[炯炯有神羅白神] 利物浦 對 李斯特城 (6)

1001 回覆
12 Like 38 Dislike
今日應該開波前先會出車

照等中

Same

相認?

有d難度 你排咩位置

有冇特徵
Chelsea to make move for Alex Oxlade-Chamberlain next week. Arsenal midfielder has told Wenger he will not sign new deal currently on offer
(@SkyKaveh)
冇plan b 等比人hijack喇

其實做咩做未落bid,唔可以multi task?
唔理簽唔簽到keita都應該要買aox

我就覺得ox好岩洗 可以加強邊路攻防 講真打咁多條線 要d有質素ge 球員輪換下都要啦
今日應該開波前先會出車

照等中

Same

相認?

有d難度 你排咩位置

有冇特徵

非常猥瑣個個
今日應該開波前先會出車

照等中

Same

諗住等到幾點

我唔等到出車了
四點左右閃

Why

比賽出車佢地唔會停低簽影
同埋要接人入球場

上次都係?

星期三係
六點半出車唔停
正常既
今日應該開波前先會出車

照等中

Same

相認?

有d難度 你排咩位置

班大陸人後面

龍尾方向?
今日應該開波前先會出車

照等中

Same

相認?

有d難度 你排咩位置

有冇特徵

非常猥瑣個個

tvb個細路
今日應該開波前先會出車

照等中

Same

相認?

有d難度 你排咩位置

有冇特徵

非常猥瑣個個

照等中

Same

相認?

有d難度 你排咩位置

班大陸人後面

龍尾方向?

算係龍中 你最前?
Chelsea to make move for Alex Oxlade-Chamberlain next week. Arsenal midfielder has told Wenger he will not sign new deal currently on offer
(@SkyKaveh)

我就覺得ox好岩洗 可以加強邊路攻防 講真打咁多條線 要d有質素ge 球員輪換下都要啦

沙文2個正選出哂,後備冇乜衝擊力
(@SkyKaveh)

買ox la diu

照等中

Same

相認?

有d難度 你排咩位置

班大陸人後面

龍尾方向?

算係龍中 你最前?

龍中too
今朝黎得七個
前面果班幫勁多人霸

相認?

有d難度 你排咩位置

有冇特徵

非常猥瑣個個

邊套戲?
(@SkyKaveh)

但係一百分打右定左
而家沙律同文尼都係打右
都唔知會叫邊個企左
買唔到基達我諗都唔好再屌FSG了
咁有誠意 仲要bid三次重磅報價 唔是錢問題了

人地估7x
佢由55開始落bid
擺明係做俾你睇

傳RBL根本一早同利agreed 左fee 太約70m左右
搞咁耐做show俾自己球迷睇
等佢地覺得有盡力留主力球員

相認?

有d難度 你排咩位置

有冇特徵

非常猥瑣個個

邊套戲?

逃學威龍

相認?

有d難度 你排咩位置

班大陸人後面

龍尾方向?

算係龍中 你最前?

龍中too
今朝黎得七個
前面果班幫勁多人霸

係 我都o左 不過佢肯幫我拎上去簽

人地估7x
佢由55開始落bid
擺明係做俾你睇

巴打寫完 自己有冇笑

人地估7x
佢由55開始落bid
擺明係做俾你睇

巴打寫完 自己有冇笑

Itk 傳

相認?

有d難度 你排咩位置

班大陸人後面

龍尾方向?

算係龍中 你最前?

龍中too
今朝黎得七個
前面果班幫勁多人霸

佢地日日都係咁 但又吹唔漲
最慘明仔古仔果d就係淨係簽前面幾個

有d難度 你排咩位置

班大陸人後面

龍尾方向?

算係龍中 你最前?

龍中too
今朝黎得七個
前面果班幫勁多人霸

我尋日簽左古仔同廢奴係操練
我想要selfie

人地估7x
佢由55開始落bid
擺明係做俾你睇

巴打寫完 自己有冇笑

人唔笑⋯⋯

有d難度 你排咩位置

班大陸人後面

龍尾方向?

算係龍中 你最前?

龍中too
今朝黎得七個
前面果班幫勁多人霸

我想要selfie

我兩個都無

龍尾方向?

算係龍中 你最前?

龍中too
今朝黎得七個
前面果班幫勁多人霸

我想要selfie

我兩個都無

好快走 本身佢尋日想走 我同佢I got ur shirt
佢就走番轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞