[桌球] Hong Kong Masters 20-23/7 14:00/19:00[2]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
聽日準決vit tv有直播未
聽日oso對trump個session去唔到
張飛係A區 有意add TG: t.me/F606442
聽日奧蘇對質侵
$150揮手區

聽日oso對trump個session去唔到
張飛係A區 有意add TG: http://t.me/F606442

有line嗎?
其實MC條女叫咩名
其實MC條女叫咩名

Melody
其實MC條女叫咩名

Melody

仲以為自己聽錯
有無巴打有決賽飛可以賣比小弟 咩位置都ok
Tg:littlemoball
全世界睇桌球既人係咪都會咳到仆街
跪求22號飛
Tg: t.me/edisonchan21
我睇左三場 除左Trump v Murphy
老實講今晩果場已經算好左 拍手次數冇尋日咁多 同埋我聽唔到有鈴聲
但係當球手打失為對手拍掌就好失禮
除此之外我都覺得可以
老實講今晩果場已經算好左 拍手次數冇尋日咁多 同埋我聽唔到有鈴聲
除此之外我都覺得可以

今日坐 section 1 blue zone
Oso vs Higgins 呢場 ringtone/notification sound 聽咗起碼四五次
除此之外我都覺得可以

Oso vs Higgins 呢場 ringtone/notification sound 聽咗起碼四五次

可能我個block冇人響咁好彩
除此之外我都覺得可以

可能我個block冇人響咁好彩

唔會啦,個場咁靜就全場聽到
不過老實講,我第一次現場睇桌球,雖然只係短局,但連睇兩日都有啲辛苦

利申連續睇哂四日
好想睇
三人賽前已經係香港開戰略會議,四強圍剿Marco

冇MARCO份 定佢係渣機個個呀

無selby

8強前影既相
個人感覺啫喱應該幾nice
想問下藍衫個啲咩玩法 佢背脊寫 volunteer但係收錢

啲人波都未停就鳩拍真係好柒
想問下藍衫個啲咩玩法 佢背脊寫 volunteer但係收錢

啲人波都未停就鳩拍真係好柒

原來有錢收 以為學生helper
今日兩個訪問都係好假的肥仔
英國佬真係
有無巴打有23號決賽飛可以賣比小弟 咩位置都ok
Tg:littlemoball
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞