[炯炯有神羅白神] 利物浦 對 李斯特城 (6)

1001 回覆
12 Like 38 Dislike
Coutinho signed a 5-year deal last season and the expectation then was he would remain for a minimum of two more campaigns. (Chris Bascombe)

Liverpool will not put a price on Coutinho’s signature this summer. Instead, they are looking to add further players. (Chris Bascombe)

高價賣了

非賣品

下年無歐聯既話 古仔要走了

高價賣
唔想返工
原來尼馬叫古仔去巴 唔係拍住上 係頂佢個位
Coutinho signed a 5-year deal last season and the expectation then was he would remain for a minimum of two more campaigns. (Chris Bascombe)

Liverpool will not put a price on Coutinho’s signature this summer. Instead, they are looking to add further players. (Chris Bascombe)

高價賣了

非賣品

同keita情況好似
想收兩張 480 個個都放700幾
唔想返工

你都要番工
想收兩張 480 個個都放700幾

平飛 自己睇 , 700用黎炒
[藍天白雲迪克]利物浦奪冠之夜(1)
古點會平得過一億巴
垃圾巴冇錢就過主
屁馬走埋 古去巴做乜
唔想返工

你都要番工

身不由己呀鬆弟
古點會平得過一億巴
垃圾巴冇錢就過主
屁馬走埋 古去巴做乜

岩牙

你走啦紅牛球迷

你走啦紅牛球迷

廢9都屌我
fantasy league code係
古點會平得過一億巴
垃圾巴冇錢就過主
屁馬走埋 古去巴做乜

其實可能屁馬就先令古想去
佢唔係度古既出場機會同重要性大好多
300m古 + 50m摩一齊打包就有計傾
300m古 + 50m摩一齊打包就有計傾

唔好學精壇啲會計師啦比清
古點會平得過一億巴
垃圾巴冇錢就過主
屁馬走埋 古去巴做乜

我又覺得唔會
反而係古同美欺撞位 都要打中間同上腳
屁馬走埋古就少一個理由去巴
fantasy league code係

要問司瑛士巴打 佢開
古點會平得過一億巴
垃圾巴冇錢就過主
屁馬走埋 古去巴做乜

我又覺得唔會

終於搵到你
一入連登就想改呢個名 點知比人改左
古點會平得過一億巴
垃圾巴冇錢就過主
屁馬走埋 古去巴做乜

我又覺得唔會

終於搵到你
一入連登就想改呢個名 點知比人改左

Sor囉清
有冇巴打會買200蚊果個限量袋可以幫買多個,有事要差不多5點先到,實買唔到
上場5點排到差不多7點,賣哂
修仔呢d波 你唔大搞 人地球星想走點怪得人 你話好似愛記咁搞法都叫做有少少本錢

雲迪克講到白 我唸走硬 但因為利出左道歉聲明 所以唔覺會出爾反爾買到佢

基達睇埋final bid 先
有冇巴打會買200蚊果個限量袋可以幫買多個,有事要差不多5點先到,實買唔到
上場5點排到差不多7點,賣哂

me2 我買左Hong kong tour 個個咋 求幫忙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞