[炯炯有神羅白神] 利物浦 對 李斯特城 (6)

1001 回覆
12 Like 38 Dislike
有冇利一支公一齊睇呀
利申:一支公

19000 fd

19000fd不了
路夫雲黑面走人咁大獲

真定假 , 岩岩好親民

班人爭先恐後搞到佢帶埋古績走
有無黑面就唔知

定驚危險炸

總之後面班人好on9
走晒岀鐵馬外面圍鳩佢
明講咗乖乖地就有得簽

有人唔自律都冇計

唉,仲諗住帶個女聽朝食酒店早餐。。。。

molamola

去elements 算

同個女去圓方食

我想帶埋佢入會做利迷添

所以揾緊飛

其實係自己星期三睇完唔夠皮。。。。。。。。。

de爸好波

老老豆豆,入到場要唱返夠皮,星期三坐120中段,我是幫兇

不過企完/唱完四週圍都仲坐緊嗰刻。。。

又話時話,星期三我著陳生入場的,明天可能都會
屌你老味can子你推撚夠未
成頁都係你

又tapping up又要人擺操
Fsg狗撚到
有無人有兩張飛放
有冇利一支公一齊睇呀
利申:一支公

19000 fd

19000fd不了

冇利fd
去左阿post 1001左

鬆弟hoball

屌你有病睇醫生啦
到時佢哋入利狗數個利阿互含聯盟點撚算

一早已經玩完
路夫雲黑面走人咁大獲

真定假 , 岩岩好親民

班人爭先恐後搞到佢帶埋古績走
有無黑面就唔知

定驚危險炸

總之後面班人好on9
走晒岀鐵馬外面圍鳩佢
明講咗乖乖地就有得簽

有人唔自律都冇計

唉,仲諗住帶個女聽朝食酒店早餐。。。。

molamola

去elements 算

同個女去圓方食

我想帶埋佢入會做利迷添

所以揾緊飛

其實係自己星期三睇完唔夠皮。。。。。。。。。

de爸好波

老老豆豆,入到場要唱返夠皮,星期三坐120中段,我是幫兇

不過企完/唱完四週圍都仲坐緊嗰刻。。。

又話時話,星期三我著陳生入場的,明天可能都會

唱埋聽日都唔知幾時有得唱, 聽日大家一齊盡情d

星期三唔記得帶巾盡 , 攪到唱歌 隻手唔知做咩好

鬆弟hoball

屌你有病睇醫生啦

一早已經玩完

我同d 阿都講得兩句
FSG今日威撚到
FSG今日威撚到

仲有人信fsg
買到 我乜都得呀
又會多毒撚既
搵個一支公都無
FSG今日威撚到

仲有人信fsg
買到 我乜都得呀

圖已cap
覺唔覺真•沙鳩仲鳩過連登沙鳩
扮晒勤力正面咁,係水晶宮果到擺到明唔想返利,而家比人嫌棄就扮晒野咁
#LFC should copy n paste all of RB Liepzig's responses over #Keita straight to @FCBarcelona_es @LFC
扮晒勤力正面咁,係水晶宮果到擺到明唔想返利,而家比人嫌棄就扮晒野咁

咪就係 沙鳩狗仔

#LFC should copy n paste all of RB Liepzig's responses over #Keita straight to @FCBarcelona_es @LFC

一睇到高普話自己唔係Selling club已經覺得紅牛可以串番利

好人好姐點會迷沙膠
利申:迷沙高 仲記得佢決賽撞親個頭 都要繼續踢 比人換出黎個時喊

真 沙高又唔係比人嫌棄既 , 係fsg想要多d錢 , 傾唔掂姐

沙鳩有時都算高汁 , 佢會好勤力貼news

鬆弟hoball

屌你有病睇醫生啦

一早已經玩完

我同d 阿都講得兩句

呀話
你真心咩
比舊登呀狗狂屌 比連登呀屌走 點解會覺得有2嘴呢
R fd都當傾計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞