[炯炯有神羅白神] 利物浦 對 李斯特城 (6)

1001 回覆
12 Like 38 Dislike
沙高高汁利子
有news睇可以9up
呢排仲要少咗欣宜圖

買埋vvd 以後唔買聖人野了

買埋VVD,再買我就唔會支持利
咁樣的買人法真係非常非常討厭

join
買埋vvd 以後唔買聖人野了

買埋VVD,再買我就唔會支持利
咁樣的買人法真係非常非常討厭

再買就成間球會買左佢好過啦
唔洗煩
係咪可以周圍走
召集南看台巴打
路夫雲黑面走人咁大獲

真定假 , 岩岩好親民

班人爭先恐後搞到佢帶埋古績走
有無黑面就唔知

定驚危險炸

總之後面班人好on9
走晒岀鐵馬外面圍鳩佢
明講咗乖乖地就有得簽

有人唔自律都冇計

唉,仲諗住帶個女聽朝食酒店早餐。。。。

molamola

去elements 算

同個女去圓方食

我想帶埋佢入會做利迷添

所以揾緊飛

其實係自己星期三睇完唔夠皮。。。。。。。。。

de爸好波

老老豆豆,入到場要唱返夠皮,星期三坐120中段,我是幫兇

不過企完/唱完四週圍都仲坐緊嗰刻。。。

又話時話,星期三我著陳生入場的,明天可能都會

唱埋聽日都唔知幾時有得唱, 聽日大家一齊盡情d

星期三唔記得帶巾盡 , 攪到唱歌 隻手唔知做咩好

去買嘛。。。。。。 雖然條隊排到沙頭角咁滯

我排咗一粒鐘,同隔離排住唱會歌

排隊買好白痴 , 買飛入場為睇波, 去左排買野冇得睇好蝕

我認,所以聽日要去

但我要條巾,當時我最終目標係21分鐘前返120....... 舉衫
有冇人帶我屈蛇入南看台
上次喺北悶到癲
有冇人帶我屈蛇入南看台
上次喺北悶到癲
有冇人帶我屈蛇入南看台
上次喺北悶到癲

Ching一齊?
有冇人帶我屈蛇入南看台
上次喺北悶到癲
要早d入去屈 , 上次坐爆
有冇人帶我屈蛇入南看台
上次喺北悶到癲

洗鬼帶咩
有冇人帶我屈蛇入南看台
上次喺北悶到癲
要早d入去屈 , 上次坐爆

幾點入好
Andrew Robertson made more interceptions (55) in the Premier League last season than any Liverpool player.

🐯 ➡️ 🔴
[quote][quote][quote][quote][quote][quote][quote][quote]路夫雲黑面走人咁大獲

真定假 , 岩岩好親民

有無黑面就唔知

定驚危險炸

總之後面班人好on9
走晒岀鐵馬外面圍鳩佢
明講咗乖乖地就有得簽

有人唔自律都冇計

古積係前面起碼留左5-10分鐘, 影相既影曬, 簽既簽曬
都唔知邊撚個搞事

應該最後個排,我同唔到古積影相
Andrew Robertson made more interceptions (55) in the Premier League last season than any Liverpool player.

🐯 ➡️ 🔴

沉船了
ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎้้้้้้้้้้๎๎๎๎

你攪完阿post , 攪利post 你咩春事
[quote][quote][quote][quote][quote][quote][quote][quote]路夫雲黑面走人咁大獲

真定假 , 岩岩好親民

有無黑面就唔知

定驚危險炸

總之後面班人好on9
走晒岀鐵馬外面圍鳩佢
明講咗乖乖地就有得簽

有人唔自律都冇計

古積係前面起碼留左5-10分鐘, 影相既影曬, 簽既簽曬
都唔知邊撚個搞事

應該最後個排,我同唔到古積影相

我係等左好撚耐, 我係一早去等等等

🐯 ➡️ 🔴

根少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞