[桌球] Hong Kong Masters 20-23/7 14:00/19:00[2]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
克魯斯堡都係得980個位
香港成3000人
其實香港球迷整體真係算表現好好
克魯斯堡咁耐歷史 年年搞世錦 都年年有電話響 集體肺癆
香港十年一潤 起碼該靜既時侯有靜 出Q時真係靜到聽到D 機器既WIWI聲
係唔係都拍呢D真係無得好講 大家桌球知識唔同 有D人少睇可能佢真係覺得好波

唔好話觀眾啦 分分鐘班球手都係第一次係成3000人面前打波
連堅叔同OSO都手緊 兩個加埋拎左9次世界冠軍 差唔多60個排名賽冠軍 都騰到咁 真係無乜幾何見到 都算另類享受

其實機器聲係咪一定避免唔到?我聽到都覺得好滋擾下唔知球手聽唔聽到?
克魯斯堡都係得980個位
香港成3000人
其實香港球迷整體真係算表現好好
克魯斯堡咁耐歷史 年年搞世錦 都年年有電話響 集體肺癆
香港十年一潤 起碼該靜既時侯有靜 出Q時真係靜到聽到D 機器既WIWI聲
係唔係都拍呢D真係無得好講 大家桌球知識唔同 有D人少睇可能佢真係覺得好波

唔好話觀眾啦 分分鐘班球手都係第一次係成3000人面前打波
連堅叔同OSO都手緊 兩個加埋拎左9次世界冠軍 差唔多60個排名賽冠軍 都騰到咁 真係無乜幾何見到 都算另類享受

第一次同意你講既野
其實觀眾黎講已經算係咁
就算好多細路係度都冇乜點嘈
氣氛真係唔錯
應該靜果陣真係超靜
唔係下下踩自己香港野就特別顯得連登仔高尚識波既
連羅便巨都讚未試過係咁正既場地氣氛下比賽
尋晚oso見佢地手緊到以為打緊假波

再講下比賽既條件 好難係亞洲比賽會咁少kick既情況
Cushion加速都係琴日奧蘇個場先多少少
所以今次真係球手都幾鍾意呢個比賽
在香港桌球大師賽周五的賽事當中,執法球證陳榮忠雖然在比賽期間頗有甩漏,多次在重置白波位置時出錯,甚至要兩位球手輔助和指正

個球證好失禮

重置白波問球手其實正常啦

放好問球手係好正常 但佢係離譜到隻白波明明痴頂CUE
佢放左去啡波開波線

但都當然明白呢D場合緊張少不免
但聽到有人叫come on榮忠真係笑死

尋日637話隔離有人會睇返片幫球證擺波,果日無?
在香港桌球大師賽周五的賽事當中,執法球證陳榮忠雖然在比賽期間頗有甩漏,多次在重置白波位置時出錯,甚至要兩位球手輔助和指正

個球證好失禮

佢放左去啡波開波線

好似足球咁,對住張枱有三條友睇mon,再指示裁判放波
撐奧蘇

個球證好失禮

佢放左去啡波開波線

通常都係好亂先需要靠電視機,除非偏差好大,否則都係靠球證
之前咪試過救唔到波打散左堆紅波重擺

球證好慘

個球證好失禮

佢放左去啡波開波線

通常都係好亂先需要靠電視機,除非偏差好大,否則都係靠球證
之前咪試過救唔到波打散左堆紅波重擺

球證好慘

梁文博
萬一決賽係marco vs oso
香港人都唔知撐邊個好
今日派籌新政策,凡因任何原因中途離隊者均須重新排隊。

即係廁所都唔俾去
求聽日/今日飛
學唔學生都得
https://t.me/JOHN0915
吳安儀又R波睇
坐堆攝影師後面個位真係好正
有冇直播link
有冇清順直播link
遲到要幾點先入得
遲到要幾點先入得

End of the frame
遲到要幾點先入得

打完一局就入得
遲到要幾點先入得

打完一局就入得
即係門口企一陣?
林鄭到,睇marco
林鄭到,睇marco

有冇直播link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞