[桌球] Hong Kong Masters 20-23/7 14:00/19:00[2]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Oso long pot真係有少少回塘 經驗同功架搭救

氣場+3000人搭救

今日無尋日咁跨張
潮童點都會有堆fans
可憐既堅叔
之前睇波打完一局佢地差唔多局局都會有一個行一行開 今個比賽hea到 好似想快打快完快走 趕住落老蘭
冇陰公

氣場+3000人搭救

今日無尋日咁跨張
潮童點都會有堆fans
可憐既堅叔

堅叔錢已收,理鬼得你
之前睇波打完一局佢地差唔多局局都會有一個行一行開 今個比賽hea到 好似想快打快完快走 趕住落老蘭

你諗下佢地完左仲要簽80個名
搞得黎都12點

有得攻都攻,唔磨

你諗下佢地完左仲要簽80個名
搞得黎都12點

咁又誇啲,完場後45分鐘應該走得

有得攻都攻,唔磨

琴日oso頭幾局半chance都唔攻 死磨難磨擺個白波去黃後面

氣場+3000人搭救

今日無尋日咁跨張
潮童點都會有堆fans
可憐既堅叔

堅叔錢已收,理鬼得你

輸左黑面 入返去笑哈哈數錢
一路番去心情都完全平伏唔到 第一次睇現場就已經係oso 然後靚位仲要加埋峰迴路轉既deciding frame

氣場+3000人搭救

今日無尋日咁跨張
潮童點都會有堆fans
可憐既堅叔

堅叔錢已收,理鬼得你

輸左黑面 入返去笑哈哈數錢

奧蘇尋日贏波輸錢 - 黑面
今日醒左,唔再買對家
完場笑哂口
呢場真心好睇,聽日果場有預感蘇哥會尻打
一路番去心情都完全平伏唔到 第一次睇現場就已經係oso 然後靚位仲要加埋峰迴路轉既deciding frame

Oso氣場真係屈機

Oso氣場真係屈機

好想上網睇多次

Oso氣場真係屈機

好想上網睇多次

尤其是最後個局 set到snooker拎左個free ball

Oso氣場真係屈機

好想上網睇多次

Free波真係神來之筆
oso可否不要老

有今生無來世呀

Oso氣場真係屈機

好想上網睇多次

尤其是最後個局 set到snooker拎左個free ball

等片

Oso氣場真係屈機

好想上網睇多次

最後嗰局到而家都仲high緊,雖然隔住個mon
http://www.youtube.com/channel/UCL7226VtsDfYLsNA9xe21KQ
呢個channel可能遲d會播番今晚oso對質侵 而家播緊尋日對堅叔

其實幾時應該FREE BALL?

有時只係FOUL AND A MISS

人地foul完搞到我無得直打紅波,就會free ball(應該係

只要同時打唔到最左或最右最中一點,就可free ball.

除咗紅波之外,例如color波係咪都可以free波?

一樣,例如目標球係藍波,比pink 阻到左或右是但一邊最盡果點,可free ball, call pink 或black 當藍波打,入左計係藍波嘅分,再繼續打藍波。 當然,free ball出現後仍然可以繼續打藍波

正解

係咪新球例?以前如果miss左唔係可以揀自己打或者對方要係返同一個位打架咩?
今場侵侵啲plant好撚勁

其實幾時應該FREE BALL?

人地foul完搞到我無得直打紅波,就會free ball(應該係

一樣,例如目標球係藍波,比pink 阻到左或右是但一邊最盡果點,可free ball, call pink 或black 當藍波打,入左計係藍波嘅分,再繼續打藍波。 當然,free ball出現後仍然可以繼續打藍波

正解

打唔到最左/右最盡個點,即係個有波阻住咗就已經唔得啦?因為個波一阻住就一定遮住最左/右最盡個點

正解

係咪新球例?以前如果miss左唔係可以揀自己打或者對方要係返同一個位打架咩?

可以,只係free ball 比多一個選擇你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞