多倫多生活討論區 57

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
但考d item都唔係好難姐
都要必須識
本身講係今年1月開始要考返所有野
但加拿大政府做野
就算要考都係差parallel parking 同3 point turn 呢D好簡單既野
Police use the 3 seconds rile. Although not specified in the Act.
That's the right attitude
If you are slow, try to stay on the right lane. Just watch out for "Right Lane Must Exit."
3 seconds rule.
下次整玩
Police use the 3 seconds rile. Although not specified in the Act.
下次識玩
咁多老襟唔拘啊
用多少少錢補鐘一take pass,好過之後煩
除左咩拼多 之前仲有tiktok referral 屌 到底發生咩事
Where
呢度都可以
小學話就話返屋企食飯, 但自己同朋友出去食都無人知中學更加無人理
見到啲學生拎住Starbucks食chipotle我食chipotle淨係夠錢食3pointer
我師傅都係話停定架車就ok 仲催我俾油走
不過3秒係play safe 同埋make sure真係停定姐
停咗3秒警察就無藉口捉你
停唔足俾佢捉就要慢慢上訴
平時香港都係一樣渣發 只不過local太多燈位未上到60就要停 平時屯公中線都係80快線 90 大埔公路中線110 快線120
Tell that to the popo.
local 渣50會拉龍 特別係啲燈位timing 可以一路行到尾
停3秒比人呠爆啦
日日揸車都未見過有人停3秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞