[桌球] Hong Kong Masters 20-23/7 14:00/19:00[2]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
女排都入得場喎

official話不安排觀眾進場

又唔得?

見隔離PO 話可以

佢用安全理由同傳媒講唔比入姐

但到左現場既都可以入

陣間電視到見到觀眾又比人屌鬼
大家支唔支將表演賽取消 改為簽名會

其實冇人想睇ng on yee
除非佢改3點打 ,可以比一小時入場時間

其實可以, 甚至再後d, pot black唔打得耐.....好似琴晚頭場都打到5:45, 絕對有得走盞

同埋表演賽姐 ,都係3局波 打得幾耐

係大會點安排既姐
有冇手足有TON UP FLAG
好心表演賽推到3點半打都唔怕啦
香港桌球「一哥」傅家俊(Marco)原定在香港書展進行的《147人生》新書分享會,亦因書展宣佈暫時關閉而取消。Marco在Facebook露「若8號風球在今天下午一時正前除下,簽名會活動將移師至一號館內,並定於下午三時至四時,在萬里出版社 1D-B02 攤位內的簽名台舉行!若有任何更改,會再另行通知,謝謝垂注。」

可惜
好心將閉門表演賽改為吳安儀solo, 押後Jimmy white同Hendry嘅表演賽啦
睇唔到吳安儀我諗無人覺得有損失,但無得喺現在一睹兩位legends嘅風采就…
推爆呢個轉新post
表演賽改3點打 可以入場!!!!!!

source?

source?

「最新消息」-「香港世界桌球公開賽2017」八號風球安排

按照天文台最新消息,八號風球信號將有機會於下午2時前除下。為公眾安全著想,下午2時的表演賽將順延至下午3時舉行。購票人士可考慮以安全方式抵達會場入場觀看, 或安坐家中,透過Now TV 637台或ViuTV 99台觀賞賽事。

source?

「最新消息」-「香港世界桌球公開賽2017」八號風球安排

按照天文台最新消息,八號風球信號將有機會於下午2時前除下。為公眾安全著想,下午2時的表演賽將順延至下午3時舉行。購票人士可考慮以安全方式抵達會場入場觀看, 或安坐家中,透過Now TV 637台或ViuTV 99台觀賞賽事。

百屌成才
官方fb page未見個宣布既?
我想問下入面冷氣大唔大
我想問下入面冷氣大唔大

坐耐左會有d凍,怕凍嘅帶件薄外套旁身穩陣d
我想問下入面冷氣大唔大

坐耐左會有d凍,怕凍嘅帶件薄外套旁身穩陣d

唔該哂 今日第一日真正現場睇
大交合執柒左佢啦屌
3點先開波 頭2場都係安儀打架啦 咁第3局先入場都未遲
Btw 今日之後on yee 將會成為一個笑話
Btw 今日之後on yee 將會成為一個笑話

乜今日之前唔係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞