[炯炯有神羅白神] 利物浦 對 李斯特城 (6)

1001 回覆
12 Like 38 Dislike
修仔呢d波 你唔大搞 人地球星想走點怪得人 你話好似愛記咁搞法都叫做有少少本錢

雲迪克講到白 我唸走硬 但因為利出左道歉聲明 所以唔覺會出爾反爾買到佢

基達睇埋final bid 先

final bid都冇用
人地紅牛大把錢
真係要睇基達有幾想黎

keita罷操

ff

佢尋日一個人操 係咪有機

人地唔舒服費事影響隊友咋
Chelsea to make move for Alex Oxlade-Chamberlain next week. Arsenal midfielder has told Wenger he will not sign new deal currently on offer
(@SkyKaveh)
冇plan b 等比人hijack喇
早少少去探清楚係味真係唔比re entry先
真既話就要拎定張飛比女朋友自己排定買野先

帶埋條女一齊入啦
多左張高層西翼320段打後,仲放唔放得出ga
利申幫人問
早少少去探清楚係味真係唔比re entry先
真既話就要拎定張飛比女朋友自己排定買野先

帶埋條女一齊入啦

佢六點先放工 到時先買野乜都無啦
修仔呢d波 你唔大搞 人地球星想走點怪得人 你話好似愛記咁搞法都叫做有少少本錢

雲迪克講到白 我唸走硬 但因為利出左道歉聲明 所以唔覺會出爾反爾買到佢

人地紅牛大把錢
真係要睇基達有幾想黎

keita罷操

ff

係 佢不嬲好錫班紅牛隊友
同話想佢地一齊奮戰
Chelsea to make move for Alex Oxlade-Chamberlain next week. Arsenal midfielder has told Wenger he will not sign new deal currently on offer
(@SkyKaveh)

簽左呢件先啦
(@SkyKaveh)

佢真係唔勁 得個衝
今日應該開波前先會出車

照等中

Same

今日應該開波前先會出車

照等中

Same

諗住等到幾點

我唔等到出車了
四點左右閃
利申幫人問

冇野啦見到收放post,thx

人地紅牛大把錢
真係要睇基達有幾想黎

keita罷操

ff

係 佢不嬲好錫班紅牛隊友
同話想佢地一齊奮戰

利申幫人問

一定放得出
快d用沙膠trade VVD 啦
(@SkyKaveh)

其實做咩做未落bid,唔可以multi task?
唔理簽唔簽到keita都應該要買aox
今日應該開波前先會出車

照等中

Same

諗住等到幾點

我唔等到出車了
四點左右閃

Why
今日應該開波前先會出車

照等中

Same

相認?
買唔到基達我諗都唔好再屌FSG了
咁有誠意 仲要bid三次重磅報價 唔是錢問題了
利申幫人問

一定放得出

佢話可以好高價放到出去,但今晚就係la wor
今日應該開波前先會出車

照等中

Same

諗住等到幾點

我唔等到出車了
四點左右閃

Why

比賽出車佢地唔會停低簽影
同埋要接人入球場
今日應該開波前先會出車

照等中

Same

相認?

有d難度 你排咩位置
今日應該開波前先會出車

照等中

Same

諗住等到幾點

我唔等到出車了
四點左右閃

Why

比賽出車佢地唔會停低簽影
同埋要接人入球場

上次都係?

人地估7x
佢由55開始落bid
擺明係做俾你睇

妹妹下,又搵球員傾,搞左咁耐上星期先第一次落bid比我都唔賣
今日應該開波前先會出車

照等中

Same

相認?

有d難度 你排咩位置

班大陸人後面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞