多倫多生活討論區 57

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
但失業率統計有bug
美國勞動人口其實減緊
你狙擊我先狙擊你,屈9返我轉頭,好撚嘢
我熱烈歡迎黃絲伸手黨!
夠啦!
係咁先。
算啦。 我block咗佢喇
洗唔洗記住邊個狙擊過你上連登勿認真ok?
有冇人知加拿大friends 邊到有得睇?以前係香港係Netflix ,黎到哩邊好似無左
久唔久就重睇嘅精神食糧
體驗下咩叫冚家剷
啱啱睇完咗how I met your mother
好空虛
未睇過friends 想睇
我已經學識整好多嘢啦。除咗屋頂, 我差唔多乜嘢都識整。 因為好難揾人整D濕碎嘢
點學?想學下
所以即使車房有兩個車位 通常只有位泊一架
貯物 擺工具都佔咗好多位
You tube is my teacher
I spent the last two weeks working on my van and my daughter's car.
I suggest you learn simple plumbing and electrical stuff. I fixed my fridge a few months ago. Replaced the bathroom faucet two weeks ago,kitchen faucet 3 years ago. Installed the backyard deck five yeras ago. Replaced the flooring and painted the whole house 10 years ago. Too many to mention.
車房我擺咗兩隻船。啲垃圾喺backyard間屋仔
我都想知…
vpn幫到你
加拿大 Stream B OWP 討論區 (11)
https://lih.kg/xKbedwX
#882 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你問人意見就得,人地問就屌人老母
搵左roommate夾租啦 有心
住邊頭
依家幾錢租
想問吓係有冇係香港雪藏牌然後過嚟考牌嘅朋友係搵師傅補鐘定搵駕駛學校

啱啱考完G1 話完全唔識揸又唔係 搵駕駛學院又好似好太誇張 加上係呢邊唔識人有車牌所以唔知搵邊樣好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞