冇計

唉,仲諗住帶個女聽朝食酒店早餐。。。。

molamola

去elements 算

同個女去圓方食
利子成日浪費網路資源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞