[桌球] Hong Kong Masters 20-23/7 14:00/19:00[2]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
買個個都死全家 是常識吧
2點個場比賽唔重要呀 想知簽名會點炸

係 想簽Jimmy同Hendry
希望唔打都照搞簽名會啦
收決賽飛 (一張可以 兩張更好
Tg:asyouwere

希望唔打都照搞簽名會啦

簽名會係幾點

希望唔打都照搞簽名會啦

簽名會係幾點

屌 表演賽閉門
簽名會取消咗

希望唔打都照搞簽名會啦

簽名會係幾點

屌 表演賽閉門
簽名會取消咗

決賽呢?
「香港世界桌球大師賽2017」八號風球安排

由於天文台剛於上午9:20掛上八號風球,所以為安全起見,今天於下午2時正舉行的「香港世界桌球大師賽2017」表演賽將會閉門舉行;觀眾仍可透過Now TV 637台或Viu TV 99台收看直播。另外表演賽後的球星簽名會亦會取消。

如八號風球將於晚上7時正決賽前兩小時懸掛,比賽亦有機會閉門作賽,觀眾可留意大會Facebook專頁@hksnookermasters以收取最新消息。

因惡劣天氣的退票程序將於晚上決賽舉行後12小時內於大會網站www.snookermasters.hk及Facebook專頁@hksnookermasters公佈。

屌!!!!!!天文台死全家!
表演賽都閉門做乜鳩 取消埋佢啦屌
不過又唔怪得佢既
天文台
表演賽閉門仲柒過決賽閉門
嘩 好7
冇觀眾嘅表演賽 冇現場氣氛冇人睇,可能得啲職員睇
咁閉門黎托咩,個個都係想睇Hendry 同 Jimmy,閉門意義何在
btw 屌你老母天文台 ,出面連風都冇都八號,
無論如何一定要有oso睇
冇觀眾嘅表演賽 冇現場氣氛冇人睇,可能得啲職員睇
咁閉門黎托咩,個個都係想睇Hendry 同 Jimmy,閉門意義何在
btw 屌你老母天文台 ,出面連風都冇都八號,
無論如何一定要有oso睇

真係求下你天文台5點前落波
如果八號唔落 好大機會閉門作賽 唔會改期啦 始終班球星要搵食 點會特登同你改期
領完獎掉寿包
咁睇啦,你閉得門比賽,即係除左差觀眾入場,
我相信個賽事都可以進行到,咁可以要觀眾自行負責風險,
八號都畀觀眾入場得唔得先
有oso睇,莫講話八號波,十號波死都要仆去睇啦

係3場表演賽都肯定閉門定....
決賽應該打到 大家放心

打就實打到 你意思係有得入到睇?
係3場表演賽都肯定閉門定....

表演賽肯定

agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞