[桌球] Hong Kong Masters 20-23/7 14:00/19:00[2]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
琴晚同今晚,無憾了

琴晚失禮死人,諗起都柒

今晚都柒啦
叫左johnnnnnn Higgins
今晚真係正到痴撚線

真係以為佢輸緊,點知佢開埋大技set snooker,仲要有埋free ball

其實幾時應該FREE BALL?

有時只係FOUL AND A MISS

人地foul完搞到我無得直打紅波,就會free ball(應該係

只要同時打唔到最左或最右最中一點,就可free ball.

除咗紅波之外,例如color波係咪都可以free波?

琴晚同今晚,無憾了

琴晚失禮死人,諗起都柒

今晚都柒啦

呢吓真係
琴晚同今晚,無憾了

琴晚失禮死人,諗起都柒

今晚都柒啦

我想要片
http://streamable.com/in6sr
賽後訪問氣氛好好 利申有我9嗌

個位真係好靚

真係幾好
琴晚同今晚,無憾了

琴晚失禮死人,諗起都柒

今晚都柒啦

呢吓真係

有聲
琴晚同今晚,無憾了

琴晚失禮死人,諗起都柒

今晚都柒啦

我想要片

拉長黎講真係柒到盡
多謝各位支持
今晚真係正到痴撚線

真係以為佢輸緊,點知佢開埋大技set snooker,仲要有埋free ball

人地foul完搞到我無得直打紅波,就會free ball(應該係

一樣,例如目標球係藍波,比pink 阻到左或右是但一邊最盡果點,可free ball, call pink 或black 當藍波打,入左計係藍波嘅分,再繼續打藍波。 當然,free ball出現後仍然可以繼續打藍波

一樣,例如目標球係藍波,比pink 阻到左或右是但一邊最盡果點,可free ball, call pink 或black 當藍波打,入左計係藍波嘅分,再繼續打藍波。 當然,free ball出現後仍然可以繼續打藍波

正解
聽日坐藍區 但一樣睇到oso就冇所謂
多謝各位支持

多謝各位支持

Dream shake
個咕邊紅波snooker 有今生無來世
既同到jan verhass合照 又同到吳安儀合照
黃區真係值回票價
頭先去聽電話MISS左佢SET 果球SNOOKER , 有無得睇番
個咕邊紅波snooker 有今生無來世

我仲high到而家
Trump miss果下有人yes!!

係以為中點知唔中個野好興奮

隔住個mon都俾你聽到我
冇人覺得trump尾miss個snooker 成班人拍曬手好仆街咩
你鐘意oso想佢贏冇問題 但人地打失波唔洗拍手呀
求片
冇人覺得trump尾miss個snooker 成班人拍曬手好仆街咩

睇左三日,我發現啲人無論咩事都淨係識拍手

睇左三日,我發現啲人無論咩事都淨係識拍手

佢地唔係有意拍,但人拍佢又拍
求片

http://streamable.com/in6sr
得完場訪問 但氣氛好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞